Отговори
# 585
  • София
Здравейте момичета!Дано не спамя темата, но ще искам малко помощ от момичетата от София.На 16.01.2013 г. бях в новата клиника  в Красна поляна/мястото между другото е прекрасно/ и понеже ми предости стимулация и ще ми се наложи да поостана естествено в София, попитах регистратурата да ме ориентират към някакъв хотел близо до клиниката.Обясниха ми , че не знаят и в момента строят хотелска част, което е супер естствено, но мен не ме устройств в момента.Та мисълта ми е някой от София да ме орентира към някакъв хотел в близост до новата клиника ако може...предварително Ви благодаря...
аз се сещам за хотел Симона на 2-3 спирки с трамвая е.
Също, момичетата ходеха в едни квартири близо до стара клиника, което също е сравнително близо.

# 586
Здравейте момичета!Дано не спамя темата, но ще искам малко помощ от момичетата от София.На 16.01.2013 г. бях в новата клиника  в Красна поляна/мястото между другото е прекрасно/ и понеже ми предости стимулация и ще ми се наложи да поостана естествено в София, попитах регистратурата да ме ориентират към някакъв хотел близо до клиниката.Обясниха ми , че не знаят и в момента строят хотелска част, което е супер естствено, но мен не ме устройств в момента.Та мисълта ми е някой от София да ме орентира към някакъв хотел в близост до новата клиника ако може...предварително Ви благодаря...

http://hotelsimona.com/lokatsiya/   bouquet

# 587
# 588
Днес се записах. Часът е за след 5 месеца.

за кой доктор си записа час

# 589
момичета, може само да се радвате, че ще чакате по-малко от половин година!
аз чаках за часа си през юли 2012 при д-р Персенска 1г и 3 месеца... но си заслужава Wink Simple Smile))
просто са най-най добрите, а новата клиника е страхотна!

# 590
Mомичета, в крайна сметка има ли промяна в цените в новата клиника? Прегледът все още ли е 20лв?

# 591
  • София
Прегледите преди не се плащаха,дано все още да е така. 20лв.може би си платила за първичен.

# 592
Да, само на първичен съм ходила и затова така разпитвам Laughing Изненада е за мен, че не се е плащало до сега. Дано да не се е променило. 

Последна редакция: пт, 18 яну 2013, 22:13 от BettyBoop

# 593
Аз платих онзи ден 20лв., толкова плащах и преди, макар и не за всеки преглед. Не знам как решават кога да плащаш и кога не Simple Smile

# 594
аз досега при д-р Персенска и Шефкетова само на първичния съм плащала 20лв

# 595
  • v. turnovo
А аз никога не съм плащала за прегледи,дори и за първичен Thinking

# 596
  • София
аз за първия преглед в клиниката платих 30 лв.

# 597
aз първия път 30лв и един от многото прегледи 20лв.всички др не съм плащала

# 598
И аз за първичния преглед платих 30лв. Може би има значение кога е бил. Моя беше през май 2011г. Преди това може да е бил 20лв.  След това понякога плащах 20лв., понякога нищо не плащах. Важното е, че засега поне, явно няма увеличение на прегледите в новата клиника.

# 599
  • София
как да няма,нали някой писа,че при Сигридов прегледа е 40лв вече?

Общи условия

Активация на акаунт