АгУуу очакваме да чуем всички от нашите малки Септемрийски душички!

• 24 100
  • 731
  •   1
Отговори
# 600
skoklinata=както и е удобно на всяка една от нас.Simple Smile.Няма някакви специални изисквания за опаковки и начини на пращане.Simple Smile
Иначе Sky на мен не ми е толкова за затварянето на самата фонтанела колкото за заветното място където е била цицинката.Обясниха ми ,че всъщност тая цицинка е локален малък кръвоизлив ,между черепа и кожата.Не било страшно-само не трябваше да лежи на тази страна първите седмици.Очаквам още отговори по въпроса:)

# 601
Ние тамън се връщаме от разходка, навън се оказа не толкова студено колкото си мислех  Party.
Да се отчета след нашата консултация вече сме 5450кг(+950г) и 58см(+4). Аз съм много щастлива, макар че педи пак се опита да ми каже, че много е качила, да съм я ограничавала и тн.Биха ни само една ваксина, всеки месец по една да не се натоварва излишно организма Heart Eyes
Връщам се да ви чета, че пак изостанах Crazy

# 602
Milena87  трансфонтанелната ехография е ехография на мозъка през фонтанелата. За това може да се прави само докато тя е отворена.

# 603
Ей ама личи че е събота и мъжете са вкъщи, пусто пусто тука  Heart Eyes

# 604
  • Варна
Оф, аз се разболях тотално. Не ми се беше случвало от доста време. Гадна хрема, гърло, главоболие...Така ме е яд

# 605
  • Бургас
Адаш, аз водих Пешака преди месец и кусур. Не минава по ЗК, поне на настака ни казаха, но и азговодих в частната болница, където раждах, та платих 65 лв. Както Скай тие казала,това си ехо/преглед през фонтанелата. Не е болезнено за бебока, така че споко. Но побързай,че колкото по/голяма е фонтанелката, толкова по/добре се оглежда мозъчето. Peace

# 606
АлохАааа ....

Аз днес се разбих максимално от чистене баня, спалня, кухня - мухня    пране    простиране и любимото ми ... гладене    с две думи облизах цялата къща

После ходих да се подстрижа  smile3553 ... отрязаха ми около 4-5 пръста коса, после    bath после    ... та сега сядам да чета малко пък нямало много за четене

Хайде после пак ще намина

# 607
Ехооо, няма никой май  Laughing
Днес голямо хайманосване ударихме  Mr. Green от 12 часа бяхме  на мол Галерия, та чак до 15.30  Mr. Green После се прибрахме, яде малкия и пак на вън  Mr. Green на разходка в парка и в 17.30 се прибрахме окончателно. Добре , че излизам та да се наспи, не знам защо, ама като е в количката или в колата спи постоянно, днес в мола даже си пропусна яденето #Crazy, а в къщи не иска и не иска да спи Rolling Eyes

Сега го къпахме и съм му направила 120мл АМ , да видя като го изяде дали ще спи, или пак ще е така  ooooh! , постоянно си мисля че не ми стига млякото като не спи така по цял ден  ooooh!

Хайде, лека вечер Hug отивам да се храним и утре ще докладвам какво е станало  Heart Eyes

# 608
А бе Фейт, такова хубаво време, ти си взела да чистиш  Mr. Green и аз трябва да чистя, ама то като не спи тоя звяр, така и така нищо не мога да свърша, поне да се на хайманосам малко  Heart Eyes

# 609
А бе Фейт, такова хубаво време, ти си взела да чистиш  Mr. Green и аз трябва да чистя, ама то като не спи тоя звяр, така и така нищо не мога да свърша, поне да се на хайманосам малко  Heart Eyes

Ееее, преди да се подстриж се разходихме тримцата до магазина и малко пред блока  Crazy. Пък после заедно на фризьор и малкото много слушаше  Mr. Green

# 610
F.a.t.e. и аз съм с нова причОска, похвал  bowuu Само, че на мен ми отрязаха 2/3 от косата и сега все едно нямам коса, толкова къса не ми е била от ученическите години  Crazy
Нашия батко май се разболява и той, гледа ме с червени и влажни очи...

# 611
  • Варна
Видях, че за фонтанелата говорите. Аз водих Ева на ехограф. Същият лекар ни пусна и пълни изследвания, мери я , тегли я, абсолютно всичко.  Педиатърката ни даде направление и не сме плащали нищо.  Тук една приятелката каза, че нейната се ослушвала и казала, че не било по ЗК.

# 612
F.a.t.e. и аз съм с нова причОска, похвал  bowuu Само, че на мен ми отрязаха 2/3 от косата и сега все едно нямам коса, толкова къса не ми е била от ученическите години  Crazy
Нашия батко май се разболява и той, гледа ме с червени и влажни очи...

Хайде честита тогава  Hug и на мен ми е странно още ... чувствам се много олекнала  Mr. Green
Хващайте настинката отрано.

Задължителен ли е този преглед за фонтанелата  Rolling Eyes нас само ни проверяват всеки път  Whistling

# 613
Момичета почвам да се тревожа все повече и повече, Емма вече 2 седмица е много трудна с яденето, хапне малко и почва да се напъва, надига, да реве и да бута шишето а е хапнала да кажем само 80мл....от направените 150мл.  Мислих, че е само период,но храненията с нея вместо да се подобряват се влошават...направо е един кошмар да изяде и 80мл  Sad от какво може да е?  Confused

# 614
Ева,при нас положението е същото вече незнам колко време Rolling EyesРеве,пищи,напъва се,дърпа се,и яде 40 минути 80 мл. и почва да цока като биба.Приключва яденето вир вода потна.Вече направо незнам това дете какво да го правя Cry Cry Cry

Общи условия

Активация на акаунт