Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 20

• 37 932
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
  • в 1001-та нощ
Тези сенки при мен са супер пигментирани. Слагала съм ги и с четка и с пръсти. И самата им текстура е все едно мазна.

аз точно с тях мисля да пробвам на долния клепач - поне си мисля, че няма да ми се разпрашават и да ми ръсят сенки под очите  newsm78

# 61
Аз от поне година изобщо не слагам сенки на долният клепач. Това винаги е само Blackberry-то на Аvon, размазано с четка.

# 62
На долния клепач и аз слагам основно молив и размазвам  Peace Каквито и сенки да съм пробвала, нанесени по всякакъв начин, нищо не издържа цял ден. В някакъв момент сенките се размазват или избледняват. Но с молива нямам такива проблеми  Grinning Понякога върху молива слагам сенки, тогава пак става добре  Peace

# 63
Не знам дали сте гледали новият каталог на Avon, но са пуснали някакви озаряващи перли. Всичките са сребърни или бели, не мога да го преценя добре.

надушвам форумен хит Mr. Green

# 64
Веси и Жаки, благодаря за мнението.   bouquet Много се чудя за сините сенки. Наканила съм се да си ги купя за  8-ми дек, понеже в роклята ми има такова синьо.  Rolling Eyes Тая година като за последно (понеже вече завършихме) няма да съм с  черно баш на празника.  Laughing Пък и миналата година не ме биваше толкова в гримирането, тогава тепърва започвах да се уча  Blush

Днес много ме сърбят ръцете да пробвам някои от вчерашните ми покупки  Crazy , ама излизане ще имам по-късно  Confused

# 65
Жаки, ейвънските перли обикновено са доста по-едро-блестящи - имам златните от преди 2-3 сезона, имам и кафяви - така си стоят; не придават 'гланц' както пудрата на есенс и тази на елф например; иначе са много красиви белички перлички в кутийката  Wink

имам forever pink и изобщо не мога да се справя с тях   Embarassed

# 66
Можеш да ги сложиш и върху черна основа. Така ще стане даже още по-интензивно и наситено. Или само като акцент в средата на клепача синьото, а около него опушено в друг по-тъмен цвят

Аз сини ще си купя на Инглот, защото не ми се трупат отделни кутийки.
В издирване съм и на много хубаво металическо изумрудено. Нещо като това
Скрит текст:

bubanka, само това ми трябваше да чуя, че са силно блестящи Mr. Green

# 67
densi, за тези сенки ли говориш?  newsm78  Аз имам най-светлия цвят (hourglass beige), който ползвам за хайлайт и понеже съм доволна мислех да пробвам някой от другите. Но от мнението ти започвам да се разколебавам.  ooooh!

Да точно за тези. Аз останах неприятно изненадана и сега дори и от добри отзиви не смея да ги купя. Нали виждам какво вземам с четката, едно голямо нищо?! Дано вярно да са изсъхнали и оттам да идва проблема. Знам че са влажни, но тези в тестерите определено не са. Ще пробвам и в други аптеки и магазини. Peace
Как стоят светлите?
Буб, защо? Какво не ти харесва в тях?
Моля, споделете още мнения за тези сенки. Hug

# 68
  • в 1001-та нощ

имам forever pink и изобщо не мога да се справя с тях   Embarassed

единият вариант е да нанасяш с пръст, но не става много прецизно, ако преливаш

другият вариант е с мокра четка - намокрям я, изцеждам, т.е попивам в салфетка и взимам цвят - така преливам по 3 цвята от тях  Peace

# 69
densi, аз като нанасям сенките като хайлайт не мога да преценя доколко са пигментирани, защото ги  взимам с пухена четка или пръсти и ми трябва малко количество. Много ми харесва светлия цвят, но не съм го взимала с мокра четка.   33uu

Жаки, аз вчера като накупих един тон кутийки с отделни сенки и аз се замислих дали не е по-добре да си направя палитра от Инглот.  Whistling

# 70
Не желая да пипам с пръст нищо вкарват се бактерии и грима е кофти винаги.
Ще взема да ги купя, да видя дали има разлика с тестера.

# 71
не успявам да ги нанеса равномерно, закачат се само някакви блескулки без цвят
ще пробвам с мокра четка - може пък и моите да са изсъхнали
сдобих се и с едно сиво тату /taupe, върху мен не е 'кален' цвят, а направо сив/- събра ми се много бързо  Tired
лицето ми не е мазно, но клепачите - много и всичко, което не е с твърда консистенция, се събира

# 72

Жаки, аз вчера като накупих един тон кутийки с отделни сенки и аз се замислих дали не е по-добре да си направя палитра от Инглот.  Whistling
Mного по-добре е даже Flutter всичко е подредено и не ровичкам 100 часа в чантички и кутийки докато си намеря цветовете, които ми трябват.

# 73
# 74
  • в 1001-та нощ
не успявам да ги нанеса равномерно, закачат се само някакви блескулки без цвят
ще пробвам с мокра четка - може пък и моите да са изсъхнали
сдобих се и с едно сиво тату /taupe, върху мен не е 'кален' цвят, а направо сив/- събра ми се много бързо  Tired
лицето ми не е мазно, но клепачите - много и всичко, което не е с твърда консистенция, се събира

с влажна четка става все едно мажеш масло на филия  Peace намазва се  Peace

Общи условия

Активация на акаунт