АгУуу очакваме да чуем всички от нашите малки Септемрийски душички!

• 24 101
  • 731
  •   1
Отговори
# 375
и аз си мислех, че имам нещо като хемороид, ама като не знам как трябва да изглежда  newsm78 и докато се наканя да ида на лекар, то си мина от само себе си  Mr. Green

Скай цитирам книгата директно:...Натрупване и съхранение на витамините. Някои витамини (A, D, E и К) се натрупват в мазнините, складирани в тялото, така, че организма на детето ви би могъл да черпи цял месец от натрупаните запаси......
....Гледайте на витаминните добавки като на лекарство! Те трябва да бъдат предписани от лекар и да се дават в правилните дози....
....Освен ако лекарят не е преценил друго, родените в термина кърмени деца не се нуждаят от никакви допълнителни витамини. Всички необходими за тях витамини се съдържат в кърмата.
 Hug

# 376
Добро утро  Heart Eyes

И ние сме с витамин Д на Jamenson.

За гладенето ... гладя все още, защото като ги  видя така намачкани бодитата ме дразнят  Crazy и ще продължа да гладя ... не може нашите дрежи да гладя, а неговите не  Heart Eyes

За хемороидите ми бяха каза ли най-обикновен мед  Heart Eyes

Днес отново ще се пробваме да ни бият ваксините  Rolling Eyes хубав ден!

# 377
Мами,извинявайте ако някъде е писано по темата. Можете ли да ми кажете колко е нормалната температура за бебета и по какъв начин и с какво мерите температурата на бебчето? Поздрави и хубав ден

# 378
Момичета СПЕШНО имам много зачервено гърло и адски много ме дере, не мога да преглъщам.
Какво да пия, някои от вас тук бяла болни, биха ли споделили как се излекуваха?
Пих само парацетамол и чай, сега ще ми купят и вит.С и осцилококцинум.

# 379
  • Варна
Аз меря с дигитален на гънките на вратлето. За мен нормална температура е до 37, всичко от 37 до 37.8 наблюдавам, а над 38 звъня на лекарката! (поне за тази възраст)
А за каката вече си знам. Симона на двете ваксини ми вдигна 38.3 и и давах панадол еднократно 2.5мл. по препоръка на педи. Повече не ми е вдигала температура.

# 380
  • Варна
Нуб: смеси сода с мед и си мажи сливиците, винаги помага!

# 381
  • Бургас
Добър ден! Днес бяхме на консултация.Ваксини не ни биха, защото имаме сополки и леко розово гърло. Иначе Цвети за малко да превърти кантара  Mr. Green Станала е 5300 гр. и 53 см.

# 382
Ками както са ти казали момичетата единствения от хилядите които ползвах е Пайлекс,вълшебен,аз имам по един от всяко дете-ужасТ са,и миене ссъс студен душ след всяко ходене до ВЦ-то.Не пречи че кърмиш,мажи смело!
Нуб чаша вода със щипка сол и сода и правиш гаргара по 4-5 пъти на ден,а и Тантум Верде спрей няма да навреди на кърменето,ако искаш си вземи Биозин мама,то е за имунната с-ма,аз го пия от 2 месеца,пресича в началото гриповете,пък и пази бебока.Бързо да се оправяш!

# 383
Нуб: смеси сода с мед и си мажи сливиците, винаги помага!

Подкрепям ...  Hug може и топли компреси на вратлето да правиш и смучи много лукчета/бонбони Hug

# 384
Фейт а дано тоя път всичко да е ОК. На моя Кокорко като му ги биха спа цял ден и цяла нощ без да има темп. Будеше се само да яде и пак откъртваше Grinning

# 385
  • Варна
Добро утро!
Сминдух си бях взела семена за чай.Пих го  поне две седмици и ефект не усетих.Освен,че цялата започнах да мириша на сминдух.Чак кожата ми имах чувството,че така "ухае".Може да пробвам добавката.
Кърма изцеждам за 20 минути може би,защото после спира да тече от 30 до 60 мл. Обаче в повечето случаи кърмата потича през едно две каналчета.Рядко се случва да са 3-4.Не знам при вас как е newsm78.
Дрехи гладя все още по-скоро от естетична гледна точка.Случвало се е да си взема и неизгладена дрешка.С по-голямо дете в къщи мисля,че стерилната среда е невъзможна.
И да споделя какъв ужас преживях преди малко.
Бебето понякога оставям в шезлонг на земята(докато оправям леглото например) .И докато Ави си спеше каката  се спъна и падна върху нея.Сърцето ми спря .Такъв ужас не бях изпитвала от много време.Помислих си най-лошото.Ави започна да пищи и докато я успокоя и разбера,че е добре щях да полудея.Изпитах страх и вина ,че не съм успяла да я предпазя или да предвидя подобна ситуация.На моменти с двете деца наистина ми идва в повече  .

# 386
Дрехите на бебо и аз гладя , всичките, но знам че може само 6 месеца ако искате, на мен не ми пречи, аз обичам да са ми изгладени, гладя всичко, така че то си е да човек  Heart Eyes

Авара, аз пия Сминдух на капсули и пак мириша цялата на чубрица, даже в къщи ме бъзикат Mr. Green ама и аз много ефект не виждам, даже снощи и тази сутрин малкия сука и от двете гърди, защото от едната не му стигна.
Мисля да пробвам това дето Барбера е написала  Heart Eyes

Момичета благодаря за бързите отговори, започвам процедури, че до събота трябва да съм оздравяла  Mr. Green Heart Eyes

# 387
Най-накрая и аз да се включа. Тези дни много тичане насам натам и направо sweating sweating
Ама какво да се прави като настоявах да уча редовно така ще е .И на мен вчера ми преведоха помощта за майки студентки и еднократната за раждане Party Party
Nub55 И аз знам че сода и мед правят чудеса, но е много гадно Sick
Коледната идея е много хубава, но и аз съм пас. Силно се надявам да не сме в София по това време(плануваме мини почивка) и да не подведа някоя мама така.
И нашия витамин Д е на Джеймисън, но нещо много често го забравям.
И аз знам че температурата до 37 е напълно нормална.
И още много исках да кажа ама докато изчета и забравих  Crazy Нашата пауза вече е от 21ч до към 3-4ч и съм много хепи от факта хаха. От 17ч сме на консултация и ще ни бият ваксините, дано малката ги понесе по леко Praynig Praynig
Ами това е за сега от нас  Hug Hug

# 388
Добро утро и от нас с  baby_neutral Упсссс то станало добър ден  Blush
Нуб както са ти писали мамите, аз взимах същите неща.Вчера се обадих на педиатърката и тя каза,че мога да пия парацетамол,витамин Ц, тантум верде.Освен това се възползвах и от съветите на мамите тук  Heart Eyes, слагах парченца масло в носа, взимах горещ душ.
Дано се оправиш скоро и да минеш само с гърлото,защото аз от чакане и не пиене на нищо се стигна до задълбаване на настинката.Вече си имам и кашлица,но поне хремата премина,че много ме мъчеше тя  Whistling
А за Оксцилококцинума може ли да се пие при кърмене?Знам,че помага,но несъм го взимала.
За гладенето и аз си гладя,макар,че понякога го закъсваме откъм дрешки поради липсата на свободно време за пране и гладене  ooooh!Много мразя да  гладя SickПреди да забременея гладех само работните си дрехи,нямаше как да ходя омачкана на работа хихи, е и някоя друга тениска през лятото де, не сме си позволявали да  ходим като сдъвкани с ММ.А аз него набързо го отучих да му гладя долните тениски  Grinning
Чета,че при повечето от вас коликите отшумяват,както и ,че малчовците ви са си направили вече нощният режим, за което ви завиждам благородно и се надявам и при нас скоро да се зададат спокойни дни ,не , че е някаква трагедия в момента,но ми е кофти,че бебчо се мъчи още и не може да спи спокойно Sad
Хайде стига съм досаждала.
Хубав и спокоен ден на всички.

# 389
аз тъкмо днес мислех да питам за тези хемороиди..ухх ужасно боли това бе хора ,аз сега пия на др тошев едни билкови,но още си имам проблема.вие като ги лекувахте после появяват ли се пак?и през колко време? омръзна ми да ям супи и да се наливам с вода и пак е ужас ходенето до тоалетна(извинявам се за откровението) Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт