У Ж А С И, М И С Т Е Р И И, Т Р И Л Ъ Р И (17-та тема)

• 22 037
  • 726
  •   1
Отговори
# 450

http://www.imdb.com/title/tt2620736/
Jug Face (2013)

In a backwoods community, a face revealed on a newly crafted ceramic mug points to the person that must be sacrificed to the pit. Ada, who is pregnant with her younger brother’s child, is determined to save her own life and that of her child, but the pit will keep killing people in the community unless she sacrifices herself.

Трейлър

*

http://youtu.be/cGnvTDqp-LY
The ABCs of Death Green Band Trailer

http://youtu.be/U-eBZ60dZsg
Evil Dead (2013) Green band trailer

# 451
  • Ænima/Albuquerque
Цитат
Ada, who is pregnant with her younger brother’s child

Аха.

# 452
На мен Insidious доста ми допадна. Гледах го още като излезе,скоро пак си го припомних. Малко се учудвам даже,че не сте го гледали. Готин си е филма,държи в напрежение. И краят е да кажем..неочакван. Twisted Evil

Разбира се снощи гледах Identity за пети път сигурно. Че не е страшен не е,но е много интересен,държи те в напрежение от първата до последната минута. Обичам го този филм и това е! Grinning И въпреки,че знам края всеки път го гледам с интерес.

# 453
"Insidious" аз го бях препоръчал преди няколко месеца, след което някой го беше нарекъл "скандално тъп филм" и никой не ми се върза да го гледа. Иначе аз страшни филми винаги гледам по тъмно и със слушалки (увеличени). Но, въпреки че "Insidious" го гледах по обяд, пак се стреснах на няколко места. Наистина, за филм от 2010 е неочаквано добър.

# 454
  • Berlin
Мхм и за Sinister имаше подобно мнение. Wink

# 455
Мхм и за Sinister имаше подобно мнение. Wink

Сещам се и за човека, но нека не подхващаме темата.  Peace

# 456
Акаша - къде си, мила?  Чакам с нетърпение да кажеш снощи как ти се отрази Insidious  Grinning

# 457
  • В Космоса
Не успях снощи да го гледам, Сам. За тази вечер му се точа... Twisted Evil ...пък да видим...

# 458
Цитат
Ada, who is pregnant with her younger brother’s child

Аха.

Не е една беля, я.  hahaha Трейлърът изглежда много по-добре от описанието, обаче.

# 459
  • В Космоса
Ох, аз се провалих снощи с Insidious. Пих чаша и половина вино и придобих смелост, така, че го спрях, защото искам истински да го преживея. Съвсем в началото съм още, само едно същество се мярна зад пердето, надявам се по-натам да зачестят близките срещи. Crazy

# 460
Ох, аз се провалих снощи с Insidious. Пих чаша и половина вино и придобих смелост, така, че го спрях, защото искам истински да го преживея. Съвсем в началото съм още, само едно същество се мярна зад пердето, надявам се по-натам да зачестят близките срещи. Crazy

В случая и виното нямаше да ти помогне.  Grinning

# 461
  • В Космоса
Тц! Не ме уплаши. Crossing Arms Може би се бях пренавила от коментарите ви ли не знам, но ни най-малко не се доближава до чувството, което ми остави Sinister. Стреснах се на 2-3 пъти, старицата ми хареса от съществата и до там. Stop

# 462
Тц! Не ме уплаши. Crossing Arms Може би се бях пренавила от коментарите ви ли не знам, но ни най-малко не се доближава до чувството, което ми остави Sinister. Стреснах се на 2-3 пъти, старицата ми хареса от съществата и до там. Stop

Мда, получава се понякога така. Аз така се бях пренавила с REC - леле, краката ми трепераха още преди да го пусна, а то ...хубав, прекрасен филм, но неща ужасно страшно не беше, както бях чела.

А този ме стресна, защото хептен нищо не очаквах, в началото си помислих, че пак става въпрос за къща с духове и затова си поизкарах ангелите  Grinning

# 463
Старицата наистина си беше плашеща. Но не ми хареса изобщо този червения демон как го бяха направили. Изглеждаше някак нелеп и смешен. А трябваше той да е най-страховит. Но иначе си го бива филмчето. На мен ми харесва.

# 464
Ама не пишете за съществата, които са във филма( или в скрит текст) -има хора, които не са го гледали, не е интересно така  Peace

Общи условия

Активация на акаунт