Отговори
# 570
Благодаря момичета Simple Smile

# 571
Привет на всички и от мен. Новичка съм в темата имам записан час при Персенска в края на април. Проблема при нас е мъжки фактор или поне което знаем до този момент.  Пожелавам на всички ни късмет до финала и всяка от нас да прегърне рожба скоро.

# 572
Добре дошла Puket!  Hug Пожелавам ти късмет!

# 573
Момичета, след неуспешно ИКСИ някакви изследвания правят ли се преди второто  newsm78 Трябва ли да подготвя нещо преди часа за консултация?

# 574
  • Живее на Луната
Pippii, с лекаркя или лекарката не обсъдихте ли евентуално след първия опит какви изследвания да направите? Това е строго индивидуално, никой тук не може да ти каже, само лекар  Hug

Момичета, ходихте ли вече в новата клиника, как е с чакането пред кабинета, пак ли е с номерца или са въвели друга система? Аз утре евентуално имам път на там и ще дам информация  Whistling

# 575
  • София
Момичета, след неуспешно ИКСИ някакви изследвания правят ли се преди второто  newsm78 Трябва ли да подготвя нещо преди часа за консултация?
след неуспеха, се ходи на коментар и преглед и Д-рите ще ти кажат какво трябва да се прави преди следващ опит.

# 576
благодаря момичета  Hug записах си час, но гледам да не пропусна нещо, което е трябвало да направя преди първия преглед  Blush

# 577
Бети, на нас ни назначиха такъв тест в клиниката (разширена спермограма + SDI) още в самото начало, въпреки че нямаме мъжки фактор. Скоро ще го направим, цената е 120 лв.
Благодаря  bouquet

# 578
Момичета в Красна Поляна е клиниката нали newsm78

# 579
Здравейте момичета, за първи път пиша тук и първо искам да пожелая много късмет на всички.Да ви разкажа накратко моята история - с мъжа ми въобще не предполагахме, че имаме някакви проблеми.Оженихме се 2009 г. и все си мислехме, че имаме време, че сме млади  Simple Smile, но впоследствие се оказа че не е така.В края на 2011 г. получих жестока криза с болки в яйчниците и три дни преди Нова година отидох на преглед при д-р Ковачев във Военна болница, който каза че има два варианта - рак или ендометриоза/тогава въобще не подозирах, че съществува такава болест/.Все пак се оказа по-малкото зло  в края на месец януари 2012 г. се извърши операцията, която беше успешна и успях да запазя всичко, за което благодаря на екипа на д-р Ковачев.След това продължих лечение с Zoladex 6 месеца и най-накрая в началото на август имах записан час при д-р Стаменов.Екипа на клиника Надежда /вече МБАЛ Надежда/ е страхотен, внимателен и грижовен.Наложи се да ми вържат тръбите преди да продължим с ин-витро процедурата.На 22.01 е моят следващ час при д-р Стаменов, за да уточним дата за стимулиране на яйцеклетките и честно казано се надявам да успеем, защото съм почти на 34 години.Надявам се че не съм Ви отегчила с моят история  Grinning.Още веднъж успех на всички  Heart Eyes
В отговор на
[quote
ralica_vs]Момичета в Красна Поляна е клиниката нали [/quote]Клиниката наистина е в Красна поляна днес ходих дотам.На много лесно място е

# 580
Здравейте момичета, за първи път пиша тук и първо искам да пожелая много късмет на всички.Да ви разкажа накратко моята история - с мъжа ми въобще не предполагахме, че имаме някакви проблеми.Оженихме се 2009 г. и все си мислехме, че имаме време, че сме млади  Simple Smile, но впоследствие се оказа че не е така.В края на 2011 г. получих жестока криза с болки в яйчниците и три дни преди Нова година отидох на преглед при д-р Ковачев във Военна болница, който каза че има два варианта - рак или ендометриоза/тогава въобще не подозирах, че съществува такава болест/.Все пак се оказа по-малкото зло  в края на месец януари 2012 г. се извърши операцията, която беше успешна и успях да запазя всичко, за което благодаря на екипа на д-р Ковачев.След това продължих лечение с Zoladex 6 месеца и най-накрая в началото на август имах записан час при д-р Стаменов.Екипа на клиника Надежда /вече МБАЛ Надежда/ е страхотен, внимателен и грижовен.Наложи се да ми вържат тръбите преди да продължим с ин-витро процедурата.На 22.01 е моят следващ час при д-р Стаменов, за да уточним дата за стимулиране на яйцеклетките и честно казано се надявам да успеем, защото съм почти на 34 години.Надявам се че не съм Ви отегчила с моят история  Grinning.Още веднъж успех на всички  Heart Eyes
Добре дошла sakrovi6te!Пожелавам успех на теб и на всички момичета!На правилното място сте!

# 581
Моя час за д-р Стаменов е за ноември месец 2013

sakrovi6teto много успех и  Peace

# 582
здравейте моми4ета от днес запо4на моята стимулация по дълъг протокол на 04.01.2013г. ми беше блокажа с декапептил а днес ми сложиха елонва мисля 4е беше и на 24 пак сам на София,някоя от вас била ли е с такава стимулация

Последна редакция: пт, 18 яну 2013, 15:42 от megan90

# 583
  • София
здравейте моми4ета от днес запо4на моята стимулация по дълъг протокол на 04.01.2013г. ми беше блокажа с декапептил а днес ми сложиха елонова мисля 4е беше и на 24 пак сам на София,някоя от вас била ли е с такава стимулация
доста жени са били- да.

# 584
Здравейте момичета!Дано не спамя темата, но ще искам малко помощ от момичетата от София.На 16.01.2013 г. бях в новата клиника  в Красна поляна/мястото между другото е прекрасно/ и понеже ми предости стимулация и ще ми се наложи да поостана естествено в София, попитах регистратурата да ме ориентират към някакъв хотел близо до клиниката.Обясниха ми , че не знаят и в момента строят хотелска част, което е супер естствено, но мен не ме устройств в момента.Та мисълта ми е някой от София да ме орентира към някакъв хотел в близост до новата клиника ако може...предварително Ви благодаря...

Общи условия

Активация на акаунт