Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 20

• 37 951
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
за да не е само 'това не ми харесва, онова не става за мен', ще похваля бб крема на лореал - жалко само, че спф-ът му е 12, но иначе ми е перфектен  Simple Smile

алена, ще пробвам и ще пиша утре!  Sunglasses

едит: и кафявият молив на Астор много ми допадна

# 76
  • в 1001-та нощ
хайде чакам  Blush bowuu  bouquet

здравейте,
Ето малко снимки от мен  Embarassed

Предизвикателството на Алена
...

Ауууу, разкошно е станало, благодаря много, надявам се и на теб да ти харесва  Blush

сега отивам да видя и другите  Peace Heart Eyes bowuu

# 77
Аз все пак ще изчакам и ще си взема минералните сенки на Мас те и без това нали са лимитирани до Март месец. Това е най-разкошното синьо, което съм виждала. Heart Eyes

# 78
хайде чакам  Blush bowuu  bouquet

здравейте,
Ето малко снимки от мен  Embarassed

Предизвикателството на Алена
...

Ауууу, разкошно е станало, благодаря много, надявам се и на теб да ти харесва  Blush

сега отивам да видя и другите  Peace Heart Eyes bowuu

и на мен ми хареса.
Но на живо беше още по добре.
С нов телефон съм и с нов фотоапарат ( не че със старите снимах добре), та не се получиха добре снимките.

# 79
  • в 1001-та нощ
а снимка със затворено око има ли?

# 80
Сенките на Лореал според мен трябва да се нанасят САМО с мокра четка  Wink Тогава стават наистина, като масло. Със суха четка става кофти, дори и с нови сенки. Аз съм си харесала и сините, и кафяво-винените. Ще видим кога ще стигна до тях да си ги купя. Има други неща по-напред в списъка  Mr. Green
На тези бели перли на Ейвън и аз им се чудя. Но сигурно ще ги пропусна. Вече събрах достатъчно неща за придаване на блясък на лицето  Crazy Пък и нали съм се наканила на Метеоритите  Whistling

# 81
а снимка със затворено око има ли?
не стана хубава

аз имам едни перли на Ейван. Доволна съм от тях. На последната снимка се вижда.
Мисля и белите да взема- да си имам Simple Smile

# 82
за да не е само 'това не ми харесва, онова не става за мен', ще похваля бб крема на лореал - жалко само, че спф-ът му е 12, но иначе ми е перфектен  Simple Smile

Този ББ крем и аз го имам и съм доволна. Първият е, който ползвам, така че  малко нямам с какво да го сравня, но ми допада. Ефектът е като супер лек ФДТ  Wink

Ето тази визия много ми харесва:

По този повод вчера си купих бял джъмбо молив на ГР  Mr. Green

# 83

Синьото в края на окото е точно това на Loreal и изобщо не ми харесва. Аз си го купих с надеждата, че ще бъде наситено, а то никакво го няма, дори и нанесено с мокра четка.  Rolling Eyes Толкова бледичко ми се видя, че дори се опитах да нанеса син молив върху него, но се оказа, че и моливът е  старичък и не ми беше особено полезен. Преди време доста често си слагах синьо, но беше от една палитра на YSL и изобщо не може да се сравнява с това на Loreal.
На Loreal имам доста цветове и нито един цвят не ми харесва.  Rolling Eyes Матовите не са добре пигментирани, а другите са прекалено лъскави, не ми харесват как се нанасят и на моите очи стоят ужасно грозно.  Sick

# 84
Днес се гримирах с наличните ми сини цветове, взех си четката и отидох да пробвам с нея сините сенки на Лореал. Останах много изненадана, защото четката захваща от сенките, но на ръката нищо не се размазва. Почти абсолютно нищо.  Shocked Мислех, че върху сенките има филм от много тестване, пробвах с пръст и същото. На пръста има много сенки, но на ръката едва. Категорично отпаднаха за мен. Добре че вече винаги пробвам с четката си нещата, които искам да купувам. Оставам с моите сини сенки, с който получих желания грим. Ще си купя и  сините минерални сенки на Мас, но след празниците.

densi, за тези сенки ли говориш?  newsm78  Аз имам най-светлия цвят (hourglass beige), който ползвам за хайлайт и понеже съм доволна мислех да пробвам някой от другите. Но от мнението ти започвам да се разколебавам.  ooooh!

От тези съм си купувала тъмно синия цвят и се разочаровах....не можах да ги нанеса равномерно и да получа плътност на цвета, бързо се размазаха.....и леко ми дразнеха клепача.

# 85
  • София
Аз понякога си правя очна линия и оставям долният клепач "празен"....уж за разнообразие.
След 5 минути си казвам "не мога така!" и се връщам да донамажа нещо Grinning

Абсолютно същата съм и аз! Мажа моливи на долния клепач от 7-8 години, не само на водната линия/ и вече някак не мога да се пречупя да не си сложа нищо там  ooooh!

# 86
Aз от тези лореалски сенки имам шоколадовите и никога не съм ги нанасяла с мокра четка. Този метод изобщо не го ползвам. Въпреки това са супер наситени и мазни. Чудех се за лилавите, но после видях, че ги имам същите на Инглот.
В чужбина докарват доста нови и интересни цветове, а при нас си седят само старите Sad

даже сега ще ви изровя един грим правен само с тях да ги видите

Последна редакция: вт, 20 ное 2012, 12:33 от Жаки°

# 87
Ако един ден дойда на една от вашите срещи, ще ви донеса всичките си цветове и ще ви ги подаря - на мен не ми трябват. За мен са ужасни и изобщо не си струват парите от 12.49 евро.  Rolling Eyes
За тези пари можех да си купя сенки на МАС или палитра на YSL  Tired

# 88
Moже би различните цветове имат и различна покривност и текструра.... Thinking
Шоколадовите поне са супер. Този горният грим е правен само с тях

# 89
  • На острова
Жаки, а това златното блестящото от сенките ли е или отделно го слагаш?

Май на анкетата трябва да отговоря с последната опция  Joy

Алена, наистина много си надобряла с очната линия! А пробва ли с кафява такава? Няма ли да е по-нежно на твоята кожа?

Общи условия

Активация на акаунт