Отговори
# 480
  • Sofia
Явно са били замразени на 3-ти ден, пък сега ще ги замразят на 5-ти ден Peace
При това положение мисля, че не би следвало да плащаш пак Peace

Значи моите като са на 5-и ден няма как да ги замразят пак след размразяване, така ли  newsm78

# 481
  • София
Явно са били замразени на 3-ти ден, пък сега ще ги замразят на 5-ти ден Peace
При това положение мисля, че не би следвало да плащаш пак Peace

Значи моите като са на 5-и ден няма как да ги замразят пак след размразяване, така ли  newsm78
ми май да Rolling Eyes то какъв е смисъла? Размразяват и трансферират...

# 482
Е хубу де, ама след второ размразяване това ембрионче ще става ли за нещо  newsm78

# 483
  • София
що да не става  newsm78
тия на 5 ден може би ще ги размразяват на части докато харесат необходимата бройка  Rolling Eyes

# 484
  • Sofia
Чудя се Ванче, защото не мисля, че док ще се навие (нито пък аз) пак да ми върне 3 ембриона. Даже не знам дали няма да се мине на вариант само с 1 мебрион. А те са замразени една тройка и една двойка. И нали се размразяват накуп, ако върнем само 1 или 2, а другият/дригите са ОК какво ще ги правим? Много тъпо, ако се унищожават  Sad

# 485
  • София
Макси, то много зависи и дали всичките ще преживеят размразяването.
Пък и то не е казано, че всеки път ще се хващат 3 броя Peace

# 486
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1709857
Момичета малко инфо за новата болница,може и да сте го чели! Embarassed

# 487
  • Sofia
Ванче, да, разбира се, че зависи дали ще преживеят размразяването. Аз хипотетично си разсъждавам, ако всички са хубави, а док иска да върнем 1 или 2 най-много.

# 488
Момичета,ще ходи ли някоя от вас на откриването на новата клиника?Аз,ако съм по-добре мисля да отида.Нещо от няколко дни ме наболяват  бъбреците,но ако в неделя се чувствам добре, ще отида. Simple Smile

# 489
Здравейте,може ли да ми препоръчате някоя лаборатория във Варна,от която е доволен

# 490
Здравейте,може ли да ми препоръчате някоя лаборатория във Варна,от която е доволен

Лаборекспрес и Статус.

# 491
Благодаря !

# 492
  • София
Аз си записах час за д-р Персенска за 04.11. Винаги ли се чака толкова много?

# 493
Аз си записах час за д-р Персенска за 04.11. Винаги ли се чака толкова много?

Не знам как ще ти прозвучи, но не е чак толкова Много.... Предполагам, че питаш за първичен преглед, до скоро записваха часове за година и половина напред...  bouquet

# 494
  • София
Ее, значи съм имала късмет, така ли? Grinning

Общи условия

Активация на акаунт