В петък ми откраднаха чантата и лаптопа. Така загубих личната си карта, дебитните карти (спрях ги), карта за градски транспорт (празна) и студентската си книжка. Веднага след като се случи отидох до 6то РПУ, където подадох форма за загубена ЛК. И тук ми изникват няколко въпроса:
1. Не получих разпечатка на протокола, а ми казаха да се обадя след няколко дни, за да донеса гаранционната карта на лаптопа. За портмонето и документите нищо не казаха.
2. Не знам дали в 6то са ми обявили картата за невалидна (там подадох формата), или трябва да ходя до 3то, където е издадена? Имам някакъв спомен, че жената от 6то ми каза, че е обявена за невалидна, но бях в такъв шок, че вече не си спомням.
3. Ако някой от вас е студент - въпреки че книжката от моя университет (НБУ) не е задължителен документ, трябва ли да я обявя за открадната във вестник? Може ли по някакъв начин да се злоупотреби с нея?
Благодаря предварително и...ако някой от вас живее в Овча Купел, оглеждайте се за захвърлени лични документи, моля