Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 20

• 37 938
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
прасковен руж - точно Жаки беше похвалила един лимитиран на Катрис това лято
Aма те май взеха, че го спряха. Казваше се Apricot Smoothie. След малко ще дам други предложения Peace

# 496

Много ми харесва тази мацка
Коя  е  тя Grinning?

Последна редакция: сб, 24 ное 2012, 20:27 от bubanka

# 497
  • USA, Steak State
Прави и продава натурална декоратвина козметика. Това е Фейсбук страницата и https://www.facebook.com/pages/TheBodyNeeds/190691616340

# 498
Леле, колко прилича на Силвия (SilvaZone) #Shocked

Скрит текст:

# 499
  • в 1001-та нощ
ауууу, Силвето е с някакъв опасен грим на тази снимка  Blush

аз не можах да разгледам гримове на срещата, обаче онемях от грима на Hope, свали си очилата, за да покаже спиралата и  Shocked Shocked Shocked

Hope, включвай се и със снимки, наред с коментарите, направо е загуба да не се показваш по-често, с какво беше на срещата?

# 500
Като гледам, че още никой не е писал, явно срещата още се състои в Инглот  Mr. Green Ако не ме чаках в къщи и аз щях да дойда, но пък набързо на излизане от мола, забърсах два от новите брокатени лакове на ГР  Heart Eyes

прасковен руж - точно Жаки беше похвалила един лимитиран на Катрис това лято
Aма те май взеха, че го спряха. Казваше се Apricot Smoothie. След малко ще дам други предложения Peace
Аз нещо не съм доволна вече от този руж  Rolling Eyes Промени се с времето. Образува се от този порцеланов слой отгоре и вече доста по-трудно се "хваща" цвят от него. А ми е от лятото. Не знам след още известно време как ще е  Rolling Eyes

# 501
Аз не видях нищо от грима, гледах само хубавата коса Heart Eyes

# 502
  • София
Чудна среща! Радвам се, че ви видях всички  Grinning
Този път ми се размина много леко - почти нищо не пожелах да си купя и ще спя спокойно, за разлика от предните срещи  Laughing Само парфюмът, който извади Денси ми влиза в коледната уиш листа, а Ring In The Red е вече поръчан  Laughing

Сянката на Инглот, която си купих с такъв ентусиазъм се оказа, че я имам. И не само, че я имам, а и доста съм я ползвала  Joy ooooh!

# 503
Я покажи кой номер е Flutter  Аз както видяхте избирах 1 час, омазах се цялата (Mис Пиги все пак) обаче сега съм много доволна от избора Party

# 504
  • София

Рearl 402. Последната от тази снимка. Ида беше с нея днес.
Скрит текст:

# 505
Хаха, Адри, и ти като Весето Joy Следващия път - само със списък на всички сенки в палитрата Crazy

И аз на тази среща много се забавлявах и почти нищо ново не пожелах - само две червени лакчета Flutter

# 506
  • Sofia
Позволявам си и аз да публикувам нещо, на което попаднах преди малко, дано не е показвано (следя темата активно едва от около месец  Embarassed):

Скрит текст:

Взето е от тук: http://naturallyerratic.blogspot.com/2012_07_01_archive.html

Единият от ползваните продукти е на The Body Needs  Grinning

# 507
За жалост не ми харесва, иначе щях да ти я взема Flutter

Момичето в Инглот ме пита как всеки път успявам да си купя сенки без да объркам номерата. Истината е, че щом нещо ми хареса от раз, значи вече го имам Mr. Green

# 508
  • София
А, да, бе! То лесно се прави списък на 42 цвята  ooooh!
Направо ще мъкна палитрите с мен следващия път  Crazy

# 509
  • в 1001-та нощ
О, Адри  Blush Heart Eyes на мен така ми се е случвало да дублирам лакове  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Аз не видях нищо от грима, гледах само хубавата коса Heart Eyes

защото стояхте една до друга  Mr. Green така нищо не се вижда  Blush

аз чак, като писах това се сетих, че от зяпане по масата никого, не разгледах, ама никого  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! и нея нямаше да видя, ако не беше показала спиралата   Party

Общи условия

Активация на акаунт