АгУуу очакваме да чуем всички от нашите малки Септемрийски душички!

• 24 102
  • 731
  •   1
Отговори
# 345
Днес ходих н водна гимнастика и ми хареса. Като фитнес е, но съпротивлението го оказва водата. По приятно е защото не се потиш, а се движиш и стягаш и водата те охлажда,
Влади днес е крив та се нетрае. Сигурно защото е гладен и му се спи. Аз реших да им оставя кърма докато съм на гимнастика и ползвах помпата за пръв път от болницата насам, Ами какво да ви кажа - за30-60 сек 100мл В хладилника стои няколко часа, на вода и мляко не се дели. всичкото е бяло като от опаковка в магазина. Гъстоо гъстоо. Анхелка твоето така ли изглежда?

# 346
Ихааа, ето това е хубав млеконадой  Peace
kami2004 масло от невен - то става и за подсечено дупе http://apteka.framar.bg/30011578/%D0%B0%D1%81%D0%B0%D0%BC-%D0%BC … -250-%D0%BC%D0%BB

# 347
  • Варна
Аз да ви кажа една рецепта за увеличаване на кърмата. Каза ми я позната, на която пък и я казала баба й.
По 100 гр. семена или листа от коприва
100 гр. семена от анасон
100 гр. семена от копър
Смилат се и се смесват с 1 буркан мед. Аз направих това трудно упражнение в кутия от сладолед. Взима се 3 пъти по 1 ч.л. на ден. Аз по по-малко, че гърдите ми направо ще гръмнат след това.
На мен кърмата ми беше добре след като я изцедя и я оставя в хладилника. Вчера обаче се беше разделила на вода и мляко. От какво може да е, не знам.
Аз и за какво я прибирам се чудя. Дребната нали не иска биберон, та така ще си стои.

# 348
Кърмата се разделя, когато стои повече време в хладилника над 24 часа. Когато се разбърка с кръгообразни движения се смесва и пак става хомогенна. 

# 349
Един въпрос: Имате ли хемероиди след раждането и как се справяте стях. Мен от няколко дена ме мъчат и незнам какво да правя. В билковата аптека ми отказаха да ми дадът  каквото и да е като им казах, че съм кърмачка.
Като родих ми дадоха едни кремчета от болницата, които обаче свършиха. Сега съм решила да сваря лайка с невен и да си накисн дупето. Смрадлика също ги свива.

Днес ходих н водна гимнастика и ми хареса. Като фитнес е, но съпротивлението го оказва водата. По приятно е защото не се потиш, а се движиш и стягаш и водата те охлажда,
Влади днес е крив та се нетрае. Сигурно защото е гладен и му се спи. Аз реших да им оставя кърма докато съм на гимнастика и ползвах помпата за пръв път от болницата насам, Ами какво да ви кажа - за30-60 сек 100мл В хладилника стои няколко часа, на вода и мляко не се дели. всичкото е бяло като от опаковка в магазина. Гъстоо гъстоо. Анхелка твоето така ли изглежда?

Ето това е хвалба Simple Smile

# 350
Моята кърма не се разделя колкото и да стои в хладилника само и се образува каймак отгоре...иначе аз откакто се цедя и храня с шише определено ми е по-добре и млеконадоя се увеличава бавно но славно Simple Smile Сега мисля да го пробвам тоя сминдух, че май само него не съм пробвала за увеличаване на кърмата  Laughing

# 351
Ехее Скай, това се казва мляко  Crazy браво  Heart Eyes
Моята кърма не стой много в хладилника..но пак се разделя, от шишетата Медела като го напълня има 1 милиметър вода на дъното а най-отгоре  1-2 милиметра каймак  Simple Smile Емма за месец е наддала 1200кг....
прави ми впечатление обаче, че преди кърмата ми беше по рядка...много повече вода се отделяше  Rolling Eyes

# 352
  • Бургас
Горе-долу, така диагонално, успях дави изчета Hug
Днес бяхмена консултация- Петраки е качил още 1,200 (ама направо бледнеем пред Владко:))))Скай, много мляко,много нещо, българска жено- може да затваряш в шЮшеа за износ (шегичка,Аморе Heart Eyes)
Иначе кърмела ни се урегулира и шурна вече нормално,и от оперираната гърда (след много услия,тъй че да кажем всички- УРА:))))) Та спрях да дохранвам.
За подаръците- аз съм ЗА, също. Адаш, пускамти данните у ФБ, на ЛС:)
Петър вече спи през цялата нощ,но а ко сесъбуди, си му давам да цоца. Малък е още за водни "мъчения"Simple Smile
Данаека,как ще оставиш детето само, бе жено?За секунда дори не бива да го изпускаш от поглед!  Shocked

# 353
Скай да, определено така изглежда и моето, не се дели на водичка и каймак, ако седи до 24 часа, но аз после и без друго го хвърлям, все ме е страх, че става старо  Mr. Green

но съм и забелязала, че през различните части от деня има различна гъстота - но може и да си въобразявам вече...фантазията ми работи....

