Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 165

• 37 224
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
  • AMS
Много сериозно сте го подкарали [/b]

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Супер изрaжение.
Аз попринцип съм по несериозните разговори, но то зависи какво е настроението в темата.  Дива, не знам дали помниш, но тук се изписваха по половин тема за токчетата на Мука, роклята й на цветя и парфюмът на Керим. Та и подобни сладки, несериозни приказки също са много приятни. Само дайте тон и готово.  Mr. Green Mr. Green

Просто това ми хрумна като видях снимката. Аз наистина обичам повече сериозните неща. Имам да довършвам преговора. ooooh! Но реших да се пробвам и в такава роля.

# 586
Много сериозно сте го подкарали [/b]

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Супер изрaжение.
Аз попринцип съм по несериозните разговори, но то зависи какво е настроението в темата.  Дива, не знам дали помниш, но тук се изписваха по половин тема за токчетата на Мука, роклята й на цветя и парфюмът на Керим. Та и подобни сладки, несериозни приказки също са много приятни. Само дайте тон и готово.  Mr. Green Mr. Green

Просто това ми хрумна като видях снимката. Аз наистина обичам повече сериозните неща. Имам да довършвам преговора. ooooh! Но реших да се пробвам и в такава роля.

Според мен баланс между двете е най-добре. Златната среда са казали хората.

Момичета, никой не сподели мнението си за Клонинг?   newsm78 newsm78 newsm78

# 587
  • Варна
Момичета,малко клюки Laughing
Отидох да видя Сускунларите до кой епизод са изкарали и .....

Мурат Й. поискал от феновете си помощ и затова гледам от вчера гласуват в анкетите,които се слагат и при нас като луди за него ooooh!Сега е изпреварил наш Енгин.Точно тази анкета била явно много важна и той искал да я спечели....
Едно от момичетата в темата явно има връзка с не разбрах каква е/от асистентите на Мурат или админка на някой от фейсовете му,но явно той си общува с тях/ и е била помолена лично/има преведено писмото и отговора /да гласуват всичките му фенове в България #Crazy
Марианка, ти  постваш във фейса пиши им,да се активизират всички авно е важна тая анкета на

http://sosyalmedya.cc/magazin/anket/2012-en- … oyunculari-anket/

# 588
Момичета,малко клюки Laughing
Отидох да видя Сускунларите до кой епизод са изкарали и .....

Мурат Й. поискал от феновете си помощ и затова гледам от вчера гласуват в анкетите,които се слагат и при нас като луди за него ooooh!Сега е изпреварил наш Енгин.Точно тази анкета била явно много важна и той искал да я спечели....
Едно от момичетата в темата явно има връзка с не разбрах каква е/от асистентите на Мурат или админка на някой от фейсовете му,но явно той си общува с тях/ и е била помолена лично/има преведено писмото и отговора /да гласуват всичките му фенове в България #Crazy
Марианка, ти  постваш във фейса пиши им,да се активизират всички авно е важна тая анкета на

http://sosyalmedya.cc/magazin/anket/2012-en- … oyunculari-anket/

Това ми се вижда доста ъъъъ странно. Енгин никога не е приканвал феновете си да гласуват в дадена анкета. Нооо всеки е различен. Дано и ние се активизираме. 

# 589
  • Варна

Това ми се вижда доста ъъъъ странно. Енгин никога не е приканвал феновете си да гласуват в дадена анкета. Нооо всеки е различен. Дано и ние се активизираме. 
Странно или не,явно Мурат поддържа връзка с феновете/не директна/,но от писмото,което е поствано и съдържа молбата на МЙ става ясно,че инфо-то е от първа ръка и човек,който има близък контакт с него....

# 590

Странно или не,явно Мурат поддържа връзка с феновете/не директна/,но от писмото,което е поствано и съдържа молбата на МЙ става ясно,че инфо-то е от първа ръка и човек,който има близък контакт с него....

Praynig Този път не ми се смейте. Кой е Мурат Йълдъръм?  newsm78

Р.Р. Намерих снимка - Езел. Не, че съм гледала сериала, но рекламите за него ми бяха втръснали.

# 591
  • Варна
 .....Маричка,главния от Аси

пп сега да не кажеш -коя е Аси?

не Маричка,на Езел е Кенан И.Simple Smile))))

Последна редакция: сб, 24 ное 2012, 16:46 от Аnista

# 592

Praynig Този път не ми се смейте. Кой е Мурат Йълдъръм?  newsm78

Р.Р. Намерих снимка - Езел. Не, че съм гледала сериала, но рекламите за него ми бяха втръснали.

Знам, че е известен турски актьор. Друго не знам.

# 593
Енгин беше на първото място, но явно Мурат го иска. Аз дали споменах, че конкуренцията е жестокааа.  newsm78 newsm78 newsm78 Пречи им Енгин, много им пречи!!!!!

# 594
Марица, Мурат Йълдъръм е първата ми любов! Embarassed Много го харесах в Любов и наказание. Страхотен е и като мъж, и като актьор, но аз се влюбих в Енгин Акюрек и вече повече от година съм му вярна.  Simple Smile

Това, че МЙ общува с феновете си, е само в негова полза. Нашето скромно момче би било добре да се поучи от него, тогава и ние ще сме по-спокойни! Ще има по-малко загорели тенджери, по-малко гладни деца, и повече приласкани мъже. Joy

# 595

Ясно. Няма да питам коя е Аси, но така или иначе не я знам. Simple Smile)) Никакъв смисъл да се оплитам в лабиринта. Simple Smile))

Единственият др. сериал, който загледах извън филмите с Енгин беше ЩЗ. И него не догледах. Както и Клонинг, Дейзи. Спомням си навремето (тооооооооолкова отдавна!...), че изгледах изцяло Изаура. Оттам нататък първият сериал, изгледан от мен  от начало до край е КВФ.

Последна редакция: сб, 24 ное 2012, 17:02 от marytza

# 596
БожеБоже,до там ли я докараха да молят феновете да гласуват.Вместо да се занимават с разни анкети,по-добре да бяха се постарали повече,че да не им спират сега сериала.Тв канала бил виновен, продуцентите били виновни,филанкишията виновен,само сценаристите и екипа на бял кон.

# 597
Марица, Мурат Йълдъръм е първата ми любов! Embarassed Много го харесах в Любов и наказание. Страхотен е и като мъж, и като актьор, но аз се влюбих в Енгин Акюрек и вече повече от година съм му вярна.  Simple Smile

Това, че МЙ общува с феновете си, е само в негова полза. Нашето скромно момче би било добре да се поучи от него, тогава и ние ще сме по-спокойни! Ще има по-малко загорели тенджери, по-малко гладни деца, и повече приласкани мъже. Joy

Вале, метни поне една скрита снимка. Инак ще ме гризе любопитството кой е този. Simple Smile

# 598

Ясно. Няма да питам коя е Аси, но така или иначе не я знам. Simple Smile)) Никакъв смисъл да се оплитам в лабиринта. Simple Smile))

Единственият др. сериал, който загледах извън филмите с Енгин беше ЩЗ. И него не догледах. Както и Клонинг, Дейзи. Спомням си навремето (тооооооооолкова отдавна!...), че изгледах изцяло Изаура. Оттам нататък първият сериал, изгледан от мен  от начало до край е КВФ.

Маричке, Клонинг е страхотен сериал с много богат сюжет. Заслужава си да се гледа и да се обсъжда. Мнгоо е стойностен.

# 599

Общи условия

Активация на акаунт