АгУуу очакваме да чуем всички от нашите малки Септемрийски душички!

• 24 101
  • 731
  •   1
Отговори
# 165

Къде съм изчезнала бе Ариелче:))).Иначе дам...аз обаче смятам да изчакам томболката че да не купя нещо момчешко на някоя прекрасна малка дама или обратното:))

и аз това си мислех
съгласна съм и аз
добро утро, току що се осрахме целите....ставам

# 166
  • shumen
Момичета как сте?Ние с Дени сме сами днеска.Свеки и мъжо са на Търговище,че нали ще и правят операция на очите за перде на свеки днеска.Стискайте палци всичко да е ОК.Довечера ще се приберат.
Времето и тук е ужасно.Мъгла е и вали леко,а на мама хич не и стои сама с малчо вкъщи.
Ние вече сме на вода през нощта.Дени свикна много бързо така и не търси АМ.
За подаръците и аз съм за.Много е яка идеята.
За лапането и ние започнахме с юмручетата,а сега лапаме палчетата.Но аз видя ли веднага реагирам.Не давам да се лапат ръцете.Мъжо е бил така до 9 годишен и свеки знае,че не е добре така и също не дава.
После ще Ви кача 2 снимки на моето момче с джинсите,който му кипхме онзи ден.
Миленка,адреса ще ти пратя после на лични,че ти нямам фейса.
За подаръците и аз мисля да направя така да изчакам томболката.
Сега докато спи,мама ще трябва да отиде да хвърли боклука и до магазина.

# 167
Мен до сега ме спираше това, че още малък и трябва да наддава, обаче той Дениъл е вече 6,500 и е висок 63 см, така че може и да не наддава много вече  Heart Eyes а и той гладен не издържа и не заспива. Затова реших, че вече мога да го пробвам да спи цяла нощ без ядене.
Между другото вчера сутринта ходих на фитнес за пръв път след раждането, а и за пръв път от около 10 месеца. Направих си карта, демек ще съм сериозна  Whistling

# 168
"Наддаването" не е само килограми и сантиметри. Децата порастват, органите се развиват.
Тази праволинейна логика, която прочитам  не е моят начин.

# 169
Добро утро! Hug

Толкова неща бързах да свърша от сутринта и нямам време да седна на компа Mr. Green
И ние нямаме колики май, а капките от Германия ще дойдат утре, те вече не ни трябват ама за всеки случай Mr. Green Heart Eyes

Хубаво е че вашите бебенца пият вода, ама мойто нито вода нито чай, няма скоро да го отуча от нощно хранене, ама то и на мен така ми се спи и ми е по-лесно да му бутам цицата да спи Mr. Green

Снощи реши, че ще ака в 4.30 през нощта и като се почнаха едни усмивки и гукания викам край няма спане, ама то като му олекна на детенцето и го сложих в кошарата и сам си заспа милото Heart Eyes

Какво мислите за крема за бебета на Bioderma , смятам да взема от него за лицето да му мажа, че му е много суха кожата и му става на веждите една такава като задебелена и червена newsm78

diva_free, много добре това с фитнеса и аз искам ама не знам кой ще ми го гледа бебока  Tired

И моя дребен си лапа палеца понякога , ама аз му давам биба и той спира Heart Eyes

Отивам да простирам , че след малко ще се събужда да яде  Mr. Green Heart Eyes

Много лошо е времето Tired днес ще си стоим в къщи, никакво хайманосване  Mr. Green Heart Eyes

# 170
Мен до сега ме спираше това, че още малък и трябва да наддава, обаче той Дениъл е вече 6,500 и е висок 63 см, така че може и да не наддава много вече  Heart Eyes а и той гладен не издържа и не заспива. Затова реших, че вече мога да го пробвам да спи цяла нощ без ядене.

Hug мдаааа ... ние обаче сме дребнички 4800  Whistling/а с два дена сме по-големи от вас/ та ще папаме  Mr. Green

ох като каза фитес  Whistling имам да свалям още 7 кг до тези на които забременях, но си поставих цел за 10  Mr. Green обаче ми се струва, че ще е мооого трудно като не спирам да ям като свинята Спаска  Mr. Green

Та в този ред на мисли имам един въпрос към ЛЛЛ
Може ли по време на кърмене да се използват антицелулитни кремове?

И към тези мами, които са ползвали ... какъв ще ми препоръчате, че съм в чуденка  Rolling Eyes Преди години съм ползвала този на AVON но сега няма от къде да го поръчам ... май при фризьорката ми имаше каталог, но не съм сигурна  newsm78

# 171
smiley_girl, Марина ти е винаги в екшън.  Laughing Йо-йо явно е добрата сестра.

И аз имам +10 , да ми е честито.

# 172

Какво мислите за крема за бебета на Bioderma , смятам да взема от него за лицето да му мажа, че му е много суха кожата и му става на веждите една такава като задебелена и червена newsm78

И на мъжо са му излезли такива под очите ... та него го мажа с моя крем за лице  Mr. Green

Ох ... на мен свеки ми се обади преди малко и ме пита дали може да дойде ... е как да и  откажа на жената  Whistling та след малко ще си имам гости  Crazy

За кг  Mr. Green лошото е, че таза много бавно се прибира ...иначе мога да се намъкна в някой по широк стар панталон  Mr. Green

# 173

И на мъжо са му излезли такива под очите ... та него го мажа с моя крем за лице  Mr. Green

Ох ... на мен свеки ми се обади преди малко и ме пита дали може да дойде ... е как да и  откажа на жената  Whistling та след малко ще си имам гости  Crazy

За кг  Mr. Green лошото е, че таза много бавно се прибира ...иначе мога да се намъкна в някой по широк стар панталон  Mr. Green
На Валерия и бяха такива бузките и взех крем на А Дерма-зелената серия с мляко от овес за лице и тяло. Попива веднага и се изчисти за няма и два дни. Мажа и зад ушичките и гушката. Става за деца и възрастни.  Wink

# 174
  • shumen
Момичета тука съм.Ходих до боклука и магазина и се върнах.Малчо спинка и ме чака в нас.
Сега ще отивам да простирам,че после ще иска да папка.След това се развихрям из кухнята,че като си дойдат мъжо и свеки да има какво да се яде.Днеска и тука времето е ужасно и няма да се излиза.Аз за 10 минутки замръзнах.

# 175
Аз кг от бременността нямам. Всичко оставих в болницата. Но си имам от преди това, а също и имам корем да стягам.
Смайли идеята за скрития получател е неприложима в този случай, защото все пак получаваш адрес на който да пратиш. Така че явно няма да е скрито.
Нуб това на веждите е крусти.

# 176
Мерси Евва, ще пробвам и аз с него  Peace Heart Eyes

Фейт, аз имам на Нивеа и Леокрема антицелулитни и съм много доволна, този на Нивеа най-много ми допада  Heart Eyes

# 177

Нуб това на веждите е крусти. [/color]

и какво да ги правя  newsm78

# 178
Привет  wavey
И тук времето днес е ужасно - предчувствам, че ще има доста изписани странички  Mr. Green
И аз мисля да ходя на фитнес, ММ се прибира от работа, поема малката и аз с една приятелка заминавам - ще видим колко ще ми се получи  Thinking
Анхела, браво че успя да уредиш всичко с документите и че скоро се прибираш. Май беше споменала, че ще ходите към Банско на ски - ако се отбивате до Бл-град, ще се радвам да се запознаем  Hug
При нас засега няма изгледи за отказване от нощното хранене, а и мисля че сме малки още. На мен не ми тежи ставането през нощта, а по-скоро сутринта. Затова като започне да се разбужда, давам бибата, гушкаме се и се излежаваме.

# 179
  • Пазарджик
...
Та в този ред на мисли имам един въпрос към ЛЛЛ
Може ли по време на кърмене да се използват антицелулитни кремове?
...

F.a.t.e., това вероятно зависи най-вече от съставките на крема - дали преминават в кръвообращението, дали преминават в кърмата, какво им е влиянието върху организма на бебето. Може би е добра идея, да се обсъди предварително с дерматолог.

Евентуално бих могла да проверя активните съставки, ако ги има в справочниците. В повечето случаи лекарства и мазила, които се използват върху кожата, рядко са несъвместими с кърменето, тъй като обикновено действат на локално ниво и не навлизат в кръвопотока. И все пак дерматолог вероятно ще изкаже по-компетентно мнение.

Общи условия

Активация на акаунт