Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 20

• 39 014
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
  • София, Лагера
Хайде да се престраша да пробвам да постна днешния си грим:

Последна редакция: ср, 21 ное 2012, 15:24 от Ноеми

# 226
  • София
Ноеми Много ми харесваш, имаш страхотни очи  Heart Eyes, а цвета на сенките ги подчертава чудесно  Heart Eyes.

# 227
  • София
Ноеми Много ми харесваш, имаш страхотни очи  Heart Eyes, а цвета на сенките ги подчертава чудесно  Heart Eyes.

Абсолютно!  Heart Eyes

# 228
  • в Кошера
Ноеми, очите ти са хипнотизиращи!  Crazy

# 229
  • София, Лагера
Благодаря, момичета!  Heart Eyes
А ако знаете колко много грим съм сложила, но от снимките почти нищо не се вижда  Confused
Сенките са лилави, във външния ъгъл е кафяво (къртичено  Simple Smile). Във вътр. ъгълче имам бял перлен молив и розов хайлайтер. Хайлайтер имам и под веждите. На водната линия съм с бял, но не перления, а млечно бял молив. Отгоре съм с черен молив.

# 230
  • София
кафяво (къртичено  Simple Smile).

Ох, това къртичено .. да не е едно м/у кафяво и лилаво (на което аз казвам гълъбово)  newsm78 (не го виждам добре като цвят на монитора си, за да съм сигурна:)

Много ми харесва като цяло, супер нежно е!  bouquet

# 231
Много хубави гримове показвате всички  Heart Eyes
С четката на Нейкид и аз се мъчих 2-3 пъти, но си мислех, че проблема е във мен.
Искам да ви попитам за грим за леко хлътнали очи, нещо не се справям с търсенето, излиза ми супер малко и еднообразна информация, как да търся точно? Blush

# 232
Ноеми, вярно хипнотични очи. Flutter
Аз също не харесвам четките на UD. Peace

# 233
Ноеми, красиви очи.  Какви са сенките?

# 234
  • София, Лагера
Лилавото е на Севънтийн Silky shadow 408, но не му намирам картинка Confused. Странно, то е от миналата година цвят, не е старо, защо ли го няма  Thinking Има го още по магазините.
Кафявото е ето това 268 Plummish Brown на Севънтийн
Хайлайтърът е това: номер 15 Magical rose

Момичета, все ми е на езика да попитам: Защо не си снимате цялото лице? Според мен гримът истински "блесва", когато се вижда цялата картина. Heart Eyes

# 235
Ноеми, невероятно красиви очи!  Heart Eyes

Аз не показвам грим, защото каквото и да снимам , когато е само окото, ми изглежда еднакво, безформено и прехлупено! Всеки ден се снимам и казвам, ето сега ще се покажа, но като видя  снимката и директно отива в кошчето!  Crossing Arms Когато снимам цялото лице всичко е различно и се вижда в пъти по-добре, но! не искам да ми седи лицето в най-посещавания форум на Републиката ( и не само)  Rolling Eyes

# 236
Момичета позагледах се в клиповете на този пич, дето Жаки каза, че и е любимец. Става въпрос за това видео:

Искам да запитам  Simple Smile с кои продукти според вас мога да получа този ефект (освен изброените в инфото) ?  Доколкото разбирам с два цвята го прави - по-светъл и по-тъмен и след това с ФДТ отгоре? Hug

Elle-même разкошен е синия грим, влюбих се  Heart Eyes Провери ли за кафявото, защото на очите ти ми изглежда матово, а това което показа изглежда по-бляскаво   Whistling

# 237
Този хич не го харесвам Simple Smile Скоро ви показах JeanFrancois
Иначе можеш да направиш контурирането ала Ким и само с тъмна и много светла пудра (сенки)

# 238
Ноеми, наистина страхотни очи  Grinning На сенките на Севънтийн и аз им се каня от сума време да ги пробвам. Но нещо все ми се струва, че не струват тези 13-14 лв бройката, както ги продават  Thinking
А аз преди слагах и цели снимки на грима, наистина цялостния грим стои много по-добре. Но ми е ужасно трудно да докарам снимка, на която поне напомням на себе си  Crazy Първо, че не мога да се снимам сама, като хората. Второ, че съм супер нефотогенична и попринцип не обичам да се снимам, особено в портретен вариант. Вече нямам нерви за толкова много снимки, дори само за очите. Така, че лицето съвсем не се врежда  Whistling

# 239
Този хич не го харесвам Simple Smile Скоро ви показах JeanFrancois
Иначе можеш да направиш контурирането ала Ким и само с тъмна и много светла пудра (сенки)

Добре де, някой друг е бил Simple Smile
А пък аз си мислех, че със хайлайтър става работата

Общи условия

Активация на акаунт