Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 20

• 39 015
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
Elle-même, невероятен грим! Страхотно изпълнение, чудесни снимки, съчетание на цветове - всичко!  Two Hearts

Жаки, не знам как реши, че снимките ти не са хубави. Според мен винаги изглеждат много добре. Както и бръчките, за които говориш, също не се виждат по снимките  thumbsup  Аз какво да кажа за моите 2 дъъъъълги бръчки по цялото чело  smile3555  Това е една от причините, заради които нанасям ФДТ накрая. Иначе по време на гримирането на очите ФДТ-ът се събира по бръчките  Sick Но това ми е семейна черта, много се мръщя  Tired

Искам да изглеждам с по-обемни бузки  Blush точно като това емотиконче  Blush
Защо не пробваш с контуриране и по-ярък руж?  Wink

Като гледам всички хубави снимки напоследък и на мен ми се дощя да кача нещо. Престанах да качвам, защото цялото снимане ми отнема много време и все не изглежда добре  Confused

# 181
Ето тук Ели (сигурно я знаете) показва арабски грим точно със сините сенки на Лореал и й се получи много добре.  Wink

Списък на продуктите от блога й:
http://makeupbyelli.blogspot.com/2012/02/blog-post_19.html

# 182
  • София
Много харесвам Ели. Наистина прави невероятни неща всеки път  Heart Eyes

# 183
  • София
Едва сега дочетох последните страници на темата.
Къде да видя гримът на Elle-meme, който хвалите?
Elle, наистина твоите снимки са чудесни и бих се присъединила към молбата да обясниш как ги правиш.

# 184
Чак сега виждам, че има нова тема.
Връщам се да видя грима на ElleGrinning

# 185
  • в 1001-та нощ
според мен ги "изписвай със светло топъл и "лъскав" хайлайт

на мен ми се струва, че топлите цветове създават илюзия за обем

аз съм с много подчертани скули - една гримьорка с такова светло-розово и лускавеещо (бонбонено) от сефора направо ме направи с "детски розови бузки) и грам скула нямаше  Joy Joy т.е не ги подчерта на вдлъбнатото

можеш да експериментираш в тази посока

и от мен днес едно гримче - светещ лилав  Blush Mr. Green Heart Eyes

# 186
  • в Кошера
Едва сега дочетох последните страници на темата.
Къде да видя гримът на Elle-meme, който хвалите?
Elle, наистина твоите снимки са чудесни и бих се присъединила към молбата да обясниш как ги правиш.

И аз се присъединявам към въпроса на Ваня.   bouquet

Този грим наистина е страхотен.  Peace

# 187
  • София

Elle-même, аз пак да си попитам за кафявото - от къде е Simple Smile Направо се влюбих, цяла нощ го сънувам Simple Smile

# 188
# 189
  • София
Хайде и от мен едно гримче. Сигурна съм, че ще познаете от къде е идеята Simple Smile
На изкуствена светлина цветовете ми се загубиха още повече отколкото на естествена  ooooh! Честно да си кажа - много харесах грима. Инглотското тъмно синьо е просто разкошно  Heart Eyes Сложила съм и половинки мигли  Flutter

Скрит текст:

E, няма такава красота, просто! ooooh! Crazy Heart Eyes
Момиче скриваш ми шапката! Честно!
Скрит текст:
Идвам на срещата, специално за да се запознаем!
И само да съм чула, че няма да идваш! Naughty

# 190
  • София, Лагера
Аз малко не по темата, ама да ви кажа, освен че гримовете ви са много красиви, много ми харесват и веждите ви.  Heart Eyes
Аз моите не ги харесвам. Ако не ги оформям ще съм като Брежнев  Mr. Green
От друга страна хем са дебели, хем са рехави. Ако ги изтъня, остават полуплешиви. Това, разбира се, се коригира с молив, но аз държа да изглеждам добре и без грим...

ай, оплаках се  Laughing

# 191
  • София
Е, момичета, прекрасни сте! Много благодаря за хубавите коментари   bouquet Но всъщност Жаки е виновна, защото показа този прекрасен грим, аз само безсрамно го изкопирах  Blush

Кафявото мога да проверя довечера какво е, но ровейки в интернет установих, че най-вероятно е Inglot AMC Shine 37  Thinking.

kopche, отивай на срещата, сигурна съм, че ще прекараш прекрасно  Heart Eyes (аз ще се включа по-нататък)

Снимам с Canon D1100. Иначе нямам някаква техника, просто започвам да пробвам на различни места вкъщи къде светлината е най-благосклонна. Не включвам светкавицата, защото много убива цветовете. Ако е много тъмно увеличавам ISO-то. Но наистина не винаги се получава  Confused

BTW този грим се получава добре и със зеленко:
Скрит текст:

Това е MAC Teal, прилича ли ви на него?  Thinking

Малви, разкошен грим  Heart Eyes Наистина имаш страшно магнетичен поглед!
Алена, много ми харесва, много! Лилавото последното, което си взе на Инглот ли е?  Heart Eyes

Ноеми, според мен веждите са много важни за цялостната визия на лицето. Аз колко пъти съм си унищожавала моите, просто не е истина  ooooh! Но не искам да ходя на козметик. Искам ако не съм доволна да има кого да обвинявам (себе си), а не някой друг, който няма да видя повече  Laughing  А най-омразен ми е периодът, в който трябва да "ги пускам", за да ги оформя наново  ooooh![/color]

Последна редакция: ср, 21 ное 2012, 09:51 от Elle-même

# 192
  • София
Ел, синият грим е жесток  Heart Eyes. Харесвам ми и със зелено, но със синьо ти стои разкошно  Peace. А иначе зеленото ми прилича на Teal  Peace, но при мен не седи така защото съм много бяла и дава някак по-студен нюанс. А нанесен върху тоуп-а на Мейбелинското тату започва и да синее. Готин пигмент е  Peace.
Бубанка, и при мен Тоуп татуто си седи откровенно сиво  Crossing Arms, аз отгоре слагам най-различни сенки и става готино, даже със светли сенки стават интересни цветове  Peace. Ще погледна кафявия молив на Астор  Peace.

# 193
  • GYM
Vanya 1, благодаря ти за отговора  bouquet

# 194
Бубанка, и при мен Тоуп татуто си седи откровенно сиво  Crossing Arms, аз отгоре слагам най-различни сенки и става готино, даже със светли сенки стават интересни цветове.

а чистиш ли го лесно? вчера бях извадила един куп сенки и суочвах нЕма такава дума  Crazy на ръка - всичко се мие само с вода, а те - не, търках със сапун; на клепача по-трудно преценявам какво е паднало като свят

пробвах варианти на базата за пигменти на Есенс - цветовата са най-наситени, когато базата и пигмента се забъркат отделно и се нанесат с четка /нанасях ги с обикновена четка/; ако се сложи база и отгоре се потупа с пигментите, не става така ярко и плътно; нямам пигменти на Есенс, но имах на Сефора два цвята, едно менте на Мак /хубав цвят, макар и не 'мой' - ще ми стане ли нещо, ако ползвам менте на Мак, т. е. просто не е Мак или да очаквам проблеми?/ и прахообразни на I love just U

днес правя втори опит с лореалската сянка - ще се подарява на някого  Joy

Ел, и зеленият е  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт