Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 20

• 39 033
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Мис Нели, благодаря за новата тема!  bouquet
Ползвам пигменти от скоро, много ми харесва ефекта.  Heart Eyes Нанасям с четка за коректор и става лесно и бързо (имам пигменти само на МАС
Elle-même, страхотен грим, много ти отива Hug
Малвинка, красота! Имаш много магнетичен поглед! Направо се хипнотизирам като покажеш грим. Всичко ти отива. Hug

# 166
  • София
Жаки, това лъскавкото на бузките на тази мацка със скинфиниш ли се постига  newsm78 Много ми харесва.

Elle-mкme, страхотен грим. Кафяватя сянка каква е?  Blush

Аз искам да си намеря някаква гълъбова - м/у кафяво и виолетово ... Някой има ли идея? Crazy

Последна редакция: ср, 21 ное 2012, 08:04 от bubanka

# 167
Да, с който и да е хайлайтер ще стане

# 168
Elle-même ,  Two Hearts  уникално! Един от най-добрите гримове, които тази тема е виждала!

В тази тема е имало много много хубави гримове и аз лично съжалявам, че все по-малко момичета ги показват. Имаше период, в който най-хубавата част от деня ми беше да разглеждам темата, пиейки сутрешното си кафе.  Simple Smile Напоследък стана доста еднообразно, надявам се е временно.

п.п. Не е ли по-добре да се скъси периода за изпълнение на предизвикателствата? Който свари, свари, поне снимки има.  Mr. Green

# 169
В предната тема пуснах едно видео, май не се отрази, но момичето показва много хубави сенки с мокър ефект без да са течни. Много ми харесаха сините може да се видят  3:19 мин.

# 170
  • София
Много се радвам на пигментовата еуфория и на новите ви придобивки.  Hug
Аз напоследък ходя с безцветен глос + пигмент и съм много доволна.

Купих си от пигментите на Есенс, за да правя лакови експерименти. Ако ми се получат както си представям ще покажа в лаковата тема и ще се запътя към магазина на МАС в Дъ Мол! Преди като пробвах бях доволна, да видим сега с нови познания и умения от тази тема как ще е Simple Smile

Привет, благодаря за новата тема  bouquet
Пигменти все още не съм ползвала, мисля да опитам, в тази връзка, има ли подходящи за по-начинаещи или със всички се работи еднакво? За марката ми е въпросът  bouquet

Опитай с тези на Есенс. 5 лева и има цветове за всеки вкус, но не всички си заслужават и са покривни, та пробвай с тестерите първо дали са достатъчно покривни. Глосчето за устни е хубаво, за очи базата - също.
Стават за първоначален опит най - малкото дали ще ти хареса да инвестираш в продукт.

# 171
  • Перник
Cesari/ Olia ,благодаря ти   bouquet

# 172
Ел грима е страхотен. На Малвинка и другите мацки също!

При мен отпадат категорично след още няколко опита сенките на Лореал и без това бранда не ми харесва като цяло, та и сега така.

Бях в Мас за новата Коледна колекция и си сложих върху моя син грим, сините минерални сенки. И те отпадат. Много са тъмни и не ми показват или дават като ефект нищо по различно от гримовете, които си имам аз. Или аз имам много или съм вече много претенциозна. Mr. Green Whistling
Остават си с моите сини гримове. На мен нещата много бързо ми омръзват като цяло и няма смисъл да трупам. Червените сенки и сините са само понякога, иначе съм изцяло в златния си период и се харесвам най-много в златно. Правя, струвам и все със златни сенки се издокарам.

Много ми харесва пролетната колекция на Диор и ме вдъхновява за розово другата пролет.

# 173
Elle-même, уникален грим! Много, много ми харесва!
malvinka88, изглеждаш много свежа с този грим. Ах, тези мигли...  Heart Eyes

# 174
  • София
В предната тема пуснах едно видео, май не се отрази, но момичето показва много хубави сенки с мокър ефект без да са течни...

Аз имам зелени такива, поръчвах ги в края на лятото, но още не съм ги отворила да ги пробвам  Blush
Скрит текст:
Стана ми любопитно и ще ги разгледам по-обстойно утре  Wink
Не пиша често в темата, но ви следя редовно  Simple Smile
Ел, Лепи и Малвинка, невероятни красоти показвате  Heart Eyes

# 175
em4eto от къде поръча сенките?

# 176
  • София
От тук , бяха ги намалили с около 50%. Гледам че и синичкото го има, наистина е страхотен цвят.

# 177
  • Перник
Момичета,благодаря   bouquet
Ако може само някой да ми каже как а си контурирам бузи,ще съм много благодарна  Blush Praynig

# 178
  • в 1001-та нощ
в смисъл - искаш да подчертаеш скули  или да изглеждаш с по-обемни бузки  Rolling Eyes

общото правило е - там, където искаш да "вдлъбнеш" - подчертаваш с тъмен и матов тон, там, където искаш да е изпъкнало - със светъл и по-лъскав  Peace

например - за очертаване на скулата - под нея - там където искаш да е вдлъбнаво - все едно си всмукнала - слагаш тъмен тон и матов - примерно кафяво (условно казано), а над скулата - на облото към окото - светъл и по-лъскав цвят  Peace

имаше хубав материал от Мис Нели, може би е в 1 пост - трябва да видя  Peace

за носа е същото - ако искаш да го стесниш - в двете страни - малко затъмняваш - там, където има нужда от стесняване ....

# 179
  • Перник
Искам да изглеждам с по-обемни бузки  Blush точно като това емотиконче  Blush

Общи условия

Активация на акаунт