АгУуу очакваме да чуем всички от нашите малки Септемрийски душички!

• 24 101
  • 731
  •   1
Отговори
# 495
За буците на крачетата, направи компресчета със спирт и вода и ги подръж за около 1 час и довечера пак. Ние така се оправихме. А нашата педиаттърка ме предупреди  за следващите ваксини да отида най-рано след месец  Hug

Колко към колко / спирт + вода ...  Rolling Eyes
50/50 , предния път пък го правих с риванол вместо вода, но цапа дрешките много Simple Smile

Мерси много  Hug като стане ще му сложа  Heart Eyes

# 496
Добро утро! Hug
Малко се поуспахме днес с малкия  Mr. Green Heart Eyes
Да се похваля , вече съм добре Grinning мина ми гърлото  Heart Eyes

Барбера, на мен лекарката ми каза инфлуцид да пия за гърло и за хрема, вчера от следобед смуча през един час от тях и тази сутрин грам не ме болеше гърлото  Peace
Първите два дни може по 12 да смучеш на ден Peace бързо да се оправяш  Peace Heart Eyes

Ариел и моя Тони не пие вода и чай, затова му купувам вода за бебета, за да не преварявам, тази преварената не е хубаво да стои повече от 12 часа Peace щом не пие много и купувай от тази за бебета  Heart Eyes

Фейт какво в Хипото е на промоция, там май само играчки имаше  newsm78

Рошли сигурно наистина си "луда" щом малкия суче пък ти зорлен се цедиш да му даваш от шише, нали надава добре, защо ти е да гледаш колко е изял  Heart Eyes

Аз днес пак си имам мляко, явно вчера нещо съм се притеснила , та затова имах по-малко ама той пак си се наяждаше, аз и от двете му давах  Heart Eyes

# 497
нуб когато си болна е нормално млякото да намалее.

# 498
Нубче и другите мами  Hug днес има промоция в Хиполенд -25% на всички стоки. Магазинът не е само за играчки, а има всичко за бебо  Party Така че... днес ще има щурм  newsm71 newsm44

# 499
Фейт,ти нали си като нас- даваш кърма и ако накрая не му стига додаваш АМ на Хип?на нас ни е така храненето,като адаптираното е в доста малки количества и само вечер.и тя малката стане нередовна като Пламенчо и последвах твоя опит сама да си се изака без термометър и стана чудото,забелязах че на 3-тия ден сама си се изаква и си е нормално,не е запек,ама колко многооо..все едно атомна бомба беше паднала в памперса хихи ooooh!

# 500
# 501
Мами,казвайте къде бъркам,че на цяло ще ми се обърка системата на хранене.До сега се хранихме на 3 часа ,като първо му давам да цука и от двете гърди и после дохранвам с АМ(колкото изяде -толкова).Днес,разбирайте от 3 сутринта,му давам да цука и той ми заспива на гърдите.Та реших в 12 да го претегля като цукне,еми хич не е цукал.Явно ме има като залъгалка.И сега спи ,ама спи и хич не е ял.Какво да правя?Да чакам да се събуди и на ново на гърда(ами ако стане в 13,30 и се нахраним в 15,00 няма да иска  newsm78,или да го ръчкам .направо съм в чуденка  newsm78

# 502
Подозирам че преди да изобретят помпата жените са имали ръце с които да се цедят, но това е само предположение.
Нубче реално не го знам дали добре наддава само подозирам. На 30ти сме на консултация и ще видим какво е положението Simple Smile Когато ядеше от гърда и го дохранвах качваше добре ама на мен млякото ми започна да намалява, защото той не изпразва гърдите и аз така или иначе след него пак трябва да цедя, по-добре да цедя 5 мин повече и да си спестя 30 мин рев и сърдене на малкия докато се мъча да го накарам да суче...За мен това е по-добрия вариант поне за сега Simple Smile

# 503
Фейт,ти нали си като нас- даваш кърма и ако накрая не му стига додаваш АМ на Хип?на нас ни е така храненето,като адаптираното е в доста малки количества и само вечер.и тя малката стане нередовна като Пламенчо и последвах твоя опит сама да си се изака без термометър и стана чудото,забелязах че на 3-тия ден сама си се изаква и си е нормално,не е запек,ама колко многооо..все едно атомна бомба беше паднала в памперса хихи ooooh!

Точно така .. но за давама понякога и през деня. Ето сега изцока 60 мл + това от мен  Crazy
Нубче ... тя Мишето ти е казала, че няма само играчки. Има и други неща ... дрехи обувки, колички, проходилки, столчета за хранене, легла, повивалници, олекотени завивки, биберони, залъгалки, помпи и т.н  Crazy Mr. Green Сега се оправям и изчезвам с дребното  Heart Eyes

# 504
Подозирам че преди да изобретят помпата жените са имали ръце с които да се цедят, но това е само предположение.
Според мен пък са били едни по сурови времена, когато са ги измъчвали да сучат докрай. Само предполагам няма как да съм сигурна.  Sunglasses

# 505

Като за предположение само си е доста вярно Grinning
За Уроки аз в количката имам синьо оче от Божи гроб,и листенце и клонка от дюля!
Това са поверията които знам. Mоят син като беше бебе и като идваха разни хора у дома,после така ревеше че нямаше успокоение,и една синя веничка на нослето имаше която му излизаше яко.

# 506
Абе момичета..Хайде стига с това :едно време еди какво си .Едно време си е било за едно време.Хората сме се променили,бебетата са други/не случайно дечицата съзряват бая по-рано от нас едно време/,технологиите са нови...Всичко се променя.Ако баба ми е гледала баща ми по един начин...сега едва ли не този начин е отражение с главата надолу в моя начин да си гледам детето.Разбирам сравнението сега -преди само когато става въпрос за някаква наистина голяма...хм извинете,изгъзица.Като например стерилизатора-едно време са изварявали-така че ако нямаш стерилизатор не е болка за умиране...За това напредва развитието на човечеството-защото всичко идва и отминава с времето и.И дай боже да вървим нагоре и напред.

# 507
А да сте допускали, че може от превъзбуда и емоции да са тези "Урочасани реакции"?
Днес си мисля, че преди да изобретят помпата за гърда, майката е нямала как да помогне на детето си, когато го мързи да суче. Горките деца!

Може и да се допусне, но ако вдига температура и повръща...от превъзбуда-надали.  Пък то който иска да вярва...лошо няма  Simple Smile

Скай, ами то урочасването е точно на енергийно ниво, нали точно това е урочасването.  Wink
Половинчо беше много скептичен за тези уроки...ама като прочета какво е,  мина  на мойта.

Днес пропуснахме Плей групата, че малката стана късно и майка и също  Blush
 Емма вече е 5.600кг  Heart Eyes
Ха, Фейт и аз си мислих на скоро да купувам  Grinning

# 508
A може би е хубаво да се обърнем към миналото и да не бягаме толкова стремглаво срещу естествената си природа, прегръщайки с лека ръка съвременните технологии Wink

Аз като ходих на чиста молитва попа каза: "Никакви червени конци, никакви сини очета, ако искаш нещо да го пази закачи му Богородичка" Което не пречи до скоро да имаше червен конец, сега го махнах,че взе да й стяга Simple Smile

# 509
Всички ние знаем, какво е енергия...както хората са различни, така и енергията която излъчват е различна...какво му е мистичното и невероятното, че някой хора са по податливи под влиянието на енергията...било то хубава или лоша.
Та нали и магии и разните му там подобни са именно на енергийно ниво.

Общи условия

Активация на акаунт