АгУуу очакваме да чуем всички от нашите малки Септемрийски душички!

• 24 102
  • 731
  •   1
Отговори
# 330
  • Where I am Happy
Честит Празник,Момичета!!!
И нашия татко като вземе Анабел,незнам какво и прави и какво и бае ама много лесно я приспива и оригва а аз обикалям цялата къща и измислям какви ли не стратегии.Днеска седнах на дивана и я люлях на краката ми докато не заспа че ръце не ми останаха.Иначе имаме и шезлонг и люлка ама седят само за украса.Този цирк е само през деня иначе вечер си заспива сама.
Днес ходихме до педиатърката че трябваше да ни удари един подпис и пак и казах за зеленото ако ама тя ми каза да не се притеснявам.Било от млякото.Една пък кипърка беше в кабинета и като видя Анабел каза че била много голяма за два месеца и половина и изглеждала като четиримесечно бебе.Да бе да,Анабел е 5.800кг и не е нито дебела нито слаба и си изглежда супер за месеците си.
Коледния дух и нас ни хвана,купихме си голяма елха и играчки.Купихме и на Анабел шапчица и терлички с надпис 'Моята първа коледа'.Тук в Кипър е вече почти на всякаде украсено и пълно с коледни стоки.Явно поради липса на сняг вкарват по-отрано коледния дух.
Августа Много е готин сънльо,какви бузки само за целувки ,цун-цун Heart Eyes Стихчето е много хубаво,копирах си го.

# 331
Здравейте аз рядко се включвам щото мойта дребница си направи нов режим-цял ден реве,цяла нощ спи  smile3517Сега заспа за 20 мин. и чак я проверих дали диша,от кога не се е случвало денем...а ето започна да се пъне  Whistling добре си е била явно  Party  А иначе един ден яде ,един не и те така.От зор да я накарам я нося с една ръка изправена на мен,а с другата държа шишето и ходя по стаята да зяпа  Shocked де ега се излъже.Взе че и хареса и кръст ми не остана пффф на маймуна вече ме обърна!Пак задряма сега сама на шезлонга с отворена уста и извита глава на горе хахах Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesУтре сме пак на ваксина,нали и биха само едната и чак ме страх каквато е ревла сигурно после ще е трудна нощта  cry А за подаръците е яко,само незнам дали ще се справя от към време за това още не съм заявила участие FlutterКолажите са прекрасни ,браво на момичетата,а и Фейт,страхотна тема   bouquet

Последна редакция: ср, 21 ное 2012, 17:57 от angel_bbb

# 332
Flowers а как ще я съчетаете с другите ваксини? В кои месеци ще я слагаш? Въпреки че пише, че добре се съчетава с всички, се притеснявам. В тези месеци имаме по две инжекции, ако не се лъжа 10 валентни и ако добавим и Ротарикс, как се понася. Аз мислих дали да не отложа другите ваксини, за да не се събират всички накуп.

# 333
Честит празник на всички християнски семейства!  family
Да споделя, че днес ми преведоха помощта за майки-студентки! newsm44

# 334
Ева -внимавай,че ти имам адреса хахахахах hahaha Hug

# 335
  • shumen
Честит празник на християнското семейство.
Хей,момичета къде се изпокрихте.Явно всички сте по баните.Ние сме готови вече.Изкъпахме се и се наядохме и сега спим.
ООф,ние пак не сме излизали 2 ден.Тука днеска духа вятър.Дано утре е по топло,че да поизлезнем.
Тази вечер заспа пак в количката,ама аз тази грешка като снощи да го местя вече не правя.Завих го и го оставих да спи там.

# 336
Разгледах снимките в албума, много сладки бебета  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes пу-пу   Heart Eyes
 Не виждам в колажите на първа страница  близнаците на Будик а съм сигурна, че им беше качила снимка  Heart Eyes
Скай, браво на Владко колко много е наддал  Heart Eyes

# 337
Смених адреса, търси ме в дебрите на Люлин.  hahaha

# 338
Не виждам в колажите на първа страница  близнаците на Будик а съм сигурна, че им беше качила снимка  Heart Eyes

Значи не си гледала внимателно  Peace
На третия колаж, втория ред първите две снимки са нейните малчугани  Heart Eyes

Смених адреса, търси ме в дебрите на Люлин.  hahaha

Ехеее   Crazy ... ще има почерпка значи  Drunk

# 339
Aхаха отказвам се тогава,в люлин не... Naughty Simple Smile))
Така...Срока за записване за коледните подаръци се променя-до 30.11 включително!Попитах във фейсбук групата за предпочитания и определено единодушно се реши да е до тогава:)

# 340
Момичета,имам спешно питане

Някои от вас споменаха,че пият семена от сминдух.Моята съседка,която роди преди няколко дена секцио,търси такива семена за слизане на кърмата.Бихте ли ме ориентирали откъде се купуват?

за слизане на кърмата най-добре е да взема не семена, а помпата и да цеди на 2 часа, както и да слага често детето на гърда

# 341
За сминдуха - има го във вид на капсули, наименованието е fenugreek и го има в по-големите аптеки иначе!

Аз излизах по гости днес и със слинга по автобуса и сега си бая на кръста! Дребна заспа, та и аз се опъвам - лекаа!

# 342
Момичета,имам спешно питане

Някои от вас споменаха,че пият семена от сминдух.Моята съседка,която роди преди няколко дена секцио,търси такива семена за слизане на кърмата.Бихте ли ме ориентирали откъде се купуват?

Семена от сминдух има в билковата аптека на ул. Поп Богомил  (първата пряка на бул. Мария Луиза в ляво), но не си спомням номера. Има табела и се вижда още от булеварда.

# 343

Значи не си гледала внимателно  Peace
На третия колаж, втория ред първите две снимки са нейните малчугани  Heart Eyes:
еми  не съм явно  Laughing защото аз когато правих колажи мисля бяха на една снимка и двамата и сега търсих пак същата снимка  Joy  сега като ми каза ги видях  Joy

# 344
  • Варна
И ние сме изкъпани и в леглото, но все още не спим. Аз си поръчах смин дух на капсули в една билкова аптека, ама гезнам как да ги  пия. Ако някой има идея да сподели.
Някой искаше отзиви за уреда за претопляне на шишета от Джъмбо, ами ползвам го много рядко ние сме само на кърма, но работи добре.
Един въпрос: Имате ли хемероиди след раждането и как се справяте стях. Мен от няколко дена ме мъчат и незнам какво да правя. В билковата аптека ми отказаха да ми дадът  каквото и да е като им казах, че съм кърмачка.

Общи условия

Активация на акаунт