Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 20

• 37 955
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Tя добре, че след маската се оправи  Grinning сложих и от най-хубавата ми. Обаче, че дръжката е гумирана не ми направи впечатление, довечера ще проверя Blush

# 121
  • в 1001-та нощ
B & C  Peace всеки разсъждава различно и има различна природа на тема експериментиране, аз предпочитам да пробвам различни неща и похвати, ти си се спряла на МАС и си действаш основно с тях, а на мен ми е интересно да пробвам различни продукти и техники на нанасяне

ако един с един продукт сега не се справям го заделям настрана и след време с повече опит, умения, виждане .... пробвам пак и резултатът е по-добър ...

разбира се - тя ще си избере как да процедира, дали да опитва или не, то си е нейна работа, аз нищо не печеля или губя от това, бих се радвала да съм била полезна - независимо какво ще реши, защото това ми носи удовлетворение; бих се радвала, когато някой е доволен  Peace

в никакъв случай не го казвам, за да си разкърви очите, то ми е последната мисъл  Peace

# 122
B & C, моите очи също са чувствителни към всякакви прашинки. И това ми е от твърдите лещи. С такива лещи, като ти влезне каквото и да е в окото са ужасни болки и сълзи поне 10мин, зачервяването е последна грижа. Трябва да свалям лещите, за да се изчисти хубаво окото. За това и дълго избягвах прахообразни продукти.
И да, не винаги продукта е виновен. Като не знаеш или не можеш да ползваш нещо, няма как да се получат добри резултати. В което няма нищо лошо естествено. Въпросът е да приемеш нещата такива, каквито са, а не да си предобеден. Нещата се научават. И аз много научих откакто пиша тук, и имам да уча още много. Но първо гледам в себе си, а после в продуктите  Mr. Green Но естествено по-удобен е обратния вариант.
А това, че не ми харесва как се гримираш не мисля, че е особена драма. Не може всички да се харесваме. Сигурна съм, че същото важи и за мен, и това е нормално. Идеята ми беше, че ползването на маркови продукти не е гаранция за определен резултат и обратното.
Специално за тези сенки наистина стана интересно, защото за първи път чувам, че не са пигментирани или се разпрашават. Явно има нещо различно в начина на ползване и се оказа действително така.

Жаки, не знам защо не ти харесват дръжките на четките на Саманта. За мен са супер удобни  Peace И гумираната част и останалото. Много добре ми пасват на ръката. Но пък и аз не обръщам чак такова внимание на дръжките  Crazy

Последна редакция: вт, 20 ное 2012, 16:13 от veselina_s_p

# 123

На мене до преди половин година много хора на ми харесваха как се гримират, но сега виждам уникални неща и голям напредък! Много ме радва, когато някой има волята да се научи на нещо и успее!

# 124
a.l.e.n.a, аз също съм пробвала доста продукти, но ми се вижда адски глупаво да продължавам да си правя експерименти с очите си и понеже при МАС нямам проблеми е нормално и разбираемо да продължа с тях.  Simple Smile
И не е вярно, че ползвам само МАС. Имам палитри и на други марки, от който също съм много доволна, но от Loreal и подобните на него само проблеми съм имала.

Като не знаеш или не можеш да ползваш нещо, няма как да се получат добри резултати.
Странно, как така успявам с едни сенки, а с други не?  newsm78 Rolling Eyes
Как така едни сенки не ми влизат в очите и не ми се ронят по бузите, а други се ронят?

Въпросът е да приемеш нещата такива, каквито са, а не да си предобеден.
Явно и очният лекар е бил предубеден и очите ми въобще не са били възпалени Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 20 ное 2012, 16:29 от B & C

# 125
  • в 1001-та нощ
мисля, че този спор е излишен, аз предложих да не търка върху сенките, обясних как го правя, от там нататък - преценката си е нейна, очите са си нейни, мисля - тя не спомена, че са пострадали и дай Боже да е така  Peace

# 126
мисля, че този спор е излишен, аз предложих да не търка върху сенките, обясних как го правя, от там нататък - преценката си е нейна, очите са си нейни, мисля - тя не спомена, че са пострадали и дай Боже да е така  Peace

Абсолютно! Ние се пробваме да помогнем, за да се види причината за лошите резултати. А ако нямаш желание за това и вече си решил да изхвърлиш или зачеркнеш нещо, никой не може да те накара да не го правиш...А няма и смисъл. Но това не значи, че проблема е в изхвърленото  Wink

# 127
  • София
Здравейте!
Много моля за мнения относно :  Пудра за лице и тяло Diamonds Powder Body & Face на Golden Rose.

Ползвалили сте тази пудра? Доволни ли сте?
 Днес я гледах в МОЛ-а, цената е конкурентна, продавачката много я похвали. но аз искам да чуя и вашето мнение. Или е за предпчитане тази на Essense? Трябва да купя 3 броя пудри, за подарък.
Благодаря ви предварително!   bouquet

# 128
Само на тестер съм пробвала едни подобни, може би същите да са били. Ми то аз освен частици брокат, друго не видях, много се разпрашваше. Но може да греша.  Peace

# 129
  • в 1001-та нощ
 Heart Eyes

# 130
Да, veselina_s_p, права си, проблемът е в мен, а лекарят е също толкова предубеден, колкото съм и аз.
Всички продукти са супер и ако не ни се получава с тях или ни създават проблеми, то сами сме си виновни, защото не знаем как да ги използваме и не сме се научили. Но какво пък, винаги можем да ги пуснем в темата за размени. И това, че нашите очи са се възпалили от тях изобщо не означава, че и при другите ще се случи същото.

# 131
  • София
Само на тестер съм пробвала едни подобни, може би същите да са били. Ми то аз освен частици брокат, друго не видях, много се разпрашваше. Но може да греша.  Peace

Да, има фин брокат. Не  е натрапчиво, а деликатно стои. Продавачката показа на ръката си, не беше лошо. Разпиляват се, защото, когато натиснеш отдолу, пудрата отива в четката, в повечето случаи и извън нея.

# 132
Не спорете на такива теми. Има си продукти с които се работи адски лесно (за мен например MAC са точно такива) и други за които трябва повече опит.
Отделно има и кофти неща, с които не е приятно да се работи дори да си много напред с материала Peace

# 133
# 134
Mного хубаво Two Hearts На първата снимка е с моите сиви лещи B&L

Харесах си едно червило, много хубаво блести (по принцип изобщо не харесвам такива Blush)

Общи условия

Активация на акаунт