Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 20

• 37 966
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Много талантлива мацка  Heart Eyes

# 136
Ел, прекрасни гримове си показала, особено това с кафеникавите цветове - нюд нещата са ми голяма слабост!  Heart Eyes
Момичета, много е тъжно когато някой остане засегнат и огорчен от нечие мнение, но нека не забравяме, че все пак големият недостатък на този вид комуникация е именно, че не можем да се видим и чуем и така много неща остават криво разбрани. Едва ли тук някой целенасочено желае да обиди друг. Освен това, колкото хора сме, толкова са на брой и представите ни кое е красиво и кое ни стои добре, така че ничие мнение не бива да се разглежда като краен критерий. Нека уважаваме вкуса, възможностите и усилията на всички, както да споделят труда си, така и да помагат с мнения  Peace Hug  bouquet

# 137
# 138
  • GYM
Ето и от мен малко гримчета. Хич не ме бива с камерата Sad
Скрит текст:
това последното е черно, сами виждате колко много от цвета се губи при снимането, а все пък трябваше да изляза след това Wink

# 139
момичета, не спорете заради мен  Hug
с грима само се забавлявам - знам, че не съм опитна или талантлива /и като техника, и като усет за цветове/, късогледа съм, не съм красива или фотогенична, освен това съм мързелива и обичам да постигам всичко бързо и лесно без особени заигравки /освен в редки случай, ежедневно - не/ и много се възхищавам на тези, които са всичко това, което не съм  Wink
пп не ми се дават много пари за маркова декоративна козметика - някои неща може, но всичко да е хай-клас грим - не; пробвала съм достатъчно, за да знам, че за мен това не е добра инвестиция; парите предпочитам да ги вложа в парфюм или обувки  Mr. Green

# 140
# 141
  • София
Аз отскоро ползвам пигмент в истинският му смисъл.
Nude на Nyx-така ли се пишеше. Много ми харесва! Но просто самият им цвят е великолепен! Hug
 Не знам, дали бих се харесала с други, а и проблемът с разпрашването и съхраняването на пигментите ми се струва от по-сериозно естество  и предвид ограниченото време, което имам за гримиране сутрин, ги избягвам. Wink

# 142
Кога изписахте 10 страници?  Shocked

Алена, много хубав грим.  Heart Eyes
Щях да пиша нещо за лореалските сенки и пигментите, но се боря тук с един апорт.  Sick

# 143
  • София
Хайде и от мен едно гримче. Сигурна съм, че ще познаете от къде е идеята Simple Smile
На изкуствена светлина цветовете ми се загубиха още повече отколкото на естествена  ooooh! Честно да си кажа - много харесах грима. Инглотското тъмно синьо е просто разкошно  Heart Eyes Сложила съм и половинки мигли  Flutter

Скрит текст:

# 144
Страхотно е, така те искам да дойдеш на срещата newsm76

Правата линия с тиксо ли си я направила или само си изтрила неравностите?

# 145
  • София/Горна Оряховица
Elle-même, това е АБСОЛЮТЕН разкош  Heart Eyes . Ето това исках да видя в личното ми предизвикателство към теб - избягване на стандартното полагане на светъл цвят до половината клепач и във външната половина тъмно. Мнооооого ми харесва  Heart Eyes . Имаш и закачлив акцент в началото с тюркоазеното, абе прекрасно е  Heart Eyes .

# 146
  • София
Ел, невероятна красота си направила!!! Кажи кой е номера на тъмно синята Инглотска сянка!

bouquet  bouquet  bouquet

# 147
И клепачът под окото колко е перфектно гладък Heart
ох, реве ми се....аз вече съм се сбръчкала тотално. Но след 100 години гримиране и дърпане на очите какво друго да се очаква Sad

цвета предполагам е 428

# 148
  • USA, Steak State
Момичета след около месец ще пусна в размените доста пигменти на Нюкс, Мак продукти, натурални веган прахообразни сенки, сенки на UD  и т.н. Да ви пусна ли преди това тук какво имам за размяна или другата тема си я следите изкъсо?

Бубс, можеш ли да смениш линка ми за блога на първата страница с тези новите два в подписа ми?  Heart Eyes

# 149
  • в 1001-та нощ
Хайде и от мен едно гримче. Сигурна съм, че ще познаете от къде е идеята Simple Smile
На изкуствена светлина цветовете ми се загубиха още повече отколкото на естествена  ooooh! Честно да си кажа - много харесах грима. Инглотското тъмно синьо е просто разкошно  Heart Eyes Сложила съм и половинки мигли  Flutter

Скрит текст:

много добре е станало  Peace това е първият ти "различен" грим и според мен е много добър  Peace Heart Eyes

Последна редакция: вт, 20 ное 2012, 19:20 от a.l.e.n.a

Общи условия

Активация на акаунт