Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 14 (Чернопетъчна!)

• 40 614
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
значи ще завъша с едни слушалки черния петък  Whistling
ММ намаза моите на Филипс, които почти не съм ползвала, неговите уши са големи  Mr. Green

# 616
зебрата на фишър прайс ще я намалят след около 20мин  Peace

# 617
зебрата на фишър прайс ще я намалят след около 20мин  Peace
newsm18 заредила съм се - дебна като хрътка  hahaha

# 618
  • Варна
Извинете за невежеството, ама къде гледате, определен артикул, кога ще го намалят?....

# 619
ето тук - под всеки артикул пише колко време остава до активиране на офертата

# 620
Направо се изумих Легото свърши преди да покаже 00.00 мин на екрана Shocked

# 621
  • Luxemburg
много неща за 22ч. Кой какво успя да си вземе? Зебрата, авент шишетата и леглата на хаук бяха на супер цена.

# 622
много неща за 22ч. Кой какво успя да си вземе? Зебрата, авент шишетата и леглата на хаук бяха на супер цена.
зебра и шишенца + кош томи типи и касетите - 10 паунда промоция от Амазон фелими - 44 паунда всичко общо  newsm44
Направо се изумих Легото свърши преди да покаже 00.00 мин на екрана Shocked
В Комсет ще има 30% отстъпки от всички конструктори Лего  Peace
В Кауфланд има до неделя на Дупло  Grinning

# 623
  • Варна

Благодаря ви, а тук ли се вижда окончателната цена или е възможно още да се намали? Трябва да го сложа в кошницата и като свърши времето да го платя, така ли ...?

# 624

Благодаря ви, а тук ли се вижда окончателната цена или е възможно още да се намали? Трябва да го сложа в кошницата и като свърши времето да го платя, така ли ...?
да, там се вижда окончателната цена и трябва да платиш не като свърши времето, а преди да е свършило иначе губиш възможността да го купиш

# 625
Момичета, според мен е важно да си свериме часовниците на компютрите, десен бутон на часовника Adjust date/Time и сверявате поне няколко минути преди да почне.
Понякога часовниците на компютрите ни изостават със 2-3 секунди. Аз имам и отделен часовник със секундарник, за да гледам по него. Успех!

# 626
Еее успях да хвана Лего-то и влакчето Томас. В Комсед и да намалят, не могат да дадат тази цена. В сайтовете го видях около 170лв. и наполовина да го намалят, пак не е 30п. Днес изпуснах полицейския камион, но явно е имало защо, това повече ми допада. Комплекта на Томас мисля също си заслужава, доволна съм!
Ани, това ли са касетите:
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B006PEBH34/ref=gb1h_img_c-1_0 … pf_rd_p=344320267
Днес се чудех какво е това и за какво служи?   Embarassed

# 627
  • Варна

да, там се вижда окончателната цена и трябва да платиш не като свърши времето, а преди да е свършило иначе губиш възможността да го купиш

Благодаря, вече разбрах!   bouquet

# 628
И аз се записах със зебрата,от кога я дебна. Hug

# 629
  • Luxemburg
Браво Ани, уреди коледния подарък. А какво е това амазон фемили? Аз го мернах в немския че има отстъпка на памперси за тези които са с ам.фемили но не се зачетох че вече бях поръчала.

Общи условия

Активация на акаунт