Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 20

• 39 015
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
Ще свикнеш. Особено ако до сега си ползвала само по-лек грим или по-слабо пигментирани сенки.
Аз за това от толкова време не мога да се откъсна от Инглот. На мене ми трябва убийствена пигментация Simple Smile Това е причината и да хабя толкова бързо сенки, буквално ги изгребвам с четката и напластявам цвета на клепача.

# 211
  • в 1001-та нощ
Убедена съм, че си права, на едното око го направих добре и ми хареса дори, но на другото посегнах с по-мечешка лапа и се докарах, като за вариете  Joy hahaha

ама не пропуснах и да поекспериментирам, наложих златно върху черното и идеално залепна и покри - това не става с какви да е сенки  bowuu

абе има да експериментирам сега  Blush в какво приключение се вкарах  Party

# 212
А тази палитра в пластмасова кутия ли е? Сенките не ми харесаха особено, но кутията ми хвана окото Grinning

# 213
  • София
Едва сега дочетох последните страници на темата.
Къде да видя гримът на Elle-meme, който хвалите?
Elle, наистина твоите снимки са чудесни и бих се присъединила към молбата да обясниш как ги правиш.

И аз се присъединявам към въпроса на Ваня.   bouquet

Този грим наистина е страхотен.  Peace

благодаря! Наистина страхотно! но на тези красиви очи няма как иначе!

# 214
Ей, два дни без интернет и няма изчитане
Аз си купих един от пигментите на Essense Twilight и много ми харесва, слагам го като очна линия, понеже ми трябва нова  Blush
Ще се връщам да чета, за да съм в крак  Hug

# 215
  • София
Момичета, адски сте зарибяващи, честно.

Престраших се да покажа един мой грим. На светлинни години съм от вас, но дерзая.  Grinning
Моля, бъдете снисходителни към прохождащите.  Praynig

на мен много ми харесва!

# 216
Жаки, ще има лакове на Чайна, но не се знае кога точно. В процес на преговори са все още.
дошла е коледната златна колекция на Дита за Артдеко. Сенките са хубави, но са супер блестящи. Ама супер, то блясъци навсякъде. Whistling Другите неща не ме впечатлиха.

Пробвах хубаво четките на Саманта, не са моите определено. Peace Тази за руж е хубава, но ми е много голяма.

# 217
 Hug Мерси за инфото! А такаааа, много блясъци...трябва да отида и да разгледам Grinning

Това е добре, че могат да се пробват четките. Последният път имаха само в опаковки

# 218
Vanya, и ти взе от пигментите на Есенс, нали? Как са като качество, ще видим ли снимки с тях?   bouquet

# 219
  • София
Vanya, и ти взе от пигментите на Есенс, нали? Как са като качество, ще видим ли снимки с тях?   bouquet

качество - като на есенс.
пробвах всички цветове на ръцете си в магазина - някои са много готини, а други все едно не са пигмент за грим, а просто цветен прах, който се разпилява по кожата и стои като мръсно. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО пробвайте тестерите! в ДМ на Славейков има такива.
снимки имам, трябва да ги изрежа и надпиша и ще кача.

# 220
  • в 1001-та нощ
Жаки°  Peace да, има някакво кадифено усещане на допир, има амортисьорчета и се отваря плавно, има push бутон  Peace

Ще я взема в събота  bowuu Heart Eyes (ако друг няма а я носи)  Blush

Някой ползва ли четки на UD  Rolling Eyes интересувам се от мнения и опит за четката в палитрата  Peace

# 221
Hug Мерси за инфото! А такаааа, много блясъци...трябва да отида и да разгледам Grinning

Това е добре, че могат да се пробват четките. Последният път имаха само в опаковки
А не могат. Дадоха ми тези с които те работят, иначе са си в кутии.

# 222
Ползвам четкaта от NAKED палитрата само за коректор. За нанасяне на сенки не ми допада

# 223
  • в 1001-та нощ
значи правилно съм преценила, че нещо не ми е по кръвта  Peace

# 224
Самите косми са много странни, изкуствени и жилави. Такива четки ми харесват само за коректори или за поставяне на глитъри.

Общи условия

Активация на акаунт