АгУуу очакваме да чуем всички от нашите малки Септемрийски душички!

• 24 101
  • 731
  •   1
Отговори
# 510
Лъки , аз пък като ходих на чиста молитва, свещеника ми каза, да й вържа червен конец, докато я кръстим  Mr. Green

# 511
Ами аз нямах предвид да правим, като бабите все пак. Нито съм против помпите (ако помните беше сред 4те най-важни неща за бебето, които купих). Но Миленка зададе друга посока на мисълта с това преди-сега.
Хубаво би било да не спестяваме елементарни усилия на децата си. Това имах предвид. И никого не осъждам за изборът му да го прави (това изречение май трябва да го вмъкна в подписът си). Просто тези бебета ще станат момчета и момичета, а някой ден и големи мъже и жени.Въпросите ми само провокират мислене, както у вас така и във мен.
Лек ден.
п.с. магии, магьосници, феи, елфи и други.. бррр
п.п.с. тези попове за един патриарх не могат да се разберът, камо ли за църковни норми и канони. Всеки с неговото си хахаха

# 512
  • София
Добро утро  мами Simple Smile Момчетата ми са доста по добре и съм много доволна. Е верно, че не спахме много, много ама никое щастие не е пълно нали Wink

sky* Не виждам проблем в това с каква вода се премива. Всеки го прави с каквато си иска предполагам. Не сме казали, че непременно трябва да е свЕтена. Само да вметна, че няма от какво да са ми били превъзбудени децата след като бяхме цял ден на вън на разходка при това сами!

psmama Абсолютно съм на твоето мнение. Много добре си си го обяснила. Различните хора са с различна аура или излъчване и  си влияят по различен начин. Просто бебетата ни са още малки и им е "слаб ангела" както се казва.

# 513
Лъки , аз пък като ходих на чиста молитва, свещеника ми каза, да й вържа червен конец, докато я кръстим  Mr. Green

hahaha Е, това ме утЕпа  Joy Ами най- добре всеки да си прави каквото си знае, че то и в църквата единодушие няма  Naughty  Joy

Ева, естествено, че всичко е на енергийно ниво Wink

Редактирам се да кажа, че родените в Събота не ги ловят магии. Това някъде го бях чела и като родена в Събота съм склонна да му вярвам  Mr. Green

# 514
sky* Не виждам проблем в това с каква вода се премива. Всеки го прави с каквато си иска предполагам. Не сме казали, че непременно трябва да е свЕтена. Само да вметна, че няма от какво да са ми били превъзбудени децата след като бяхме цял ден на вън на разходка при това сами!

Всеки си чете, каквото си мисли  Joy След теб някой каза да ги измиеш със светена вода. Казах че с каквато и да ги измиеш, ефектът ще е същия. Всеки вярва в каквото иска. Аз не вярвам, че ако някой ти влияе на енергийно ниво, ще го секнеш с червен конец със седем възела. Но пък знам че ако си измиеш очите ще те освежи. Другото баенки маенки, е за тези които вярват.
Редактирам се да кажа, че родените в сряда ако се спънат с ляв крак трябва да си плюят през рамо и да се завъртят три пъти. (важи и ако спъването се е случило в банка, община или друго държавно учреждение, така че ако чакащият на опашката пред вас прави гореизложеното, моля ви не го гледайте изумено) Лъкич нищо лично  Heart Eyes скучая си просто.

# 515
Лъки за свекървата (малко късно ама като чета и пиша когато имам време е така ) ами тя жената много ме хвали ама колко е откровена ще се разбере като се прибере в Бг  Laughing което всъщност е утре  Simple Smile
Не ви споделих, че още на прага преди да стъпи в къщи ми хвана ръката и е целуна   навеждадайки се Blush почувствах се  неудобно,но  почувствах и признателността й че съм е дарила с внуче  Heart Eyes

Днес времето е чудесно..едно слънчево  Heart Eyes чакам Емма да се събуди, да папка и да излезем на разходка до центъра който е толкова украсен, че е като една вълшебна приказка...особено вечер когато се стъмни и светят само светлините и лампичките  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: пт, 23 ное 2012, 14:21 от eva_82

# 516
Милата женица!   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 517
браво,аз моята свекърва още не я познавам...а сме заедно с мъжо вече 5 години Thinking поне пари праща от Италия

# 518
Момичета, аз да попитам от коя бебешка вода взимате за пиене?
По въпроса със зъбчето, говорихме с две зъболекарки и нашето педи. На мнение са, че не е проблем, имало деца дори който се раждат със зъбче.

# 519
Ева , жената наистина е много благодарна и щастлива  Heart Eyes Достойно за уважение  Heart Eyes И моята, като дойде веднага след раждането в родилната зала ме прегърна, целуна ме и ми благодари  Heart Eyes И като се нацупя за някоя нейна постъпка, си припомням как съм се чувствала тогава и ми минава  Heart Eyes

# 520
Нищо лично към никой, но не бих се върнала към миналото. Не случайно живеем в 21 век и хората измислят всевъзможни неща, за да ни е по лек и готин животеца.  Heart Eyes
На времето са изварявали шишета в тенджера ... ОК, сега има стерилизатор. Еми лично аз предпочитам втория вариант.
На времето са се цедили на ръка ... ОК, сека пък има помпа за цедене. Еми аз лично предпочитам помпата.
На времето не са имали активни гимнастики, въртележки за легла и тем подобни ... ОК, еми сега има и много хора се възползват от тях.
Дали като му давам на детето да пие мляко от шише няма пак да стане истински мъж/жена.
На времето имаше и компютри Правец ... защо сега не ползвате тях  Mr. Green

Еми щом мога да си позволя нещо, което ще ми улесни живота 100 пъти ... ще си го купя/направя/взема и т.н  Heart Eyes

Сега за Хипото ... отидохме и се върнахме с празни ръце  hahaha
Те такава лудница не бях виждала там  #Crazy опашка до края на магазина на двете каси /поне по 30 човека на каса/ Еми разходихме се и се върнахме  Mr. Green

# 521
Евааа аз чаках да се включиш днес да разкажеш. Верно ли кучешки. Някакви други странични симптоми има ли? Като раздразнителност, хленч, истерии? И аз съм чувала за деца, които се раждат със зъбче, но баш кучешки?!?!? Не вярвам да е проблем някакъв. Но определено си е  #Crazy
Фейт Правеца няма нищo общо с естествения начин, по който се случват нещата. Между другото и аз ползвам стерилизатор - не тенджера и помпа и бла бла, но се уточнихме вече, че за друго иде реч.

# 522

Фейт Правеца няма нищo общо с естествения начин, по който се случват нещата.

Добре де, тогава кой казва, че трябва начина винаги да е естествен?
То трябва и естествено да се ражда, но някой предпочитат секцио /нищо лично към никой ... просто сравнявам  Heart Eyes/ Не визирам факта, че понякога се налага от медицинска гледна точка.

Просто понякога има причини, поради които не може нещата да бъдат напълно естествени  колкото и да ни се иска Peace

По въпроса със зъбчето, говорихме с две зъболекарки и нашето педи. На мнение са, че не е проблем, имало деца дори който се раждат със зъбче.

Май ще ви слагам в класацията за първо зъбче  Heart Eyes Hug вода не взимам, праварявам чешмяна в кана за преваряване.

Ева ... настина много мило от страна на свекърва ти  Heart Eyes

# 523
Според мен нещата трябва да се случват, както всяка една майка реши за себе си и детето си  Heart Eyes Всички ние събираме мнения и решаваме какво да правим. Александра например много се бореше с гърдата, докато мислех, че кърма ще дойде и бях решила и аз да се цедя и да давам от шише, защото исках по някаъв начин кърма да приема. Е, не се получи. Давам изкуствена храна, но като няма избор не мога гладна да я оставя.

# 524
Стаси, Ева 82, дано да са искрени свекървите  ви  Wink малко ми се струват прекалено много добри, но знае ли се хора всякакви  Heart Eyes

Фейт, водата от чешмата не е хубава, по-добре купувай изворна да преваряваш или от тази за бебетата на Хип или Бебелан  Peace Heart Eyes

Евваа аз взимах от тази на Хип, но идва скъпа и затова вече взимам на Бебелан  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт