Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 165

• 37 259
  • 746
  •   1
Отговори
# 555
wavey Дилеми. Simple Smile

Припявам си с Тони "... теб те няма, още те няма, ах, къде ли, къде ли се дяна? а на мен какво ми остана ? - чаша кафе..." и си мисля за Енгинчо... "тук съм - през няколко маси...".  Wink)) Над празната чаша гадаем... Simple Smile)))

"Уж си близо, а толкоз далече... да те чакам омръзна (ли) ми вече..." Simple Smile))  Wink

Много подходящо.   Simple Smile Simple Smile

# 556
wavey Дилеми. Simple Smile

Припявам си с Тони "... теб те няма, още те няма, ах, къде ли, къде ли се дяна? а на мен какво ми остана ? - чаша кафе..." и си мисля за Енгинчо... "тук съм - през няколко маси...".  Wink)) Над празната чаша гадаем... Simple Smile)))

"Уж си близо, а толкоз далече... да те чакам омръзна (ли) ми вече..." Simple Smile))  Wink

Много подходящо.   Simple Smile Simple Smile

Мдам... Simple Smile) А относно критичността... е, аз съм критична. И? Simple Smile Какво променя това? Simple Smile)) КВФ си остава във вида, вкойто е създаден, турската кино индустрия - във вида, в който е сега. Simple Smile) Освен да подпирам брадичка над празната чаша с кафе, какво друго ми остава? Simple Smile)

# 557
Едже и Мелек много обожават Къванч, това е вярно. Но Къванч не би могъл да изиграе Рафик, просто той в такъв образ трудно ще влезне. Мнгоо пъти съм го казвала, на Къванч не му отиват дълбоките, сложни образи. И ако иска да промени това, трябва много да поработи още. Това е лично мнение.

Енгин е много подходящ за този герой и съм убедена, че Е и М ще използват това, няма да пропуснат възмножността Енгин да им вдигне рейтинга. Иначе трябва да са луди.

# 558
  • София
Привет момичeта.

Такааа да си дойдем на думата. Е и М прекалиха с Мустафа, това е всеизвестен факт, на зрителите им дойде в повече постоянното му присъствие, той имаше повече екранно време от Енгин в 2 сезон. Маричке, знаеш колко те обичам, но не съм съгласна с теб, зрителят трябва да бъде критичен, да има мненни и да не приема всичко, което му предоставят на ч00 процента. Ние харесваме КВФ, но не можем да си затворим очите за нещата, които куцат, а то има такива и не са малко, особено във 2 сезон. И точно от критичността й  на зрителите ще се подобрят бъдещите сценарии.

Дейзи, права си! Но според мен, голяма част от зрителите гледат на филмите като шоу, не се задълбочават като нас, не се интересуват от проблематиката на филма, от сценарий, актьорска игра, режисьорски похвати и умения. Иначе нямаше да имат такава популярност различни безумия най-вече от американското кино. Чичко Паричко промива мозъците ни от десетилетия, напъхаха ни в матрицата, много трудно някой може да излезе от нея, ако се опита, не се знае дали ще има следващ път.
Отваряме много широка тема...

# 559
Едже и Мелек много обожават Къванч, това е вярно. Но Къванч не би могъл да изиграе Рафик, просто той в такъв образ трудно ще влезне. Мнгоо пъти съм го казвала, на Къванч не му отиват дълбоките, сложни образи. И ако иска да промени това, трябва много да поработи още. Това е лично мнение.

Енгин е много подходящ за този герой и съм убедена, че Е и М ще използват това, няма да пропуснат възмножността Енгин да им вдигне рейтинга. Иначе трябва да са луди.

Всичко това, при условие, че Е. и М. все още работят върху адаптирането на романа във филмов сценарий и че този проект се движи към осъществяване. Simple Smile Ами ако са вдигнали ръце от него и са го изоставили?

# 560
Маричке, грешиш. Че нищо не променяш. Първо си отстояваш мнението, което е много важно. Второ, индустрията си има ПР отдели, които освен с реклама се занимават да проучват хорското мнение и настроение. Четат се форуми, фейс страници и още как.  Може би не нашия, но ако още 1000 човека мислят като теб , това ще достигне до тях. Турските зрители също не бяха доволни от присъствието на Мустафа във всеки кадър едва ли не. И повярвай ми, Е и М го знаят.

# 561
Привет момичeта.

Такааа да си дойдем на думата. Е и М прекалиха с Мустафа, това е всеизвестен факт, на зрителите им дойде в повече постоянното му присъствие, той имаше повече екранно време от Енгин в 2 сезон. Маричке, знаеш колко те обичам, но не съм съгласна с теб, зрителят трябва да бъде критичен, да има мненни и да не приема всичко, което му предоставят на ч00 процента. Ние харесваме КВФ, но не можем да си затворим очите за нещата, които куцат, а то има такива и не са малко, особено във 2 сезон. И точно от критичността й  на зрителите ще се подобрят бъдещите сценарии.

Дейзи, права си! Но според мен, голяма част от зрителите гледат на филмите като шоу, не се задълбочават като нас, не се интересуват от проблематиката на филма, от сценарий, актьорска игра, режисьорски похвати и умения. Иначе нямаше да имат такава популярност различни безумия най-вече от американското кино. Чичко Паричко промива мозъците ни от десетилетия, напъхаха ни в матрицата, много трудно някой може да излезе от нея, ако се опита, не се знае дали ще има следващ път.

Мдам. Не знам има ли световна конспирация и сценарий за постигането и в това отношение, но аз съм склонна да се присъединя към хората, които говорят не за човешка еволюция, а за деволюция. Но това е наистина твърде голяма тема. Simple Smile))

# 562
Маричке, грешиш. Че нищо не променяш. Първо си отстояваш мнението, което е много важно. Второ, индустрията си има ПР отдели, които освен с реклама се занимават да проучват хорското мнение и настроение. Четат се форуми, фейс страници и още как.  Може би не нашия, но ако още 1000 човека мислят като теб , това ще достигне до тях. Турските зрители също не бяха доволни от присъствието на Мустафа във всеки кадър едва ли не. И повярвай ми, Е и М го знаят.

Е, радвам се тогава, че не съм сама в мислите си. Wink) Нямам предвид невидимото присъствие на Бог. Simple Smile))

# 563
Уф. Simple Smile Зелазни и ле Гуин винаги ме настройват на философска вълна - не ми обръщайте внимание. Simple Smile))

# 564
Привет момичeта.

Аз също ги гледам за удоволствие, но то няма удоволствие, когато има зле планирани или изиграни сцени, лош сценарий или режисура. Аз гледам филмите така, първия път се потапям в историята, ако ми харесат ги гледам и втори път и тогава ги гледам от гледната точка на актьоркската игра, режисура и тн. Винаги оценявам кой как играе, коя сцена е успешно или зле планирана и предадена. Може да е странно, но на мен така ми харесва. Наистина темата е много дълга.

# 565
На мен ми е много интереснo каква роля ще предложат Е и М на Къванч след КГ. Аз искам да ги съберат в един проект с Енгин, тогава ще стане много интересно.   Mr. Green Mr. Green

# 566
Момичета,не бива да подценяваме драгия зрител-има много зрители,които са интелигентни,критични,оценяват таланта и на актьори и на сценаристи.Не напразно половината нови сериали,които започнаха сега безславно спират.Аз мисля,че наистина "някой" иска да ни натика в матрицата,но и много хора се съпротивяват доста успешно на тези опити.Има толкова много писатели,научни работници,музиканти,обикновени хора,които са извън тази матрица.Много ми се иска да вярвам,че Енгин е един от тях и затова именно не е долюбван от "масовия критик".Трудно е да не бъдеш под общ знаменател с общо приетото,но да се надяваме,че Енгин ще устиска.

Дейзи,аз честно казано не искам да гледам такава комбинация,макар че в интерес на истината доста харесвам Къванч.

# 567
На мен ми е много интереснo каква роля ще предложат Е и М на Къванч след КГ. Аз искам да ги съберат в един проект с Енгин, тогава ще стане много интересно.   Mr. Green Mr. Green

първо - внимавай какво си пожелаваш... Второ, не мисля, че това би могло да се случи. Simple Smile) Предполагам, че нито единият, нито другият ще се съгласят на такова партньорство, основа за пряко сравнение и евентуална конфронтация (не в личен, а в професионален план). Излишна загуба на енергия ще е.

# 568
Момичета,не бива да подценяваме драгия зрител-има много зрители,които са интелигентни,критични,оценяват таланта и на актьори и на сценаристи.Не напразно половината нови сериали,които започнаха сега безславно спират.Аз мисля,че наистина "някой" иска да ни натика в матрицата,но и много хора се съпротивяват доста успешно на тези опити.Има толкова много писатели,научни работници,музиканти,обикновени хора,които са извън тази матрица.Много ми се иска да вярвам,че Енгин е един от тях и затова именно не е долюбван от "масовия критик".Трудно е да не бъдеш под общ знаменател с общо приетото,но да се надяваме,че Енгин ще устиска.

Аз пък силно се надявам хората, които изброи, да успеят да преодолеят скоро кризата в турското кино. Simple Smile Тогава ще имаме реален шанс да се насладим на нов филм с Енгин. Simple Smile

# 569
  • Варна
 wavey момичета
Хубав уикенд ви желая Hug
Отпочнали сте тема,която много ме вълнува Laughing
Мисля,че мнението и критичността на зрителя има най-вече значение newsm78нали филмите се правят ,за да се гледат Joy
Ето щом почнаха масово да им спират сериалите,означава,че си имат вече голям проблем,хората не искат да гледат едно и също в различни варианти.
за мен най-големия проблем е многото епизоди, КВФ също щеше само да спечели ако сериите не бяха 80,а примерно с 20-30 епизода по-малко.То само ако махнат от всяка серия излишните битовизми и поздравите от един на друг/това гюнайдън и хошгелдин и насън ги повтарях/,щяха да отпаднат поне 5 епизода.Искаха хем да изкарат колкото се може повече серии,хем и да е перфектен ooooh!Олмаз Mr. Green АБО в това отношение е перфектен.Нищо излишно,действие и динамика през цялото време.
За Едже и Мелек-вече ги виждам доста изморени и изчерпани.Кузей/Гюней за мен е голям провал,мисля,че двигателя е Мелек,както на КВФ беше Едже.Еджето за мен е почти гениална,но работейки едновременно на няколко фронта не я виждам Sickдано да греша Thinking

Общи условия

Активация на акаунт