Гласуване за "Банда на годината" 2012

• 13 739
  • 337
  •   1
Отговори
# 285
  • В Космоса
Харесва ми, Акаша- но аз гласувам и за човека зад красивите очи Peace

Това и за Богиня ли важи? Имаш ли близки контакти с нея или съдиш само по постовете ѝ тук?

# 286
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ване беее Joy. Британките загубихме каузата още откак Гея и Пилето стиснаха Рики Laughing

Да, за Богиня важи най-много Peace

# 287
  • София и там където не се пуши

Кажи коя е вашата група горе. И помни, че го правя от... благосклонност, че бизнеса разстрои някои.  Mr. Green
По-точно ги приспа  Joy

# 288
  • София
Аз в Огледалото гласоподадох за Богинята и Поли... никой друг не ми хваща окото и сърцето!

# 289
  • В Космоса

Да, за Богиня важи най-много Peace

Дано да е така! На мен ми идва малко в повече преиграването ѝ, но както и да е. Аз гласувах единствено и само за визия.  Flutter

# 290
  • София
Да не превръщаме темата в За и Против Богинята, а?

# 291
  • В Космоса
Да не превръщаме темата в За и Против Богинята, а?

Не я превръщайте. Аз такова намерение нямам. Просто пуснах лек офф от любопитство.

# 292
Абе ей! И тук Огледало!  hahaha

Моля никой повече да не гласува за британците, много ми харесва кръглото чисълце.  Heart Eyes

# 293
Хайде, на очевидно загубилите да трийнат по един глас и да го дадат за нашата кауза Simple Smile

Като например съмишлениците от интериорен стил по аматьорски  Mr. Green

# 294
Аз официално съм сърдита на Ването, че е предателка  Crossing Arms ! А ми беше в сърцето!

Тия британци им се каня да се включа сигурно от половин година, ама там сте ястреби, всичко сте разграбили. Кво ми давате за глас, освен членство?  Joy Да не говорим, че 90% от вас ги познавам и трябва да ми дадете нещо мъничко поне(мъжко).

# 295
Гласувах за моите две любови - Спамаджийките и Аватарките!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 296
  • КиТ
Утре спете по-до късно шкафове,не бързайте да ставате  Whistling Whistling Whistling Whistling
Пламено, на старите мебели са им пуснали бая чекмеджета за подкуп. На мен ми пуснахте само двама голи мъжове Crossing Arms

Дали сме ти на тебе дето трябва,сега раздавам баклави,не  ме разсейвай  Naughty Joy Joy Joy Joy Joy

# 297
Нели, ти си била голяма ненаситница! Колко голотии получи  Joy

# 298
Глей ги, още гласували! Стига, бе!

Силве, ако зависеше от мен, давам ти с пълни шепи, ама не зависи. Дебни да хванеш някоя нахалница в дашно настроение.  Mr. Green

# 299
  • в сърцето на един мъж...
Ех, Акаша, Акаша, кюриозити кил дъ кет Mr. Green
Брех, колко сме дръпнали, мерси на всички Hug

Общи условия

Активация на акаунт