АгУуу очакваме да чуем всички от нашите малки Септемрийски душички!

• 24 101
  • 731
  •   1
Отговори
# 480

Фейт, между ваксините трябва да има 30 дни интервал. Каква ваксина на 14-ти? Проучи да не стане грешка.

А така  newsm78 абе и аз се замислих не е ли рано ... може пък само на консултация да ни викат тогав, че последно бяхме на 9-ти .... ще видим като отида, мерси  Hug

# 481
  • Where I am Happy
Fate я пробвай дали ще стане като влезнеш в start menu-control panel-internet option.след това трябва да ти излезне прозорец и там да напишеш адреса на гугъл.

# 482
Smiley_girl, най-качествената сребърна вода на българския пазар е на  "Вербена М".  

# 483
Фейт, при мен ставаше същото преди, въпреки че влизах и променях настройките за търсене / това ли се опитваш да промениш, че не видях поста в който питаш /, не ставше и не саваше, просто една от версиите на Модзила вървеше с друга търсачка и много ме дразнеше че не мога да го поравя, може да е станало и когато се обновяват версиите или при инсталиране на някакви добавки, при мен се оправи като си преинсталирах Модзилата. Не знам дали при вас това е вариант. Ааа, сега прочетох, ти какво искаш да си промениш търсачката или да си сложиш друга хоум страница?

# 484
Barbera давам с шише, защото не искаше да суче още в началото, свикна с бързата струя на шишето и дотам...  Mr. Green

трудно е цеденето, но съм щастлива до небесата, че мога да му напълня шишето с моя труд  yesyes

аз съм по същия начин,знае си само шишето и това е

# 485
да си сложиш друга хоум страница?
Скрит текст:
Това искам, понеже след преинсталирането ми зарежда други две страниц  Crazy
Вчера пробвах и от там където сега Силви ми писа, но не ставаше ... сега обаче стана ... странна работа  ooooh!
Вчера колко ли не се мъчих  #Crazy може нещо от сайта да е излизало автоматично, знам ли  Mr. Green Вече е ОК ... мерси момичета  Heart Eyes

Щах да ви питам нещо тези дни .... към мамите с матрак с кокосови вложки. До кога трябва да се спи на коравата част? Той малкия така или иначе след изписването спа на нашето меко легло, сега е на неговото коравото,  та си викам дали да не му го обърна вече  newsm78

А и се чудя днес като отида до Хипото .. дали да не взема едно столче за хранене  Crazy

# 486
а вярвам на 100% на урочасването понеже и аз много често съм била,а малката вече 2 пъти й се случи.излизаме навън и всички й се радват,прибираме се и тя ми плаче по 5-6 часа без да спира,не яде,повръща,че даже и с температура...мама идва,вае й и малката заспива от раз
а и има хора с много лоши очи
тати винаги разправя за една баба на село -  кокошката надникнала в тенджерата със супата и изяла стръкчето магданоз,бабата й рекла "а га пукнеш дано" и кокошката стигнала до вратата и умряла(е това ако е съвпадение Simple Smile )

# 487
Хмм явно само аз съм лудата дето храни от шише въпреки че бебето може да си суче, но той моя си е мързеланко и като изсуче лесно течащото мляко и трябва да полага усилия за повече почва да се сърди и ревтуни и така храненето ни с дохранването и изцеждането след това отива повече от час, което за мен е твърде много и нямам време за нищо друго...Сега се цедя и го храня от шише и хем зная колко е изял и съм спокойна хем за половин час до 40 минути сме приключили с яденето и цеденето Simple Smile От гърда яде само през нощта, защото тогава така или иначе хапва малко и заспива Simple Smile
Фейт аз бих си преинсталирала мозилата, защото това с тая страница ми прилича на бъг някакъв...тъй като тая страница дето ти се отваря е тая дето се отваря при първоо пускане за да те поздрави че си си сложила тоя браузър Simple Smile Аз лично ползвам Google Chrome много ми е удобен и не е толкова тежък като мозилата ако искаш го пробвай Simple Smile

# 488
А да сте допускали, че може от превъзбуда и емоции да са тези "Урочасани реакции"?
Днес си мисля, че преди да изобретят помпата за гърда, майката е нямала как да помогне на детето си, когато го мързи да суче. Горките деца!

# 489
Фейт , на нас не са ни били ваксини вчера, но малката беше в същото състояние през нощта, но в допълнение се самоизяждаше  Mr. Green ( сигурна съм, че не е била гладна, защото беше яла преди час ) Сложих я при нас, дадох вода, после биба и заспа  Mr. Green За буците на крачетата, направи компресчета със спирт и вода и ги подръж за около 1 час и довечера пак. Ние така се оправихме. А нашата педиаттърка ме предупреди  за следващите ваксини да отида най-рано след месец  Hug

# 490
А да сте допускали, че може от превъзбуда и емоции да са тези "Урочасани реакции"?
И аз така смятам.

# 491
тогава като й пребаеш защо й минава?  Wink

# 492
Действаш и на енергийно ниво. Като Кашпировски едно време. Помните ли го. Чичкото от ТВ, който броеше.

# 493
За буците на крачетата, направи компресчета със спирт и вода и ги подръж за около 1 час и довечера пак. Ние така се оправихме. А нашата педиаттърка ме предупреди  за следващите ваксини да отида най-рано след месец  Hug

Колко към колко / спирт + вода ...  Rolling Eyes

# 494
За буците на крачетата, направи компресчета със спирт и вода и ги подръж за около 1 час и довечера пак. Ние така се оправихме. А нашата педиаттърка ме предупреди  за следващите ваксини да отида най-рано след месец  Hug

Колко към колко / спирт + вода ...  Rolling Eyes
50/50 , предния път пък го правих с риванол вместо вода, но цапа дрешките много Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт