КИВИ + КОМ = КИС - 22

• 37 562
  • 726
  •   1
Отговори
# 525
Добро утрооооо,момичета
Луси,мерси за кафето-взех и пийвам
А така на карай ни се,да се спрем,ама пусто аз пак готвя,после ще чистя

Анкасче -да ти е жив и здрав рожденника-юбилейник-много да те радва и все така да се обичате двамата

# 526
 Hug
В къщи вече започнаха безкрайните празници от онзи ден. Пълна къща с гости и кучета.Появявам се сега, че после няма да мога. Обичам ви!

# 527
Малеее  smile3555 голяма червена шапчица съм  Whistling
Анкасчеее , да ти е жив и здрав мъжо!На ръце да те носи и заедно да остареете!Да се радвате на внуци и правнуци!Весел празник и наздравеее!

# 528
Додбро утро момичета   bouquet

Леле укасняла съм с почерпката  Embarassed, ама ще трябва да ме извините. Снощи изчакахме да стане 12.00 и да поздравим скъпия. Подарихме му йоника - много се зарадва, ама беше и много изненадан, няколко минути ни ду ни у  Laughing. Аз го застопорих в хола, а децата в детската я сглобиха и свързаха към тонколоните и като стана 12 и те усилиха и му изсвириха честит рожден ден - из цялата къща се разнесе и той отива да види кво става и ...., абе емоции с една дума, ама хубави Simple Smile 

Мамче, Люска, Теди - благодаря ви  момичета за милите и хубави пожелания  Hug Hug Hug

Та, по същество де - да ми е жив и здрав, още дълги години  все така да го поздравяваме на този ден, много си го обичкаме и дано успеем да го радваме  и да го правим щастлив  Simple Smile

# 529
  • Пловдив
АНКАСЧЕЕЕ....Честит Рожден Ден на половинчо !!!
МНОГО ЗДРАВЕ, МНОГО КЪСМЕТ,МНОГО ХУБАВИ ЕМОЦИИ,МНОГО ЛЮБОВ МЕЖДУ ВАС!
НАЗДРАВЕ!

ТОВА Е ЗА ТЕБ МИЛО МИ ПРИЯТЕЛЧЕ

# 530
  • Пловдив
ВАЖНО!!! ВАЖНО!!!

ДЖИНДЖИФИЛ ПЛЮС МЕД - УБИВА РАКОВИТЕ КЛЕТКИ ВЕДНАГА!
КОПИРАЙТЕ ГО И ГО РАЗПРОСТРАНЕТЕ, МОЖЕ НЯКОМУ ДА Е НУЖНО!
Получих преди дни от една особа от Сараево тази рецепта на базата на ДЖИНДЖИФИЛ + МЕД и ето ме всред "нормалните" без болки хора. Женицата е имала карценом на ендокринната жлеза и е била на апарат 18 дни. Минала без операция и химиотерапия... пращи от здраве. Съвестта ми ме задължава да споделя това с всички, които имат някой нуждаещ се от помощ!

Ето и рецептата:
- два по-големи корена джинджифил се обелват и рендосват на най-ситното ренде, може и с чопър, и се смесват с 1/2 кг домашен мед...сместа се консумира 3-4 пъти дневно по лъжичка.
Да се ползва само НЕ-метална лъжица!
Първите резултати се усещат след 2 до 3 дни...просто вдига и мъртвите!!!

СПОДЕЛЕТЕ ДА НАУЧАТ ПОВЕЧЕ ХОРА!

Пускам това и тука да го видят хора на които може да помогне това лекарство. Peace
 Даже и на душманите ако помогне ще съм щастлива. Peace Hug

# 531
Мдааа,всичко това добре,Зиче.Както вече ти казах аз си купих джинджифил и домашен мед имам.Обаче като се поразрових в нета се оказа,че не е желателно да се приема джинджифил от сърдечноболни и при камъни в жлъчката  ooooh! А аз освен с високо кръвно имам и исхемична кардиомиопатия,а и не съм много сигурна имам ли,, нямам ли камъни в жлъчката.Днес се погледнах в огледалото-бялото на очите ми е станало жълто,изглеждам малко страшно така както изглеждаше сестра ми  Sad ,нооо каквото такова.За сега се отказвам да мисля.Ще се опитам да подготвя новогодишния празник,да се повеселя ,а през новата година каквото сабя покаже....

# 532
Здравейте, момичета! Аз от днес съм в отпуск чак до 13 януари! Вече няма да се отървете от моето присъствие  Heart Eyes!
Kак върви подготовката за новата година? Ние днес цял ден си бяхме вкъщи, чистене и т.н. За утре вечер ще бъдем у майка и татко, тази година няма да има събиране с приятели, така решихме. Предстои годината на змията и трябвало по-кротко да я посрещаме  Mr. Green

Луска, изпращам ти всичката си обич и подкрепа, дано се оправиш бързо, момиче! Желая ти много здраве, другото явно се подрежда винаги, щом има здраве!  Hug

Зиче, това с джинджифила си го копнах и ще го разпространя.
Сега изчезвам, че съседката се появи  ooooh!, но скоро пак ще се включа   bouquet
Целувки за всички ви!
..........

Щях да забравя- Анкасче, да ти е жив и здрав рожденника и дълги години да те радва!

Последна редакция: нд, 30 дек 2012, 22:36 от Паца

# 533
Анкасче, честит рожден ден на мъжо!  Да ти е жив и здрав, дълги  години  заедно да се подкепяте и обичате.  Hug
Луси, като те слушам ... направо имаш  проблеми  със злъчката. Мама така и по жълтяха очите,  не можеше да се храни, болеше я много корема, изпр. бяха бели... оказа  се че има камъни в злъчката. Отказа операция, нали  я знаете каква ми е...и се лекува с билки. Изкара 2 курса с почивка между  тях и кризите спряха. Лекарството го прави една жена, на баща и е рецептата. От цялата страна я търсят. Сиска може дасподели... имало форум даже за този цяр.
Тези жълти очи на това ме навеждат Thinking
Момичета лека вечер. Ще се "видим " утре  на закуска  Hug

# 534
Юле,златни уста,ако се окаже само жлъчка.Аз обаче не съм ви обяснила май какво точно ми обясни хирурга дет иска да ме реже,според мен ей така.Значи-гастроентероложката каза,че жлъчката ми е възпалена,има шлака,може би дребни камъни.Обаче-главата на панкреаса ми също била уголемена и там се вижда нещо.За това ме прати в отделението на болницата да ме прегледат на скенер и ЯМР.Това не стана,защото завеждащият отделението професор еди-кой си,също ме погледна на ехограф и директно ме препрати на консулт с хирург.След дълги дебати с въпросния накрая оня ми обясни така-жлъчката наистина е възпалена,жлъчният канал,който влиза в панкреаса също е разширен и там накрая му се вижда нещо,което с ехографа не могат да го разберат какво е.И да ме видели със скенер пак нямало да разберат,щото щяло да се види,че има образувание,ама дали са ракови клетки,дали е камък,полип или още не знам какво си-не.За това трябвало да ме отворят,да вземат биопсия и...там вече каквото сабя покаже.Обаче мене това мноооого ме съмнява.Когато сестра ми/лека и пръст/ лежа в онкоболницата,лекарката,която се грижеше за нея и казала,че по-хубаво било първо да се направи химио или лъчетерапия и едва тогава,ако трябва операция.Пък и от други места знам,че отворят ли те,вземе ли въздух рака и по-бързо си отиваш.За това сега съм в голяма дилема как да процедирам.  newsm78 Пък и мама все ми споменава,че някаква жена от нашия град и открили рак на панкреаса още преди сестра ми,но внучката и лекарка не дала да я оперират.Подлага се на терапии и още е жива.А и друго-за сестра ми въобще не очакваха да е рак.Тя влезе в болницата за операция да и махнат жлъчката,тогава и дойде изненадата.И в двата случая-рак или жлъчка симптомите донякъде се припокриват. ooooh!
Май стана объркано,ама ще ме прощавате.Стига обаче сме се занимавали с мойте проблеми.Идва Новата година.Нека я посрещнем подобаващо,пък през нея...каквото,такова.

# 535
# 536
Добро утрооооооо
Мамче,мерси за сервираното последно кафе за 2012

Приятен ден ви желая,приятни забивки и весело посрещане на 2013

След малко ще се ориентирам към кухнята

# 537
добро утро момичета HugМамче, мерси за кафенцето. Тъкмо забърках моето - сядам и пия! Mr. Green
Анкас-че - надявам се сте изкарали чуден празник! Чета тук разни подаръци музикални???? не ми казвай че и мъжо е в бранша. Тогаз наистина сме се събрали тук... хем оправни, хем убави хем музикални семейства! Hug
Луси - ние всички вярваме че е е рак. А ти наисстина мини през друго мнение. То верно че сега лекарите бързат да режат...нали ЗОК плаща пътеките , но все пак си мини на ЯМР и Скенер, потърси друг консулт, ако искаш дори да ти пратя билка  - ако не помогне - няма да навреди. Свържи се със Сис и направи една консултацийка. СПИРАм
Сега..
Иде Нова Година...
И ей такива неориентирани като мен , още нямат план за деня Mr. Green Mr. Green
След като вчера проспах целият ден, днес трябва да почистя цялата къща. Да направя руска салата за 2 къщи, да сляза до града да видя приготовленията на Мимка за празника, да посетя свеки Mr. Green и да и дам подаръците предварително - включват покривка, кърпи, мандарини, месо, наденички, салатка, чорапи и обувки за свекъра.
Да окъпя детето, мъжо и мен... да се чуя с домакините/ на купона/ и да посрещна гостите които ще спят у дома... и всичко това до довечера Mr. Greenа още мързелувам и седя боса на дивана и пия кафе!Чудя се даже какво да облеа довечера. Пише че змията трябва да се посрещна в тъмен тоалет, със зелени, изумрудени бижута. Или в синьо -зелено. Имам тоалет  в този цвят... но се чудя дали пък е ми е удобно. newsm78А и  в дома на кумовете е много топло.Нали миналият ден го освещавахме... направо е жега. Ще помисля още малко.. и накрая с панталон и боди май ще е - в черно Mr. Green
Ама здраве да е де!Все ще сколасам.
Вчера наготвих една куркудена чорба и днес поне няма да мисля яденето! Mr. Green
И така!
Навън е зимна приказка в момента. Паднал е скреж и е нарисувал дървета, храсти, ограда...всико е покрито с бели кристалчета. Мъглата пречи слънцето да пробие и всичко да заблести. Но след час-два и това ще стане! Hug
айде след малко пак

# 538
Здравейте мили ми дружки   bouquet

Благодаря ви мили момичета - Зиче, Юче, Паце ее няма да ви изброявам, но още ведниъж ви благодаря за хубавите пожелания на всички ви, а дано дай Боже да се случат и да ви се върнат и вас и любимите ви хора  многократно Simple Smile Peace Hug Hug Hug Hug

Юле, скъпия е любител - музикант тъй да се рече и си е самоук, но  от млади години с китара ме грабна да знаете от първата ни среща като се запознахме, та до ден днешен  Simple Smile, ама винаги е бил  дето викат - душата на компанията, е вече  с годините знаете как е , нооо абе да ми е жив и здрав  Praynig  Иначе свири на китара  и хармоника, малко на акордеон, мандолина и сега ще го видим на йониката все му беше мерак, тя любителска не е нещо кой знае какво , ще кача снимчици у фейса тия дни и ще видите  Simple Smile. И така де свири си ей тъй за кеф и не е професионалист като Мастерчето, Мастерче  Heart Eyes Hug, ама тя ми беше пратила едни клипчета и той с кеф ги слуша, щото те такива се сдушват  Simple Smile

Люска, постоянно си мисля за теб и спри да се извиняваш, че си ни занимавала,  ще ни занимаваш , а нние те мислим и пак ти казвам ето тука  всички заедно ще я прогоним тая  болест и знам че не е оная най-страшната повярвай и ти  моля тееее  Praynig bowuu Peace Hug Hug Hug Hug Hug

Изчезвам, нали ви казах днес ще сме 13 човека у нас, та имам си  занимавка, ама пък е хубава занимавка, Дай Боже все такива да са ни занимавките и ангажиментите за такива поводи  Peace

Хубав ден на всички и  весело посрещане на Новага година, дано бъде по-добра за всички нас и нашите семейства  newsm10 fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed newsm53

# 539
Eхее, здравейте и от мен! Тооолкова ми е хубаво, че днес не съм на работа!  Heart Eyes Станах без алармата на часовника, пийнах си кафето с кеф! Ей на, слагам малко сладки да се подкрепим за предиобедна закуска!  Joy

Отивам да пека баница с късмети, да меся новогодишна пита и т.н. Снощи пекох голям глинен гювеч с пълнен заек със свинско, гъби и т.н. Къщата мирише на.. Heart Eyes

Да не станем и ние така:

Хубав ден, момичета!

Общи условия

Активация на акаунт