Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 165

• 37 870
  • 746
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Започвам да си мисля, че нещо се случва с нашето момче в личен план. Като гледам стари снимки и клипчета от времето на Облака, такъв е лъчезарен, усмихнат, около него винаги има хора. А сега, от м юни до сега нищо, само снимки на фенове, на които той изглежда като отшелник, изморен и тъжен. Ако работи, защо няма никаква, ама никаква информация, такава тайна ли е?!? Няма начин, някой да не го фотне, ако наистина работи. Направо започвам да се тревожа за него!!!

# 331
  • Пловдив

3 - Прекрасните движения с ръце. Позната тениска от финала и от лятната почивка.
4 - В гръб. И така ще го познаем...
Скрит текст:

# 332
Марианка,тениската добре,ама момчето го няма.Тя хубаво Маричка беше написала писмо,ама ние нали сме много деликатни та не го пратихме-сега ще кършиме ръце в догадки.

# 333
Дилеми - спокойно.

Просто излиза от образа на Керим.

Трябва да се "забрави" един вид. И да започне все едно на чисто с нов сериал и там да видим един нов и непознат Е.А.

Нищо притеснително.

Виж летните снимки - може да са били няколко - но си изглеждаше добре.

Просто явно си е такъв - не обича показност / за разлика от други / дето са все в обективите.

# 334
Марта,така е,но да отсъства от тържество в памет на един от любимите си хора,това е доста загадъчно.

# 335
Момичета мисля,че откачам.Няма по-добър филм от хашия и по-добър актьор от Енгин.Откъдето и да го погледнеш той е най.Очи,ръце,тяло,височина,коса,усмивка...всичко.За таланта да не говоря,неизчерпаем извор от емоции и преживявания.Този човек може да накара всяка жена да лудне по него.

Не всяка, но това не е беда. Simple Smile

# 336
  • AMS
Марианка, страхотна идея с тези гифчета!!!
Дилеми, има нещо и не искам да споделя на къде ми отива фантазията!!!
Велиана, аз не съм в музиката, а още повече

# 337
Марта,така е,но да отсъства от тържество в памет на един от любимите си хора,това е доста загадъчно.

А кой твърди, че е отсъствал? Simple Smile Имам усещането, че Енгин си е изработил много добра стратегия за отбягване на всяко нежелано надничане към неговата личност. И при това е накарал по някакъв начин хората, задължени да отразяват присъствието му, да се съобразяват с това негово желание.   newsm78 В различни снимки го виждаме на заден план, встрани от всички, които са гледали да застанат в обхвата на обективите. Единствено с фенове се снима май безотказно... 

# 338

Винаги има причини - може да  е бил възпрепятстван или пък въобще да не е Истанбул.

# 339
Маричка,в пресата пишеше Енгин йок,така че не е бил.Причината той си я знае.

# 340
  • София
В крайна сметка е важно здравословно да е добре и да не е изпаднал в някаква дълбока творческа или душевна "дупка"! Да дадат най-сетне някакъв знак, че е ОК, дори да ни кажат, че си почива, но е ОК, ще се кротнем и ще си гледаме старите снимки и ще си преговаряме старите му филми!

Не сме само ние в такова неведение и недоумение, колежките от whatisfatmagulsfault.com днес отбелязват  ..another Englinless Thursday... /...още един четвъртък без Енгин.../

Последна редакция: чт, 22 ное 2012, 22:11 от Dilemi

# 341
  • Враца
В страницата на ENGİN AKYÜREK HAYRAN SAYFASI във фейсбук пише това по въпроса:

" meral okayın gecesinde yokmuydu engin"

ENGİN AKYÜREK HAYRAN SAYFASI:  Engin Bey Ankarada

Доколкото разбирам от коментарите ви - всички сте очаровани от БТВ тази вечер (добре, че си го спестих)

di...va :
"Дилеми, има нещо и не искам да споделя на къде ми отива фантазията!!!"

Моля те, сподели!! Не ни дръж под напрежение. Praynig

# 342
  • AMS

Надявам се да обмисля отговора

# 343
Значи, когато човек "има" такава атрактивна професия като актьорството - трябва да може да "преглътне" и недобронамерените коментари по негов адрес.

При наличие на такива всеки явно изгражда свой собствен модел на поведение.

Неговото е - избягване на публичност. Лично аз сега се сещам за поне четири случая при които е бил добронамерен спрямо репортерските набези и после - репортажа е недобронамерен.

Например - при получаването на една награда - вместо  нещо позитивно, коментарите зад кадър бяха за джоба му с ???? явно какво има - телефон, портфейл...
При  друг репортаж  пък "акцентираха" върху това , че е изпотен. Сто "цъкащи" кръгчета и въпросителни отново.

За наградата която дадоха на К.Т. аз имам спомен, че истинският и притежател е трябвало да е Е.

Може и да не съм права, но за мен момчето си постъпва съвсем правилно - не се занимава с репортери, защото дори и тогава когато им отговаряше на въпросите -  коментарите  след това имаха някакъв ироничен привкус.

# 344
  • София

Последна редакция: чт, 22 ное 2012, 22:31 от Dilemi

Общи условия

Активация на акаунт