1 ден имам много мляко 2 шишета по 120мл пълня на цедене....после друг ден едвам 100мл събирам...но засега всичко е ок при мен  Heart Eyes

а Вики вечер взе да мушка по 180мл за лека нощ  ooooh! и ми изяжда резервите от събраното  Mr. Green ...и после спи 6 часа

# 354
Mell-ka браво мамче, супер си се справила с болната гърда. smile3501 Е та така се прави момичета.
Ние снощи поговорихме с ММ. Голямо ми е огледало той. Така ме отразява та всичките си грешки виждам. Решихме да им е..м мамата на режимите. То и нямаше как да просъществуват дълго при нас, не ни пасват на светогледа. Един месец ще наблюдаваме как върви Влади, след две седмици ще направим и пробно теглене при личната. Ако вървят все така нещата ще вземем по една капка вит Д до слънчевите дни през март април. Хомеопатът одобрява, личната настоява. Ние решихме че това е разумен компромис при създалата се ситуация. Мен практически за този витамин най много ме притесняваше наддаването. Иначе мисля че ще се регулират нещата от самосебе си. Хомеопатът смята че повръщането е намаляло драстично от лекарството и моите схеми за ограничаване на храненията са безсмислени. Ще я видимтази работа като върнем храненето на поискване отново.
Някой беше направил констатация че при хранене на час и половина няма как да не качи толкова. Искам да вметна, че големият ми син при същата схема качваше по 650гр месечно. Въобще не зависи от това качването при кърмени бебета. Аз не съм го насилвала да яде или предлагала без да е гладен. Простодетето си търси. И да вярно е че ако отлагаш хранене после изсуква по-голямо количество. Между другото ЛЛЛ също ме посъветваха да не гоня схема от три часа, а да кърмя на поискване.
Та така. Надявам се да не ви занимавам повече с моите дилеми. Дано на някой опитът ми му влезе в употреба. Аз ще чакам резултати от решенията ни.
Барби ти кърмата защо я увеличаваш още, нали и стига на Ева? Ще започнат да те тормозят препълнени гърди и не  е удобно все да търсиш да се изцеждаш.

Последна редакция: чт, 22 ное 2012, 05:45 от sky*

# 355
Момичета,имам спешно питане

Някои от вас споменаха,че пият семена от сминдух.Моята съседка,която роди преди няколко дена секцио,търси такива семена за слизане на кърмата.Бихте ли ме ориентирали откъде се купуват?

Когато е на капсули името е Фенугрик. Купих си го по интернет. Ефекта е голям.

Видях, че вече са ти писали. Hug

Последна редакция: чт, 22 ное 2012, 07:00 от future-maman

# 356
Радвам се ,че се включваш Адаш.Чакам си личното съобщение у Фейсбука:)) Hug

# 357
Milenitta 500гр е добро качване. Поздравления. Гледам за Ротарикс имаш питане. Аз не бих сложила. Срещу заболяване, което се лекува с лекарства и което я пипнем я не, не бих провеждала превенция. Защото вредата от ваксините е по голяма отколкото, лечението с лекарства на рота вирус.
Анхелка това за складирването на вит Д и единия месец не го разбрах.
Тия убедена съм че ще ви се нормализират нещата. Развитието на кърмачетата е скокообразно и за това е хубава да се мери на един и същ кантар през по големи интервали. Месец например. На мен ми сумираха наддаването от двата месеца, после го разделиха на две и казаха че така погледнато всъщност добре е наддал. Иначе ще ти пращам по Спиди  Heart Eyes Мляко не бебе. Този Владко бебе сладко не мога да го дам че е много вкусен.

# 358
Milenitta 500гр е добро качване. Поздравления. Гледам за Ротарикс имаш питане. Аз не бих сложила. Срещу заболяване, което се лекува с лекарства и което я пипнем я не, не бих провеждала превенция. Защото вредата от ваксините е по голяма отколкото, лечението с лекарства на рота вирус.
 newsm10 smile3521

# 359
Sky* , какъв е този билков витамин Д ?!

Общи условия

Активация на акаунт