АгУуу очакваме да чуем всички от нашите малки Септемрийски душички!

• 24 101
  • 731
  •   1
Отговори
# 540
  • Бургас
 rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao      
Шилакад хахаах
Я, и аз съм в сряда. Марти, Анхелка, може да сберем да му врътнем един въртелив ритуал някой ден......най-много да ни погнат от "Веселата къща" Whistling
Аз каквато съм спъната,направо на валс трябва да се разхождам Flutter

Последна редакция: пт, 23 ное 2012, 17:00 от Melly.G

# 541
Флауъръфпийс  предната седмица взех от Кауфланд -боди с еленче,панталонче и папучки,комплект беше за около 15 лв.хубави са имаше различни размери-взех 74-80,докрая на годината може и да ни умалее.не си отговарят мн на размерите.

# 542
което ми напомня, че трябва да й резна малките ноктенца, че драскат млечните ресторанти хихи
Joy Joy Joy аз днес ги резнах вече с нокторезачка че с ножичката растът за два три дни и ако изтърва момента се надира зверски, като днес. коледни костюмчета взех от КиддеЛанд миналата година за едно бебе. Мнооого хубави! Сега ще видя дали няма да извадят отново. На Джъмбо не михаресват дрехите.
Анхелка лек път!
Хаха и аз при веселата група от сряда.

# 543
Здравейте мами  Hug
Честит имен ден и на вас Мартичка на малкият Алекс, както и на мъничетата на мама Стаси и мама Осмият облак.Да са ни живи и здрави и много да ни радват  baby_neutral Heart Eyes
Аз между другото  знаех само за дата 30-ти август за имен ден на Алекс,но наскоро разбрах освен за днешната и за още една дата,но не се сещам коя беше  CrazyТоест стават 3 дати.Голям избор за празнуване  Wink
Ние днес в 17:30 сме на консултация с ваксини и както винаги на мен ми е адски притеснено  SadДано всичко мине добре , както миналият път  Praynig
Лека вечер на всички  Hug

# 544
  • Бургас
чесито на всички, малки и големи, именици!  bouquet

# 545
И при нас коликите снощи атакуваха с пълна сила, много бяха силни, чак се притесних по едно време  Cry Бяха понамалели напоследък, но вече искам съвсем да ги няма  #Cussing out
Аз също много мразя да гладя, от домакинската работа това ми е най-неприятно. Добре, че свеки обича, та и давам с удоволствие да ме отмени  Mr. Green
Дано наистина всичко да е наред с мама Зайка и Мишко  Praynig
Melly.G и на мен ми липсват твоите включвания  Hug
Ариелче, и ние държим вече играчка - само че както ръкомаха и се удря чат-пат по главичката, милата  Heart Eyes
eva_82 представям си колко е готино при вас, украсено, коледно...определено ти създава настроение  Heart Eyes
И Маги днес "стачкува", за което бяхте писали по-рано. Фейт, Велвиамо - за колко дни отмина при вас? Мисля, че при вас го имаше, дано не греша  Blush
Ооо и честит имен ден на празнуващите и Адашче - специално на малкото зетче   bouquet

# 546

Хубаво би било да не спестяваме елементарни усилия на децата си. Това имах предвид. И никого не осъждам за изборът му да го прави (това изречение май трябва да го вмъкна в подписът си). Просто тези бебета ще станат момчета и момичета, а някой ден и големи мъже и жени.Въпросите ми само провокират мислене, както у вас така и във мен.

Не знам дали ти се е налагало да караш бебе което не иска да суче да го прави ама не е приятно нито за бебето нито за майката...Дали са елементарни усилия не знам, но както има хора всякакви така и бебетата са различни и това че твоето е лакомо не значи че другите които ги мързи са нещо повредени и трябва да бъдат насилвани...Аз лично не искам да си тормозя детето да прави нещо което явно не иска и ясно го показва, щом предпочита да яде от шише нека яде така в случая това е по-удобно и за мен...А що се отнася до това какви хора порастват от мързеливи да сучат бебета не мисля че има смисъл да се коментира тъй като и науката още не е решила дали гените или обкръжението създават човека.

# 547
Здравейте мамчета!

Първо да честитя именния ден на всички Сашковци и Сашки! Да им е живо и здраво името!  newsm51
Ние с малкия се гледаме. Днес ходих до Хипото и му взех кенгуру и малко бодита, но беше абсолютна лудница. Но на мен ми се отрази добре,защото видях много познати и докато чаках на опашката се наговорихме  Joy Joy Joy
Я да питам мамите със секцио : Почнахте ли да правите упражнения? На фитнес ходите ли?! На мен много ми се ходи, но на моменти ме приболява все още. Много ми се иска да поотслабна, че имам едни +10кг ,от който ме е срам направо.
Фейт   bouquet

Аааа забравих да кажа, че ми е много коледно

# 548
вода не взимам, праварявам чешмяна в кана за преваряване.
От тези кани, дето спират като заври водата ли?  newsm78

# 549
  • София
Мozy аз все още не смея да правя упражнения, не усещам болка или дърпане, но прди да ми разреши лекарката не предприемам нищо. Иначе гледам да ходя много по разни баири бутам ли бутам количката:)а и четох , че коремни преси се правели след 6 месеца

# 550
Здравете,момичета.

Току що се върнах от Хиполенд в мол Сердика-купих столче за хранене на ситната.Бях се наплашила,че ще е огромна опашка,но не беше така.В магазина имаше доста хора,но на опашка седях макс 10 минути.Та да се похваля,вече сме горди собственици на те това столче в жълт цвят

http://www.hippoland.net/produkti/bebeshki/stolcheta-za-hranene/ … anene-bon-appetit

В неделя поканих колегите ми на гости,те пък ще ми подарят този уред подобен на babycook

http://zora.bg/philips-avent/scf-87022-%D0%9A%D0%9E%D0%9C%D0%91% … %D0%9D%D0%90/4383

Някой спомена,че в Понеделник в комсед ще има 30% отстъпка-знае ли се това за всички магазини и всички стоки ли важи?

Хубава вечер Heart Eyes

# 551
Абе момичета..Хайде стига с това :едно време еди какво си .Едно време си е било за едно време.Хората сме се променили,бебетата са други/не случайно дечицата съзряват бая по-рано от нас едно време/,технологиите са нови...Всичко се променя.Ако баба ми е гледала баща ми по един начин...сега едва ли не този начин е отражение с главата надолу в моя начин да си гледам детето.Разбирам сравнението сега -преди само когато става въпрос за някаква наистина голяма...хм извинете,изгъзица.Като например стерилизатора-едно време са изварявали-така че ако нямаш стерилизатор не е болка за умиране...За това напредва развитието на човечеството-защото всичко идва и отминава с времето и.И дай боже да вървим нагоре и напред.

Добре казано.
Аз пък си мисля, че зависи колко "едно време" се има предвид. А за джаджите има и предел - Консумеризъм.

По въпроса с мързела - май сравнително доскоро се е лекувал с глад. Във всяка възраст.

# 552

Редактирам се да кажа, че родените в сряда ако се спънат с ляв крак трябва да си плюят през рамо и да се завъртят три пъти. (важи и ако спъването се е случило в банка, община или друго държавно учреждение, така че ако чакащият на опашката пред вас прави гореизложеното, моля ви не го гледайте изумено) Лъкич нищо лично  Heart Eyes скучая си просто.
Еб@ си... че аз трябва в тефтерче да си го напиша...

# 553
Честито на всички именници  Heart Eyes
Белчето, много хубаво столче  Heart Eyes да ви е честито  Simple Smile и подаръка също е много хубав и ние трябва да взимаме подобен уред за да и приготвям кашичките  Heart Eyes
Родена съм в неделя, но съм много спъната  Laughing а Емма е в събота  Heart Eyes
Ние сега се прибрахме, ще папа Емма и после сядаме да вечеряме и ние  Simple Smile
До скоро  Simple Smile Наздраве на празнуващите  Heart Eyes

# 554
Хихихихи ШИЛАКАД Joy
И аз се отчетох в Хиполенд, за на мама зъбарката- едно космонавтче. Heart Eyes
 Имаше хора, но бързо върви опашката пред касите. Peace

Общи условия

Активация на акаунт