Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 20

• 39 014
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
  • в 1001-та нощ
...
Алена, много ми харесва, много! Лилавото последното, което си взе на Инглот ли е?  Heart Eyes

...

Да  Heart Eyes взех две лилави - едното по-светло и матово, но май ми е много светло, а другото е по-тъмно, но хубаво и красиво, с частички

Inglot Matte #346 Eyeshadow

INGLOT Eyeshadow DS 493

във вътрешния край има и малко бяло, но то е прелято към лилавото

иска ми се този грим да го пробвам и върху бяло и лилаво Тату  Blush белия молив на NYX  Heart Eyes

Чак сега видях и зеления грим, повече ми харесва от синьото  Peace

Последна редакция: ср, 21 ное 2012, 11:19 от a.l.e.n.a

# 196
  • София
Бубс, почиствам всичко супер лесно с мицеларната вода от Кауфланд  Peace.

# 197
Бубс, почиствам всичко супер лесно с мицеларната вода от Кауфланд  Peace.

и аз я имам, но не ми чисти добре  Rolling Eyes
взех си и тяхното тоалетно мляко - люти; двуфазния на балея - и от него не съм доволна
най-добре се спрявам с розова вода + масло жожоба хоум мейд пропорции, но ми се ще нещо купешко  Crossing Arms - като малките деца съм  ooooh! - кроасанът в магазина ми е по-хубав от кекса на мама, защото е опакован по-хубаво  Laughing

# 198
Хммм....да не би да чух, че Elle-même няма да идва на срещата?

Знаете ли дали в dm на Стамболийски са заредили Астор?

# 199
Май не са още и пигменти на Есенс нямаше преди няколко дни.
На обяд ще ходя да поразгледам в Морията, дано изляза без нищо. Whistling Mr. Green

# 200
  • София
Хммм....да не би да чух, че Elle-même няма да идва на срещата?

Знаете ли дали в dm на Стамболийски са заредили Астор?

Тук в бизнес-парковия dm има, ако нещо специално искаш мога да проверя/взема?

# 201
  • София
На обяд ще ходя да поразгледам в Морията, дано изляза без нищо. Whistling Mr. Green

Никакъв шанс Simple Smile Добре, че ми свършиха курсовете, че крачетата ми сами водеха, а аз не исках.  Blush

# 202
В бизнес парка видях, че има, но бях много изморена и не разгледах.  Но сега не съм там и просто ме интересува информативно, защото Стамболийски ми е по-близко Simple Smile

Денси, питай ги дали и кога ще зареждат Чайна Глейз Praynig Praynig

# 203
Добре разбира се. Hug
А daredevil, има голям шанс, защото мен в магазина ме интересуват само лаковете на Опи и понякога някоя четка евентуално.

# 204
  • София
Ел, синия грим е уникален!!!!!!!!!
И със зеленото стои добре, но синьото е трепач Peace
Малви, тоя поглед и мигли - разкош  Hug

# 205
Някой да е ползвал тази козметика Lily Lolo? Имат интересни неща и дори четки
http://www.lilylolo.co.uk/
Всичките продукти са свободни от тежки химикали, оцветители, парабени и пр. вредни съставки. Притежават антибактериални свойства, които подпомагат здравето и безупречния вид на кожата.

Има ги и в България http://www.zoya.bg/shop/%D0%93%D1%80%D0%B8%D0%BC%D0%BE%D0%B2%D0%B5.60

особено бейби кабукито е много сладко Heart Eyes

# 206
  • в Кошера
Момичета, адски сте зарибяващи, честно.

Престраших се да покажа един мой грим. На светлинни години съм от вас, но дерзая.  Grinning
Моля, бъдете снисходителни към прохождащите.  Praynig

# 207
  • София
Tyra, на мен ми харесва - нежно, свежо  Heart Eyes Какво е зеленото? И веждите са супер  Peace

# 208
  • в Кошера
Зеленото е молив на Буржоа. Бие на тюркоаз, но не успях да хвана цвета.

# 209
  • в 1001-та нощ
Elle-même  Heart Eyes зеленото е приказно, много повече ме докосва от синьото - какво е  Rolling Eyes т.е какви сенки си ползвала за зеления грим  Heart Eyes

аз днес сутринта опитах да ползвам Vice, лелеееее няамше такова крушение, за трети път ми се случва - да изтрия грим, тези сенки са много, много различни и супер пигментирани

oпитах се да ползвам Twice Baked

на първите ред второто, което изглежда кафяво, ама то направо черно, трябва да се работи с минимално докосване и да се взима малко сянка  Rolling Eyes реших да съм опушена днес - така и така се зачерних .... но в крайна сметка се отказах ... към тази палитра трябва да подходя внимателно със спокойствие, а не в rush-а преди работа  Confused

иначе другите два цвята, които ползвах са ОК, малко странни ми бяха за нанасяне, може би защото пробвах с четката в палитрата и не съм й свикнала; не мога да кажа, че изпитах няккава наслада (а очаквах), по-скоро изумление  Embarassed

но ще й свикна, разбира се и ще я разуча, трябва на дневна светлина да взимам то всеки цвят и да го изучавам - как стои, как се нанася, такъв зор - до сега със сенки не съм имала  Blush но може и да е от това, че и двамата с малкия сме малко болни  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт