Гласуване за "Банда на годината" 2012

• 13 769
  • 337
  •   1
Отговори
# 315
  • Варна
Честито на победителите! Hug
Живи и здрави!

# 316
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Юхууу  ura  ura  ura

Честито, банда, обичам ви Hug. И благодаря на гласувалите за нас, приятно е да видиш, че толкова много харесват форумното кътче, което градиш с любов Hug

На британките какво да кажа- втора година сме с над сто гласа, голяма работа сме Party

# 317
  • Сопот, Пловдив
Честита ни победа, мили момичета!   Hug  Hug  Hug . Аз съм само от няколко месеца сред вас, но за по-малко от седмица аватарната тема се превърна в любимото ми място във форума  Heart Eyes . Радвам се, че и аз съм част от тази малка, сплотена, дружелюбна групичка. Благодаря на всички, които гласуваха за нас!  Hug Не мога да подмина и да не поздравя британките(от които също съм част, макар предимно като читател  Mr. Green )  за събрания сериозен брой гласове. Не мога да подмина и подфорум Имена, може да не събрахме кой знае колко гласа, но там беше първият ми "дом" във форума и обичам всички момичета, които списват в темичките.  Hug Поздравявам и момичетата от музикалната тема - много е приятно там.  Peace

# 318
Честито, момичета! Вие сте най-прекрасното кътче в този форум. Обичам ви, макар и виртуално. Най-хубавото нещо, случило ми се тук е , че ви открих!  Hug   mrstraetz

Честито и на другите банди. И по специално на британците, от които момичетата са невероятни!

П.П. Тая година избихме рибата. Наше момиче спечели "Мечо Пух", пак наше и "Златно огледало".

# 319
  • UK
Аз така и не разбрах за коя аватарна тема става въпрос, за тази, в която си предлагате аватари, или за тази с играта с аватарите.

# 320
  • София
Едни и същи почти са участничките.

# 321
  • UK
Аха, ясно Simple Smile

# 322
  • София
Честита ни банда на годината момичета  Hug, много е приятно човек да започне деня с една такава готина новина  Party Party Party. Честито и на Британките.....и аз само чета там, май е време да намина за по-продължително  Thinking.

# 323
  • В Космоса
Честита победа, любими дружки!  Party Time

Всеки, който има желание е добре дошъл при нас. Hug Настроението е страхотно, обстановката красива и уютна. Има прелести за всеки вкус. Peace

# 324
  • КиТ
Е Плами, да беше само за британската де, що изневеряваш на идеята майка Mr. Green

Ми кво да правиш,като и двете са ми на сърце  Blush Crazy Joy Joy Joy Joy

bigdance2  bigdance2  bigdance2  bigdance2  bigdance2  bigdance2  bigdance2

Дайте линк към темата на гардеробите да мина да им се извиня  Blush Crazy

Последна редакция: вт, 20 ное 2012, 11:18 от plami89

# 325
Честито, аватарки  Heart Eyes

Добре, че дойдох да бутна едно рамо, а ?  Mr. Green

# 326
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Миш, на теб ти се сърдя, че ни изостави в темата-майка Naughty Hug

# 327
  • София и там където не се пуши
Честитоооо  newsm44 newsm10 smile3525 newsm74

# 328
  • КиТ
Миш, на теб ти се сърдя, че ни изостави в темата-майка Naughty Hug

+1  Crossing Arms

# 329
  • София
Плами, ще има глоби! Да се знае, че сме строги и справедливи в брита... на мен ще ми дадеш да те глобя нали?

Общи условия

Активация на акаунт