Миризма при използване на сушилня

• 66 019
  • 244
  •   1
Отговори
# 90
Това е ужасно!Днес оставих дрехите на час и половина, ами такава миризма няма - обаче и омекотителя не ми мирише, общо взето дрехите не миришат на нищо.Гледах кърпичките за сушилня и се чудя дали имат ефект Simple Smile

# 91
Здравейте,
И ние сме харесали Hotpoint Ariston wdd-9640-bx на снимка само за момента Rolling Eyes Това с миризмата ми звуччи притеснително, но ето че Bobcho123 пише че няма такава при тях, а и други писаха, че се махнала след няколко цикъла работа, така че май ще рискуваме.
Искам само да попитам има ли възможност при пускане на пералнята да се зададе И изсушаване. Искам да слагам по 5 кг пране и да мога от самото слагане на прането да активирам сушилнята понеже пера и суша вечер,а не искам да чакам и да вадя пране на порции да суша. Ще съм благодарна ако някой отговори понеже не намирам в описанията на продукта опция Автоматично включване на сушенето или нещо такова. newsm78
И може ли да ми кажете около 5 кг пране за колко време се суши Hug

# 92
  • София
Може да се пуска отначало и пране и сушене, няма проблем. А за времето на сушене зависи от материята на дрехите, на колко оборота са центрофугирани... общо взето при мен памучни дрехи ги суши 2,5 - 3 часа. Нека и другите да кажат при тях как е.

# 93
Може да се пуска отначало и пране и сушене, няма проблем. А за времето на сушене зависи от материята на дрехите, на колко оборота са центрофугирани... общо взето при мен памучни дрехи ги суши 2,5 - 3 часа. Нека и другите да кажат при тях как е.

Мноого съм благодарна за бързия отговор Hug Hug Hug
Сега са ми отделно двата уреда, но искаме да спестим място и затова сега като сменяме пералнята и решихме да вземем със сушилня и да преминем към един уред... Та по наблюдения пренето ми е 99% памучни неща: дънки, тениски, кърпи, чершафи. Сега 5 кг ги суши 2 часа newsm78

# 94
  • София
ПРи мен миризмата все още не е изчезнала - вече 3 месеца. И при мен дрехите не миришат на нищо като ги извадя и почнах да не пускам всеки път сушилнята или я пускам на половин-един час.  ooooh!

# 95
ПРи мен миризмата все още не е изчезнала - вече 3 месеца. И при мен дрехите не миришат на нищо като ги извадя и почнах да не пускам всеки път сушилнята или я пускам на половин-един час.  ooooh!
Наши приятели имат http://www.technopolis.bg/b2c/catalog/productdetailFromOutside.d … D--49-U%28EU%29/B
и НИКОГА не е меришела. Много тихо работи и са супер доволни имат я от около година Rolling Eyes
Аз мислех да взема тази http://www.technomarket.bg/products/09121433/hotpoint-ariston-wdd-9640bx, защото има оферта по интернет за 899 лв с безплатна доставка newsm78...
Прочетох мненията от началото и да питам всички ли сте с модела wdd-9640-bx от втория линк /имам предвид ползвателите на Аристон/??? newsm78

# 96
  • София
Моята е такава да - wdd-9640-bx. Отначало много миришеше, сега вече по-малко. Иначе съм много доволна.

# 97
Аз мислех да взема тази http://www.technomarket.bg/products/09121433/hotpoint-ariston-wdd-9640bx, защото има оферта по интернет за 899 лв с безплатна доставка newsm78...
Прочетох мненията от началото и да питам всички ли сте с модела wdd-9640-bx от втория линк /имам предвид ползвателите на Аристон/??? newsm78

Моята е такава, миришеше първите един-два пъти. Сега няма никаква миризма. Като е хубаво времето сушилнята почти не я ползвам, само като е лошо.
Най-съм доволна, че  след като спре програмата, пералнята  автоматично ти се изключва след 30 минути.

# 98
  • София
Моята пералня, която продължава да мирише при сушене е http://www.technomarket.bg/products/09121281/hotpoint-ariston-wmg-923b

И мисля, че ще си мирише завинаги. Сега ползвам сушилнята изключително рядко и то само на програма за 45 мин - прането си излиза доста влажно.

# 99
  • РУСЕ/ПЛОВДИВ
Здравейте, включвам се и аз с миризмите от сушилнята.
Въпреки че моята "миризма" е малко по-различна:) След като се е изсушило прането самите дрехи миришат недобре. Не се усеща изобщо перилния препарат, който съм ползвала. Сушилнята ми е отделно от пералнята.
Има ли нещо, което може да се ползва за ароматизиране на дрехите в сушилнята?

# 100
valnuvashta , http://perilni.com/79-lenor-25-.html ето тук има едни къпри - не съм ги  пробвала още,ама им се каня  Laughing

# 101
  • Пловдив
drago2008 Аз също съм с Аристон като на приятелите ти - 9кг пране, 6 кг сушене.[/b] Дрехите по-скоро не миришат на нищо, нито мирише осезаемо на гума, усеща се във въздуха по-различна миризма, но не брутална и на гума както е описано тук. А аз имам чувствителен нос, другите по-скоро няма да усетят.

Пералните, които са комбинирани със сушилня, могат да се зададат едновременно да изперат и изсушат, обаче според мен е хубаво дрехите да се извадят след изпиране и да се сложат наново, по малко измачкани излизат. Малко да се стръскат един вид и да не стоят на топка докато се сушат. Аз лично като натъпка до дъно пералнята и след това трябва така или иначе да извадя част от нещата, защото кг на пералня и сушилня са ми различни.. Laughing

# 102
Много благодаря на всички за споделените мнения и съвети Hug Hug Hug. Аз от години ползвам сушилня около 12 и ми е изграден навик. В Щатите слагах кърпите и много приятно меришеше прането тук съм купувала отначало, но друга марка (не тази с която бях свикнала) и нямаше този ефект. Сега в момента съм с Аристон отделна и вече не помня, но май не е меришела newsm78. Много ми е важна да я ползвам всеки път, защото буквално няма къде да простирам, а и след толкова години да се връщам отново към тази хамалогия... Чудя се това дали е проблем на всички комбинирани уреди заради някакви гуми на пералните, които се нагряват или само на Hotpoint Ariston. Много харесах и една на Electrolux http://www.technomarket.bg/products/09123629/electrolux-eww-1486hdw за нея никъде никой не можах да намеря да е писал мнение обаче, а и ме блазни идеята да взема по-изгодната оферта Embarassed
Някой знае ли дали бързо се развалят тези комбинираните /да е ползвал с години?/, че някъде четох, че при тях власинки полепвали по вътрешните части и т.н. Да не се развалят бързо? newsm78
И някой от вас плащал ли е за застраховка или удължена гаранция /както там му казват/ в Техномаркет или Технополис? Гледам срещу 70-90 лв можем да удължим гаранцията на уреда до 5 години Rolling Eyes

# 103
Да споделя за кърпичките за сушилня - скъпи са, а ефект няма. Купих си спрей /имам на Сано, не ми харесва много, и на Yumos - прекрасен/, като свърши да суши пръсва няколко пъти, пускам я още 2-3 минути и вадя. Ухаят прекрасно.

# 104
  • Пловдив
drago_2008 ти с тези малки деца, защо са ти кърпички и всякакви химични такива? само за една миризма, по-добре си изпирай с детския препарат и на нищо да не мирише, отколкото да хване някоя алергия детето от кърпи и препарати, те не са много био и детски нали.
нашата гаранция е 5 години, не съм доплащала, от един онлайн магазин ми е пералнята, но не го помня точно, имаха най-добрите цени и доставки за 1 ден.

Общи условия

Активация на акаунт