АгУуу очакваме да чуем всички от нашите малки Септемрийски душички!

• 24 101
  • 731
  •   1
Отговори
# 360
Много ви благодаря за отговорите момчета! Hug Heart Eyes

П.П.И добрутро Mr. Green

# 361
Феит, Миленка87 благодаря за отговорите. На моя лакомник също не му стигат 120 и започнах да правя повече, като се храним 5-6 пати на денонощие.
Ками можеш да пробваш с Пайлекс за хемероидите и студени бани, аз така се справих с моите, а те хич не бяха малко.

# 362
Един въпрос: Имате ли хемероиди след раждането и как се справяте стях. Мен от няколко дена ме мъчат и незнам какво да правя. В билковата аптека ми отказаха да ми дадът  каквото и да е като им казах, че съм кърмачка.
Ками, аз имах от раждането, беше ужасно докато го излекувам, но успях. Значи след голяма нужда като ходиш, хубаво се измиваш с топла вода и се мажеш с Фитороид (мехлем). Аз се мажех честичко - 3-4 пъти на ден, за около месец някъде се оправи  Peace

# 363
  • Варна
Мерси за отговорите!
Сега записвам на лист и ще бягам да купувам мехлеми!
А и едно слънце е излязло....Само дребната да се събуди и нахраня и мисля да се поразходим.
В този ред някоя варненска мама да и се ходи на разходка?

# 364
Миленка може ли да споделиш, а както и други мами които хранят с АМ през колко часа храните бебоците и по колко мл им правите newsm17 newsm17
Не че много разбирам, ама според мен дори и кърмата да не е от най-хранителните при хранене на 2 часа няма как бебока да не качи толкова. Струва ми се много на често това хранене.
Скай, възможно ли е Владко да повръща от преяждане newsm78 newsm78
На моя лакомник като му направя по-голяма доза я изяжда и после прави фонтани, просто няма мярка за храната
Зори и ние сме много лакоми и качихме дозата на 150 мл с 5 лъжички. Като правим пауза от 4 часа, а понякога ако спи и повече.  Hug

# 365
Sky* , какъв е този билков витамин Д ?!
не е билков, подвела съм се. и логично няма как да е билков след като се набавя само от слънцето. Ама че тъпо съм се изказала.
на Jamenson. прочети им в гугъл рекламната листовка за "най, най чистия вит д в света".все същото според мен в нова опаковка.

# 366
  • София
Здравейте мили мами, докога мислите да гладите дрехите на бебетата?При мен вече тотално не ми остава време за нищо и започвам да си взимам от неизгладените дрехи като го закъсаме и вече се замислям да спра да гладя.
Хубав ден, изпълнен с усмивки и игри  ви желая Simple Smile

# 367
Хоп Simple Smile
Витамин Д аз давам точно тоя на Джеймисън, май беше около 18 лв шишето но го ползвам бая време,  още не съм го преполовила, давам по 1 капка.
Гладене - не гладя, защото ползвам сушилня и тя ги дезинфекцира, гладя само чаршафи...
Днес ще пробвам А-дерма за кожата на Маре, а сребърна вода откъде мога да си набавя???

# 368
Ками , аз имах мнохо хемороиди , изписаха ми Прокто-Гливенол - струва към 10 лв.,но не ми помогна , после една позната ми каза за Пайлекс- той струваше 3 и нещо , но съм много доволна от него.Значи взимаш Пайлекса и след всяко ходене до тоалетна се миеш със студена или хладка вода.Минаха за две седмици.И да вметна ,че аз по-принцип често страдам с тия хемороиди , Пайлекса е решението.

Мамчета да питам - бебчетата ви имат ли като топченце при напипване на крачето от имунизацията , последно му биха и на двете крачета, но напипвам нещо като топче под кожата само на едното... newsm78

ПС : Ками , в началото като кърмих ползвах Пайлекса , не пречило на кърмата.

smiley_girl сребърна вода продават в аптеката.

# 369
Евва и моята педи ми каза да почвам по 150 да правя и да правим по 4 часови паузи, но моя Кокорчо няма мярка за яденето и изпива всичко приготвено в шишето а след това му е тежко и повръща, затова реших малко по-плавно да минем на тая схема
Лофето и аз нямам мн време а и гладенето не ми е мн на сърце, но все още гладя. Пелините спрях,както и връхните дрехи, но бодитата и ританките продължавам

Последна редакция: чт, 22 ное 2012, 10:43 от zornitsa85

# 370
lofeto aз и нашите дрехи гладя,дори и нещата с които спя-тениски най-вече.Просто ми е по-приятно.Но си е загуба на време особено ако искаш всичко да е до последното ръбче идеално.Как сушиш дрешките на бебенцето?Има вариант ако не е на външен простор,а на сушилка например в стая,да гладиш само бельото.Бодита,ританки...а връхните дрешки да не ги гладиш...Аз започнах да пера на ръка на всеки 2-3 дни.Преди ги събирах за пералня и като изсъхнеха ми ставаше лошо-знаех че не ми мърдат часовете с ютията..Сега гладя изпраните на ръка дрешки ,които са поносимо количество-и тях на 2-3 дни и е далеч по добре:)
А пералнята я ползвам само като пера хавлиики,одеалца и чаршафи.Веднъж седмично

# 371
За гладенето- винаги гладя дрешките на детето , мисля да правя това до 6-я месец поне.На бебчо дрехите суша само вътре на сушилник , вън ми се струва доста прашно за да стоят.

за млякото - моя малчо нещо не е от лакомите , яде по 100 мл. на 3 часа , и много рядко по 120мл. и вечер ми прави паузи по 8-9 часа сън.През деня не спи , само играем , смеем се и гукаме Mr. Green

# 372
Здравейте мили мами, докога мислите да гладите дрехите на бебетата?При мен вече тотално не ми остава време за нищо и започвам да си взимам от неизгладените дрехи като го закъсаме и вече се замислям да спра да гладя.
Хубав ден, изпълнен с усмивки и игри  ви желая Simple Smile
Аз вече тотално спрях, първо почнах преди около 2 седмици да грабя от простора и да му обличам, първо защото нямах време да гладя, а и защото нямаше нищо останало в шкафчето му за дрехи, моя пиклеш сладък  Heart Eyes всеки път като му сменям памперса се изпишква и се налага да го преобличам  Crazy всеки ден пускам пълна бебешка пералня, а понякога и 2  Heart Eyes

# 373
Аз ги сушах навън-на слънце ,докато го имаше.Вече съхнат на средата на стаята Mr. Green

# 374
  • София
diva_free и ние сме същата работа, даже някой път и мен напикава Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт