Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 20

• 39 176
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
И на мен ми харесва,но все по-рядко излизам вечер,а през деня нямам нерви да ме гледат(живея в малък град).Жаки,тази персона не я знам,за да се сетя за нея,заприлича ми на Жокеровата усмивка:)Напоследък все ме влече към тази визия и си поръчах няколко червени червила,не можах да определя по вените какъв подтон съм,затова поръчах и по-оранжеви и коралови и със синкав оттенък,нямам търпение да дойдат Heart EyesСамо незнам какъв руж би отивал на толкова ярки червила,или да контурирам само newsm78С много черна коса съм,с тъъъмно кафяви,почти черни очи и много бяла кожа,мисля,че ще ми отива червено,остава да намеря правилното.Приятно изкарване на срещата,направете някоя обща снимка,за да се принесем при вас поне мислено  bouquet

# 481
Toва са поредица от филми и всичките се въртят около главният герой Чъки. Първата част се казва Child's Play.

Щом си с бяла кожа и черна коса би трябвало почти всичките червени нюанси да ти отиват.  Иначе аз като нося червено червило слагам пак прасковен руж, но гледам да е съвсем леко

# 482
Здравейте,
за пръв път показвам моят грим, макар и скромен и далеч непрофесионален
Скрит текст:
1 2 3
и аз имам проблем със снимането, въпреки че камерата е 8mp, светлината е кофти

# 483
tamar , успях да се сдобия с пудрата от "Здрач" в Пловдив , благодаря ти   bouquet

# 484
Няма защо,тогава бях с малката и влязох в бютито набързо за фон дьо тен и нямах време да разгледам стелажа им,харесва ли ти,да взема и аз да я купя,да не се деля от групата JoyЖаки,дай идея за хубав прасковен руж,повечето,които имам са розови,кафяви,златни newsm78

# 485
  • в 1001-та нощ
Ха-ха, не Mr. Green Това беше Тифъни, булката на Чъки
Скрит текст:

спомням си - преобразяването ти - много успешно я беше копирала  Praynig

# 486
tamar, аз изобщо не харесвам перлени,брокатени неща,но тази пудра не ми даваше мира,толкова харесвана и за капак неоткриваема .Намирам я за  нежна,ненатрапваща и определено съм приятно изненадана. Благодаря  Heart Eyes   
По повод красивия ти подпис ето едно видео на Лиса  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_D7bRy5vP7s#!

# 487
здравейте!изчетох другите теми за мигли и общо взето се ориентирах в това от какво са доволни някои от вас,но всички мнения са от много време и прецених,че сега може би има и нови продукти,които да похвалите.
и така..скоро ме очаква тържество и искам да изглеждам много добре,но не и да се набивам на очи.имам едни мигли,които са ми от бала и са ми ги поставяли.аз лично досега не съм опитвала сама,но не това е проблемът.тези,които имам са доста дълги и обемни ,а аз искам нещо ''по-леко''
разгледах тези на марката ''eylure'' и видях,че има най различни,въпросът е има ли хубаво лепило към тях,ако не държат ли и колко време с това ,с което са и т.н..малко повече информация..
или нещо друго от което сте доволни и смятате,че е това което търся
благодаря предварително и се извинявам за дългия пост  Embarassed

По козметичните магазини вече има какви ли не видове мигли, все ще харесаш нещо. Аз в Ремедиум последният път гледах едни, които изглеждаха супер - точно ежедневен тип  Wink А за лепило, най-добре ДУО  Peace Продават го в Инглот за около 15-17лв. Може да си го поръчаш и от и-бей  Peace

благодаря,а къде се намира този магазин?от София съм

# 488
  • В свой си свят :))))
запис и от мен момичета Simple Smile

Вчера си купих от новите гел-лакове на Голдън Роуз, вечерта се направих - с обезмаслител и всичко, легнах си и днес сутринта познайте...станах с един забелен вече нокът а до сега имам 1-2 които не са мръднали ( за сега  )  Cry

# 489
Здравейте момичета!Идвам с въпрос във вашата темичка.Интересува ме има ли някакво правило за цветовете руж според сезонния грим.Знам,че зависи от ефекта който се търси,съчетанието със сенките,както и тенът,но все пак ми се иска мислено да си ги разделя на летни и зимни цветове за по-лесно.Цветовете в палитрата ги разделям основно на розови и оранжевеещи.

# 490
Мидичка и аз се интересувам,но логически ако се замисля,зимата бузите ми се зачервяват или порозовяват повече от нормалното и си мисля,че такъв цвят би подхождал.Не се виждам зимата с бронзиращи перли:)Жаки каза за прасковен руж,чакам да даде идея за марка:)

# 491
прасковен руж - точно Жаки беше похвалила един лимитиран на Катрис това лято

# 492
Здравейте, момичета! Бих искала да ви попитам дали знаете от къде мога да си закупя фон дю тен на REVLON Color Stay в София?
Благодаря ви предварително и се извинявам, ако съм сбъркала темата Simple Smile

# 493
  • София
Привет, прекрасни!

Нямах много време за темата тази седмица, но днес си наваксах и прочетох всичко!

Вчера ми дойдоха четките на Саманта - тази за пудра и експерта.
Много ми харесват! Сега ще отида да ги изкъпя и в понеделник ще се пробвам да нанеса Колърстей с експерта. Някой може ли да ми подскаже какво покритие да очаквам. Досега нанасях ФДТ с четка, тип бояджийска на Барбара Хофман. По-леко ли би следвало да е покритието с експерта, или? Много се колебаех и за стиплинг четката, то всъщност заради нея пуснах поръчката, пък после отпадна. Исках я заради идеята, че със стиплинга се прикриват добре пори, но ми се стори голяма и се зачудих как ще се справя покрай носа с нея и затова се разколебах. Дали и с експерта ще се получи прикриване на порите или да не очаквам чудеса?

Ел Мем, имаш ги тези четки, ще се радвам да ми подскажеш какво да очаквам.
И тъмният ти грим просто ме хвърли в оркестъра! Невероятно много ми харесваш така!!!   bouquet  bouquet  bouquet

# 494
  • София
dessi131 Colorstay на Revlon го има в повечето големи аптеки, както и в повечето парфюмерии, ти да не би да си срещнала затруднения да го намериш? Или не си го търсила?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт