У Ж А С И, М И С Т Е Р И И, Т Р И Л Ъ Р И (17-та тема)

• 22 542
  • 726
  •   1
Отговори
# 105
  • Berlin
Почвам 666 Park Avenue, изглежда интересен от 1ви епизод.

# 106
  • Ænima/Albuquerque
Аз го почнах, ама след 3-ти епизод го зарязах, нещо много бял конец, не ме държа...
Де да знам, провери го...  Thinking

# 107
Почвам 666 Park Avenue, изглежда интересен от 1ви епизод.
Ако ти хареса си има и темичка. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=681544.0

# 108
  • София
Гледах Fermat's Room и въпреки, че не е страшен, на мен ми хареса. А снощи гледах и Columbus Circle - също ми хареса, особено финала (много добър обрат!).

# 109
  • София
Аз го почнах, ама след 3-ти епизод го зарязах, нещо много бял конец, не ме държа...
Де да знам, провери го...  Thinking

бръм, бръм... Simple Smile

# 110
  • Ænima/Albuquerque
К'во бе, Ване, ти го гледаш ли?

# 111
  • София
ммм, и аз се отказах от него... хубу, че стана преди да се привържа.

# 112
  • Ænima/Albuquerque
А, аха.  Mr. Green
Грам не ме впечатли, идеи бяха крадени от шейсе места, ама поне една да беше реализирана правилно.  Crossing Arms

# 113

http://www.imdb.com/title/tt0077889/
Magic (1978)

Magician's assistant Corky performs disastrously at his first solo appearance. He is given a ventriloquist dummy called Fats to improve his act and within a few years Corky is at the height of fame. However, Fats has developed a mind of his own and wants to control his master.

Трейлър
Гледай онлайн
Свали
Англ. субтитри

# 114
  • Berlin
Гледах Fourth Kind. Не знам дали оттук или от коментарите в сайта за филма, много се бях надъхала за страшен филм и много се разочаровах. Нищо особено не видях и все едно нищо не стана в тоя филм. newsm78 Естествено, трябва да отбележим Юлиян Вергов в ролята на труп. Laughing

# 115
  • Ænima/Albuquerque
Мнда, аз онзи ден го повторих, и изобщо не ме впечатли.

# 116
  • Viena
Гледах Fermat's Room и въпреки, че не е страшен, на мен ми хареса. А снощи гледах и Columbus Circle - също ми хареса, особено финала (много добър обрат!).
Много ми хареса Columbus Circle,препоръчай някой подобен, моля  bouquet

# 117
  • Berlin
А, да, Кълъмбъс и аз го гледах, но онзи ден. Става, усетих се какво става, добре, че наистина края беше малко по-различен. За днес има обаче Step Up 4. Grinning

# 118
Гледах Fourth Kind. Не знам дали оттук или от коментарите в сайта за филма, много се бях надъхала за страшен филм и много се разочаровах. Нищо особено не видях и все едно нищо не стана в тоя филм. newsm78 Естествено, трябва да отбележим Юлиян Вергов в ролята на труп. Laughing

Аз пък го гледах главно заради кака Мила.  Two Hearts Two Hearts  Grinning

# 119
Тоя четвърти вид хич не ме изкефи и го спрях на 10-тата минута,нещо...нямах търпението сякаш Laughing

Общи условия

Активация на акаунт