Отговори
# 465
400 e общо за една година. Фонда поема половината.

# 466
400 e общо за една година. Фонда поема половината.
мерси,сигме

# 467
  • София
Само за информация. Току-що се опитах да си запиша час (на старите телефони, те си остават същите). Вдигнаха ми веднага, но точно сега се извършва преместване на сървъра и е невъзможно да дават часове. Казаха ми да позвъня след 2-3 часа.

# 468
А на мен за час за имунология ми казаха да се обадя след 15.01.

# 469
  • София
Може би имуноложките ще започнат по-късно в новата клиника. Или пък още не им е готов графика.....

# 470
Момичета, а имате ли представа колко струва повторното замразяване на ембриони? Пак ли е 400?

# 471
не, 100лв е повторното доколкото зная

# 472
Имам предвид повторното замразяване на веднъж вече размразени ембриони. Ще се радвам, ако наистина е 100 лв.

# 473
Имам предвид повторното замразяване на веднъж вече размразени ембриони. Ще се радвам, ако наистина е 100 лв.
Не знам да имат подобна практика!

# 474
  • Sofia

И аз за първи път чувам за такава практика, не мисля че се прави

# 475
За трансфера ми бяха размразили всичките 9 ембриона, върнаха ми 2  и на следващия ден ми се обадиха да ми кажат, че ще замразят 2 от останалите. Казаха ми, че в новата клиника ще ми дадат новия договор, но не ми казаха колко струва замразяването. Явно е нова практика.

# 476
За трансфера ми бяха размразили всичките 9 ембриона, върнаха ми 2  и на следващия ден ми се обадиха да ми кажат, че ще замразят 2 от останалите. Казаха ми, че в новата клиника ще ми дадат новия договор, но не ми казаха колко струва замразяването. Явно е нова практика.
Това явно е нещо ново! За да не гадаем ние по-добре изчакай да ти звъннат и ги питай!

# 477
  • Sofia
Туци, това е много добра новина за мен, щом вече има такава възможност Simple Smile

# 478
  • София
Явно са били замразени на 3-ти ден, пък сега ще ги замразят на 5-ти ден Peace
При това положение мисля, че не би следвало да плащаш пак Peace

# 479
Точно така беше, ivankaka.  Благодаря ти   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт