Отговори
# 600
Ами не знам, аз бях при д-р Персенска и си платих 20лв., колкото и преди.  Rolling Eyes

# 601
Явно при Сигридов и Михова са по 40 лв. прегледите.
Аз бях при Михова в сряда и платих 40 лв.

# 602
  • София
бременните, ако плащат изобщо при Стаменов и Персенска са по 20лв, при Михова и Сигридов са вече 40лв, щото са с нова апаратува може би, досега не даваха 3д снимки, вече дават, нищо че са зловещи  Crazy

# 603
  • София
бременните, ако плащат изобщо при Стаменов и Персенска са по 20лв, при Михова и Сигридов са вече 40лв, щото са с нова апаратува може би, досега не даваха 3д снимки, вече дават, нищо че са зловещи  Crazy

Как не са давали снимки? Че аз имам цял диск:снимки +клпичета на чавето в утробата през цялата бременност Heart Eyes отделно,че след всеки преглед снимки 2 бр на хартиен носител.

# 604
  • София
даваха нормални снимки, сега има и 3д или 4д/не ги различавам особено/, дето не се виждат основно кости  Rolling Eyes
едни кафеви такива, бебетата изглеждат като подпухнали на тях  Crazy

# 605
  • София
bamba не знам какви са ви давали,но моите са 3 или 4Д до една, още в 6 седмица ми пусна 3 или4Д/трябва да видя какво пише и ще редактирам Crossing Arms

Така ,на снимките пише 3D4.

Последна редакция: сб, 19 яну 2013, 22:12 от magnet_for_happiness

# 606
  • София
бременните, ако плащат изобщо при Стаменов и Персенска са по 20лв, при Михова и Сигридов са вече 40лв, щото са с нова апаратува може би, досега не даваха 3д снимки, вече дават, нищо че са зловещи  Crazy

Как не са давали снимки? Че аз имам цял диск:снимки +клпичета на чавето в утробата през цялата бременност Heart Eyes отделно,че след всеки преглед снимки 2 бр на хартиен носител.

Аз съм 18 седмица вече и още нямам такива екстри ShockedТи ли си поиска диск и снимки?

# 607
  • София

Аз съм 18 седмица вече и още нямам такива екстри ShockedТи ли си поиска диск и снимки?
Не помня точно..исках ли..предложиха ли ми....бременността ми беше ад, затова такива неща не помня..отделно,че аз да не платя преглед-такъв случай не е имало.Единствената "екстра": ми беше докато биех неупоген- кръвната картина нали се пуска всяка седмица заради левкоцитите-е като кажех кръв за неупогена-сумата за кръвната бешe по-малка.

Последна редакция: сб, 19 яну 2013, 21:56 от magnet_for_happiness

# 608
 Laughing за съжаление не мога да участвам в класацията по-,по- ,най-! Grinning
Имам час за 25 -ти и след това ще споделя дали има и какви са  промените в цените на  останалите прегледи!

# 609
  • София
Laughing за съжаление не мога да участвам в класацията по-,по- ,най-! Grinning

Къде е тази класация?

# 610
А знаете ли каква е цената на генетичните изследвания в клиниката?

# 611
  • София
бяха по 150лв на човек.

# 612
  • София
А знаете ли каква е цената на генетичните изследвания в клиниката?
2 x 150 лв.

# 613
Днес се записах. Часът е за след 5 месеца.

за кой доктор си записа час

д-р Шефкетова

# 614
Здравейте.
В "Нека говорят" на Росен Петров д-р Стаменов каза, че в новата клиника "Надежда" се прави скрининг като профилактика срещу рака на маточната шийка. Някоя от вас да е запозната с това и да може да сподели подробности?

Общи условия

Активация на акаунт