Гласуване за "Най-талантлив потребител" 2012

• 8 380
  • 153
  •   1
Отговори
# 15
И на кака ви Дона анализа, който засяга някои от номинираните

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1637159

Joy  Joy

# 16
Много трудно гласуване.
Но има тук творци, за които съм дал собствени средства за да притежавам творбите им. Какъв по-силен глас от това?

# 17
  • В Космоса
Гласувах за Марѝ.

Като имам време ще разгледам и линковете.

# 18

Харесвам Дона много и не съм блогърка, но статията не ми хареса никак и също никак не ми се видя смешна. Точно из описаните виртуални пространства съм виждала много красота и много талант, не би ми хрумнало да им се присмивам.

Ако има в списъка горе блогърка с фотографии на винтидж кофи ( Heart Eyes), кажете ми коя е, моля, та да гласувам за нея!

Последна редакция: сб, 17 ное 2012, 12:51 от crazy chick

# 19
Не, с винтидж кофи няма, но с щайги, сандъци, маси, бюфети, кресла събирани от боклук и съседски мази - има  Simple Smile  Донякъде в тези + Икеата, пищималите и захабените лъжички мога да се впиша и аз, макар че не съм блогърка, нямам и фотоапарат (поне не и такъв, какъвто се визира). Но малко ирония не е обидна, аз също много харесвам такива неща, разпознах се и тъкмо затова ми е забавно.

# 20
Но малко ирония не е обидна, аз също много харесвам такива неща, разпознах се и тъкмо затова ми е забавно

Бе то и аз много обичам иронията, дори често я ползувам, но в описанието разпознах много мои познати, които са страхотни творци и на чиито умения се възхищавам, затова ми стана леко неприятно, че изобщо се налага да бъдат осмивани. Иначе самата аз също се вълнувам от тези работи, ама нямам лайфстайл блог, слава Богу, та не влизам в таргета  Mr. Green

Скрит текст:
Обаче цял месец отделих в подготовката на shabby chic рожден ден на дъщеря си. Пък какви хубави снимки направих!  Laughing Laughing Laughing

# 21
  • под дъгата
Гласувах за страхотните снимки на Ангелина и за неповторимите стихове на Елист. Третият глас го обмислям още.

Нищо му няма на анализът. Точен е.

# 22

Joy  Joy
Муахахах, абре Доне, вземи напиши една книга, моля ти се. Крайно време е вече.
Значи от номнираните Saule, NovemberRain и Barbabeau Simple Smile

# 23
baibibi, Saoule и....ще реша по-късно

# 24
И аз разпознах някои приятни и безобидни начинания, чиито авторки с нищо не са виновни (  Mr. Green ), но точно това ми допада в случая, че показва познаване на материята, не е писано на ангро, импровизирайки и налучвайки, както много професионалисти са се излагали. Да беше и Дона номинирана!

# 25

Joy Joy Joy

Трябваше Дона да е сред номинираните, но както винаги лобистките ходове надделяха.  Mr. Green

nelka.nelka също липсва, въпреки че имаше гласове в темата за номинациите.

Последна редакция: сб, 17 ное 2012, 13:39 от Анонимен

# 26
И аз разпознах някои приятни и безобидни начинания, чиито авторки с нищо не са виновни (  Mr. Green ), но точно това ми допада в случая, че показва познаване на материята...

Е, тя очевидно си има някого конкретно наум, защото наистина достоверно звучи  Mr. Green

Това тук ще е може би единствената категория от тазгодишните номинации, в която ще гласувам. Във форума има невероятен брой талантливи хора с просто изумителни умения. Чудесно е, че Интернет им даде възможността да ги покажат на широката аудитория, независимо кой какви чувства питае към блоговете им.

# 27
  • София
Гласувах за Елист, Ангелина и Клеми.
Миналата година успях да гласувам за Елинор, която прави уникални неща и понеже има само 3 гласа догодина ще ги използвам за някой от другите също много талантливи потребители..

Статията за блоговете е много готина. Имам блог и не се обиждам. Дали в блога ми има смисъл, дали пиша добре е именно идеята на това да имам блог. Ако си дращя на лист у дома ще съм просто графоман. Суетата може да не гарантира това да си творец, но без нея нямаш никакъв шанс.

# 28
Гласувах за Мари....имам и нейната книга Peace

# 29
  • София
Току ще получих линк към тази тема и съм определено шокирана  Shocked
Какво точно дири моя милост тук?
Моля ви, просто е обидно за всички истински творци в тази категория, да ме слагате и мен редом с тях.

Искрено благодаря на всички, които са ме категоризирали като "творец" (само това "талантлив" нещо не ми се връзва  Laughing ), но ви моля да гласувате за тези, които наистина заслужават да са тук  Hug

Общи условия

Активация на акаунт