Отговори
# 450
Благодаря момичета

# 451
  • Пловдив
Здравейте момичета! Аз съм номер 16839 и тази година ми предстои опит инвитро по ФАР. Документите са ми подадени от Селена Пловдив. В последствие и след много информация реших, че искам да го направя в Надежда. В понеделник се обадих в Надежда и поисках да си запиша час за първичен преглед. Казах им, че нямам претенции за доктор и много учтиво ми обясниха, че най-скоро могат да ме запишат за 6 септември 2013г. при д-р Шефкетова. Съгласих се. Реших да споделя на жената, с която говорих, че ми предстои инфитро по ФАР и евентуално по-рано ще ми излезе заповедта от тази дата, а и как ще стане получаването на документ от тях, за да се вземе бележка, че ще ме приемат при тях. Продиктува ми телефона на жената отговаряща за инвитрото и ме помоли да я търся към края на януари /или най-рано 16 януари/, защото се местили в новата сграда. Сподели ми, че при това положение имат предвидени варианти за издърпване в по-ранни дати, но това е тя което може да ми каже и да направи. Беше страшно учтива и търпелива по време на разговора, който продължи доста покрай записването ми и зададените от мен въпроси. Очарована съм. В Селена, когато съм се обаждала за нещо, е било съвсем различно отношението, а и на място също не съм била доволна от отношението на рецепцията. Доста студено се държат.
   Споделих Ви тази информация, защото може да послужи на някои. Дано да успея да стана пациентка на ЦРЗ Надежда!  Късмет и сбъднати мечти на всички!

# 452
Успех, dida771.

Te Селена пак добре, че са ти придвижили документите по ФАР. За мен и това не пожелаха да направят. Мисля, че си постъпила добре с новия си избор Simple Smile

# 453
  • Пловдив
Благодаря! Grinning Naughty Те и документите когато ги подадох ми казаха, че всеки понеделник ги носят в София, но след това мина един месец докато ми се обадят, за да ми кажат номера. Установих, че са стояли близо целия месец в Селена, докато ги занесат във Фонда и поради тази причина съм с близо 200 номера по-назад....... Според публикуваните от момичета цени за различни манипулации излиза също, че в Селена цените са в пъти повече от тези в Надежда. Примерно инвитро на ЕЦ в Селена /те и почти отказват да се занимават с него/ вземали по 2800-3000лв. , а в Надежда 1000-1100лв. максимум!!!? При един мой преглед в Селена чаках 3часа, за да влезна и за 5-10минути преглед и разговор общо време, платих 40лв.

# 454
  • София
В Надежда прегледите не се плащат, единствено първичния- 20-30 лв.
Надявам се и в новата клиника да не променят нещата.

# 455
  • София
В Надежда прегледите не се плащат, единствено първичния- 20-30 лв.
Надявам се и в новата клиника да не променят нещата.
но пък се чааааааака за преглед  Mr. Green

# 456
А дали има някъде публикуван обновения екип на новата клиника  bouquet

# 457
  • София
А дали има някъде публикуван обновения екип на новата клиника  bouquet
не, чакаме го с нетърпение  Mr. Green
и някакъв ценоразпис ако сложат всичко ще е идеално  Laughing

# 458
Мерси,Бамба  bouquetМного ти е напреднала лентичката Heart Eyes,още малко и си на финалната права
,пожелавам ти всичко да е безпроблемно до края и леко раждане в новата клиника Mr. Green
И на мен са ми интересни цените,а и доколкото разбрах от неонатоложката ще
имат доста нови дейности.По принцип клиниката голяма ли е като сграда newsm78

# 459
Изпратиха ми по куриер да разпиша документите за фонда, където е описано какви и в какъв размер са разходите. Чудя се обаче, дали ако има разходи, надвишаващи 5000 лв, ще бъдат описани или се описват само до тази сума. Пише, че общо всичко е излезнало 4998 лв.
Като питах на място имам ли да доплащам нещо, ми казаха, че ако има, ще ми се обадят от счетоводството, но до сега никой не се е обадил...

# 460
Въпреки, че моя опит излезе 4600 и малко си доплатих някаква доза на мерионала и замразяването на двама юнака- общо 270 лв.

# 461
  • София
описват само сумата към фонда, ако има нещо за доплащане се обаждат, щом не са се обадили значи нямаш за доплащане.

# 462
Въпреки, че моя опит излезе 4600 и малко си доплатих някаква доза на мерионала и замразяването на двама юнака- общо 270 лв.
Аз нямам замразени, като гледам, всичко, за което знам, са го описали. А мисля, че не ми биха допълнителни инжекции, или поне така си мисля, де.  На теб колко време след опита ти се обадиха за доплащането или ти си ги водеше разходите и си знаеше?

Бамба, благодаря и на теб за отговора  Simple Smile

# 463
Аз също бях по фонда, стимулацията беше по дълъг протокол. Първоначално ми казаха, че няма да доплащам, само трябваше да платя 200 лева за замразяване на ембриони. След като разбрах, че опита е неуспешен бях на коментар при Персенска, отидох при секретарките да ми дадат бележка, за да платя 200 лева за замразяването, а те ми казаха да мина през Силвия.
Тя ми даде да подпиша документите, в които видях, че общата сума на целия опит е 4 600 лв. Но ми каза, че отделно имам да доплащам още 140 лева за мерионал. Опита ми беше август месец, аз още не съм ги платила, тъй като не съм била след това в София, обадих се един път да питам ако трябва да ги преведа по банкова сметка, но те ми казаха когато отида да ги внеса.

# 464
Замразяването не е ли 400лв?Аз имам да плащам замразяване, даже договора още е при мен казаха ми при следващото ходене да го занеса,но мисля че ми казаха 400лв.

Общи условия

Активация на акаунт