КИВИ + КОМ = КИС - 22

• 37 649
  • 726
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро и от мен  Hug
Аз още се излежавам в леглото, но после ще ходя да тренирам в залата, малко да се раздвижа, че ще се схвана у дома  Mr. Green Откакто се застудя по-рядко ходя да спортувам на открито, че е студено, нооо движението ми липсва.
Айде до после

# 76

wavey

И

от мен  Hug

ПП  Надявам се по-късно да имам време и да бъда за по-вече време  при вас  Embarassed Embarassed Embarassed

# 77
  • Пловдив
Гутен сабахлен Hug Hug Hug
Сложих една пилешка супа и седнах да ви прочета ама и вие не сте писали много Wink
ЖАКИ, с тези хапчета ме разби сутринта от смях hahaha hahaha hahaha hahaha

МАСТЕРОНКИ, кО си праФкаш брееееее Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

БИСТРЕ,аз още си карам колелото като имам време дее newsm78 облека се хубаво и се мятам на вихроколелото hahaha Joy Joy
 Много е хубаво да се тича в студено време, така дробовете ти се прочистват Wink Wink

АНКАСЧЕ, не се преработвай че още е началото на седмицата ,ама пък и края на месеца и сигурно приключвате пууу Whistling Whistling

ЛЮСКА, Бог да я прости сестричката ти  Flowers Rose Flowers Rose Кога минаха 40 дни  ooooh! ooooh!

Хайде гушки от мен до после Hug Hug Hug Hug

# 78
Lucia, бог да я прости ... времето лети, болката не отслабва .... Flowers Rose Flowers Rose

Момичета, обичам ви. Дори и да не ви го казвам, знайте, че е така. Вие сте сестрите, които никога не съм имала. В забързаното ежедневие обикновено не ни остава време да кажем на близките си, че ги обичаме и какво са те за нас. А после понякога вече е късно..... Обичам ви.

# 79
Момичета, обичам ви. Дори и да не ви го казвам, знайте, че е така. Вие сте сестрите, които никога не съм имала. В забързаното ежедневие обикновено не ни остава време да кажем на близките си, че ги обичаме и какво са те за нас. А после понякога вече е късно..... Обичам ви.
Hug Hug Hug
Много хубави думи, Фейче!И ние те обичаме!
Аз също срещнах много сродни души тук, и се радвам, че ви намерих. Heart Eyes
Луси, бог да прости сестричката ти! Flowers Rose Flowers Rose
Юле, отново си ни показала големи красоти във вашият дом. Hug Искам да живея у вас, ако може - ще го играя котка(не че си нямате достатъчно, де). Laughing
Аз съм пред един избор в момента, и зная, че решението изцяло зависи от мен.
Но искам да ви споделя, защото сте ми близки.
Искам да спомена, че Жаки знае историята ми донякъде.Преди време пишехме заедно с нея в "Искам бебе".  Hug
След 3 г. неуспешни опити за второ дете, редица изследвания и неустановена причина се отказахме(т.е. аз се отказах).И така вече 2 г.
Обаче онази вечер мъжо пак започна да ме навива, и ми каза, че не е престанал да го иска и не се е отказвал и за миг.
И на мен ми се въртят разни такова мисли, но вече ми станаха повечко годинките, и да си призная ме хваща страх.А, и като си спомня в какви депресии съм изпадала от това неставане, и как с големи мъки се успокоих, и престанах да плача при вида на всяко бебче ...охххх.
Обаче момчето ни си израсна само, и като гледам как всеки ден ходи на гости или кани приятелчета вкъщи и ми се свива сърцето. Confused
Какво да правя?!Дайте ми съвети, майчета и приятелки? Hug Hug  bouquet

# 80
Мамче, съветът е в подписа ти - Никога не спирай да се надяваш!
Аз родих нашата мечтана Поли два месеца преди да навърша 40 години. След няколко години опити, точно когато се бях примирила, че моето време за бебета е минало, най-неочаквано видях двете чертички. Мисля, че може да опиташ отново. Но този път без да се вторачваш в резултата от опитите всеки месец. Ние ще те подкрепяме, а щом няма установена причина, значи просто не сте уцелили "точния" момент. Не се отказвай, просто не вземай никакви предпазни мерки, остави се на течението и то може да те изведе на желания бряг (ох, как се получи само  Embarassed ). Иде Коледа, а по Коледа стават чудеса, нали?! Вярвай, надявай се, прави, каквото трябва и твоето бебче най-после ще дойде.   Heart Eyes
На твое място аз бих опитала......
Hug

# 81
мамче,
ние с Фейката сме от агитката.  Mr. Green това на шега.
Фейчето много хубаво ти го е казала.
...Никога не е късно, ...По Коледа стават чудеса, и ....трябва да се откопчиш!
Особено последното.  Когато се вторачиш в нещо - то бяга от теб, трябва да се откопчиш. Сещаш ли се??? Скоро ви цитирах това от "Ключът към щастието " на Алексей Фад
Не знам на колко си години... май не си ни писала Mr. Green Аз родих Яни на 33. И това беше най осъзнатото ми майчинство и бременост - щото бях помъдряла и пораснала  Mr. Green
Бе, знае ли човек - може сега да е дошъл момента.
Каквото и да решите - Успех!

Последна редакция: ср, 28 ное 2012, 11:59 от JuliS

# 82
Мамче ,когато най-малко очакваш-ще стане,вярвай ми  Peace ! Аз родих най-малкото на 37г.Както ти е казала Фейчето,отдай се на течението,без натрапчивата мисъл,че трябва да се случи и чудото ще стане.От сега стисвам здраво палци да се сбъдне мечтата ви.Изпращам цялата си положителна енергия и дано  Praynig се похвалиш с желания резултат,а ние ще бременеем с теб дружно  Hug
П.П.Писали сме с Юлето заедно.Ето,това сме ние многодетните мами  Heart Eyes Юле,Фейче,  Hug

# 83
 Hug
Мили приятелки появих се  Hug
Не съм ви прочела сега в новата тема, но се включвам специално за Мамчето...На 42 г. се появи новото ми слънчице, без да е планирано...Разликата с голямата ми дъщеря е 23г....  Hug
Обичам ви, сега ще се изключа, но обещавам да ви пиша днес-утре...имам какво.   bouquet

# 84
Много хубави съвети, благодаря ви милички!  
Фейче, насълзиха ми се очите като ти прочетох думите. Hug
И за подписа си съвсем бях забравила. smile3538
Юле, не съм си писала годините в темата, но ги има в профила ми. Peace (36 са)
Луси, и на теб ти благодаря много за положителната енергия и споделеното. Heart Eyes
Куинче, специално за теб!   bouquet
Давате ми надежда и кураж!  
Хайде, агиткатааааа! newsm18 newsm18 newsm18

# 85
  • Видин
Мамче, не се отказвай, мила, имаш още време пред теб.Не те питах какво става, понеже не исках да те разстройвам, но след като повдигаш въпроса искам да ти кажа, че ние също не сме се отказали.Нали и при нас след куп изследвания се установи, че проблем няма, но...просто не се получава.Вече 5 години!Аз отдавна не се вторачвам в нищо, не го преживявам както в началото, гледам по философски на нещата.Ако е рекъл Господ ще стане, ако не, да са ни живи и здрави синчетата!Да станат истински хора - ние ще дадем всичко от себе си за това!

И все пак...иде Коледаааа WinkНе спирай да се надяваш Heart Eyes

Милички, нали си знаете - обичам вииии Heart Eyes

# 86
И аз съм от агитката, нищо че не искам друго дете  Embarassed Но щом вие го желаете, тогава действайте. Много обичам да ми мирише на бебе, но бебето да не е у дома. Съжалявам, това е при мен. Радвам се искрено на многодетни семейства, децата са голямо богатство. Навремето исках и аз да имам три, но живота ми се стече по друг начин ... здраве да е.  За сметка на това хващам много лесно и внимавам  Mr. Green

# 87

Целувки за всички ви от мен! Само надниквам да се обадя, че мърдам още! Мнооого бачкане, жалко, че е пак за същите пари!
Здраве де е!  Hug

# 88
Здравейте момиченца  Hug

Нищо интересно около нас и за това не съм писала...е, вече гледаме БГ телевизия.
МАМЧЕ и аз те подкрепям с две ръце за бебче...не ти е минало времето....ще стискам палци.
Аз също искам поне още едно, но имам здравословни проблеми.....не там където ще е бебето, а други и пия хапчета, които са противопоказни през бременноста и докато ги пия не мога да бременея. За сега не мога без тях.....казвам под секрет, че ги намалям и ако ги махна напълно ще опитаме задължително. Ще се радвам ако стискате палци  Wink
Лека нощ сладурчета  Hug

# 89
Добро утро момичета, хайде на кафенце  Simple Smile

Момичета мили - Жаки, Мамче, Мери, силно ви прегръщам  Hug, пращам ви цялата си положителна енергия и стискам палци по Коледа да ви се случат чудеса  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Куинче, къде се изгуби пак бе момиче  Thinking, ама нали знаеш, че си те чакаме айде идвай и разказвай  за новините  Hug Hug

Люска  Hug Hug Hug, Бог да прости сестричката ти  Flowers Rose Flowers Rose, охх наистина дните се търкалят, търкалят, но тъгата остава в сърцата на близките  Sad, бъдете силни и се дръжте  Hug Hug Hug

Паце, и при тебе зор а  newsm78Hug Hug Hug

Приключвам месец, наистина, уфф, не че има  много за приключване и нещата не са много на добре, ама  малко или много  трябва да се направи пък как и докога ще видим.....

Фейче, Зиче, Бистре, Мастеркони, Юле, Мики, Теди, Мони, Сиска, еее знам че пропускам много момичета ама... не е нарочно нали знаете  и аз ви обичам и се радвам, че съм тук сред вас, е за кой ли път го казвам, ама  като си е така и ми идва отвътре какво да направя  Embarassed Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт