В ЯНУАРСКАТА тайфа почва щура веселба

• 72 409
  • 748
  •   1
Отговори
# 330
  • Ловеч
Ей така ви обичам ,толкова много сте писали ,че не запомних почти нищо hahaha
За палатката - имаме тип индианска -лятото я опънахме при дядо на двора и беше уважена от двете кучета и котарака Laughing
По повод целувки ,милувки-при нас са рядкост,но една Колежка ме разби.Вечер с мъжът и лягат и четат книги,докато естествено детето заспи.И един ден Ивайло си играл с едно момиченце което предложило да играят на "Мама и татко".Тя го натиснала да го целува ,а той и казал : Не така отивай да си вземеш книга и лягай  на леглото:35:
Люби -обувките са трепач Wink
Дони ,и аз мислех писта с 8 метра ,ама имаме с 4ри + тази става 12 и се отказах .Ще събирам пластелин и това е.
Оставям ви че съм с мъж и ще му обръщам внимание Blush

# 331
Честит рожден ден, на  Ивко !!! Да бъде все така добро и усмихнато дете Heart Eyes

# 332
Честит рожден ден на Ивко! Да расте здрав, щастлив, усмихнат и много за радва цялото семейство  Hug

Ради, костюмчето е типичната мъжка носия за нашия край. Събор си нямаме, но пък имаме традиционен карнавал на 1-и януари - " Старчевата". Всички от 5-месечни бебета до 90 годишни старци са облечени в народни носии или кукерски костюми, вият се хора, има кукерски игри. Много е хубаво, това е една от емблемите на града ни.

# 333
  • Ловеч

Благодаря ви момичета !
Тези онлайн почерпки най ги харесвам Mr. Green
Накратко -игра със Сладоледеното чудо от 11 до 13.30.Сега пак и не знам до кога ще откара.Страхотно забавление особено за мен и леля Laughing
Ели ,носиите са прекрасни ,ние у дома импровизираме,но се наложи да ушия риза ,че другата му стана малка.
Хубав ден ,отивам да си играя  Crazy

# 334
  • Русе
Честит Рожден Ден на Ивко! Да е здравичък и все така усмихнат! Весел празник на семейството!

# 335
  • Ловеч
Люби  Hug и Наздраве!
Сега "баба ти " врътка  мелби  hahaha а останалите ги ядем.

# 336
  • София
ни вЪ е срам - завзехте играчката на детето
Аз ччакам пък гости Simple SmileюНаздраве

# 337
момичета, не пиша защото нямам време..и като трябва да честитя няколко рожденни дни и ме мързи, да не пропусна някой...

иначе ви чета, честитя, абе нали знаете че си ви  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

иначе сме добре, катерина вече посвикна, аничка вече е почти 7кг, 63см, 3м...смее се с глас само на катерина...

другата неделя, на тити на РД ще правим кръщене на аничка Simple Smile от 14ч кръщенето и от 16ч РД...
ще правя на тити поличка ту-ту от тюл, като балеринска...днес накупих 9 цвята тюл, че иска да е шаренко...плюс розов клин и блуза в един цвят, за да не стане много шарено...

торта ще правя мики маус клуб хаус...

и да се похваля хора да си слагам шилак и ми стои по 10дена, че и повече Simple Smile доволна съм...15лв ми взима мацката...иначе повече от ден никъв шанс...вече съм брюнетка, докато ми порасне косата, че да стане здрава и тогава пак ще я блондирам...

май ще ми се връща цикъла, намаля ми кърмата от вчера и ме болят кръст и корем...

прегръдки и целувки за всички и доскоро :0

# 338
  • Варна.....
Честит Рожден ден на Ивко!!!!
(пък дано скоро си поиграе с подаръка си!)

# 339
Честит рожден ден на адашчето! Да е жив и здрав, много усмихнат, щастлив, гушлив и добричък!  Heart Eyes Hug

# 340
  • Русе
lorini, и аз се зарибих по тоя shellac. Колежките си правиха за партито на 21.12 и им издържа по 20 дни. Записала съм си час за другата събота. При нас върви към 20лв. Лошото е, че ноктите ми освен че са къси, са и нащърбени. Имам един счупен почти от средата. Много хубава идея с полата. Катерина ще е много сладка.  Heart Eyes Аз пък се поядосах, защото харесахме с Кари една рокля от онлайн магазин и докато се начудя, по-големият размер свършил. Вчера ходих на Waikiki и имаше няколко модела роклички, но бяха или прекалено официални, или като от моето време - бархетни на цветя. Безумие просто. Та по този повод се чудя за тази, но е много лятна:

http://carnivalkids.com/upl/products/1332409766.93.JPG

Освен да я поръчам и да я скрия за сватбата на чичо и - очаква се през пролетта.
В тази връзка, Ели, поръчвала ли си обувки от Карнавал Кидс? Тези, които ви показах са от там, но се чудя. Никога не съм поръчвала обувки онлайн. Още повече детски..

# 341
  • София
Люби много е хубава рокличката.Според мене става за повода.като сложиш и една тънка блузка с дълъг ръкав.
Лорини  от къде взехте тюла?И аз мн искам да и направя една такава поличка.Предполагам продават тюл в магазините за платове.
Аз току що поръчах торта на Моника с Дора.И за детската градина картонената торта е готова.Сложих едни лепенки на Кити и стана добре.
Приятен почивен ден на всички!

# 342

В тази връзка, Ели, поръчвала ли си обувки от Карнавал Кидс? Тези, които ви показах са от там, но се чудя. Никога не съм поръчвала обувки онлайн. Още повече детски..

Обувки и аз не съм поръчвала, само дрехи. Но една приятелка беше взела сандалки на неното момиче, беше много доволна от качество, подметка, а и бяха много сладурски. Аз и така трудно им избирам обувки като ги мерят в магазина, каму ли от сайт. Не знам, пробвай, има опция да се върнат или подменят с друг номер.
Рокличката с блуза и чорапогащник става да я облечете. Ние ще сме с много принцеска рокля  Wink, дълга, с фуста, ще и нося и една друга в градината след като им мине партито да я преоблекат.

Лорини, не го знам този лак, моята маникюристка предлага gelish, който издържа до 21 дни, струва 28 лева, но на мен ми е досадно 3 седмици да стоя с един и същи цвят, та затова си ходя веднъж в седмицата. До към 4-я ден е ок, но пак е добре, при все, че доста чинии мия на ден, събота и неделя и банята, а с ръкавици просто не мога да върша нищо.
Идеята за туту-то е страхотна, вярвам, че и изпълнението и визията ще са такива.

(пък дано скоро си поиграе с подаръка си!)

А дано, ама надали  Mr. Green. Пък и нека се наиграят хората през уикенда, от другата седмица и на детето ще му дойде ред  Laughing.

# 343
  • София
Милия Ико - с тез роднини с неизживяно детство...Не че Мартин не демонстрира половин час на Хриси как да си ползва подаръка - с обучителна цел разбира се Rolling Eyes
Аз не съм фен на онлайн пазара - колкото пъти съм поръчала, толкова съм и съжалила. Върха беше бг блуза от Ларедута ooooh! На снимак еддно, на живо - ужас...
А за лакове - сама се лакирвам. Покрай един два блога се зарибих и по разни трикчета. Нямам време кога и на маникюр да ходя. Грим ползвам рядко и не купувам, обаче лаковееее.
Снощи гости до 1, съответно раята в 7.30 беше на крак #Cussing out Правех си тънки сметки да спим на обед, обаче са май без кръчмар. Трябва да чистя, а ме мързииииииииииииииии
Таис, много лаконично душко, не ми Аресваш така Sad

# 344
elli_g gelish, star nails, oppi и те имат и shellack-a са на една основа...той също остава много дълго, при нормални нокти, въпро е че израства самия нокът и става грозно...затова кой колкото реши...пък аз също не обичам да ми е еднакъв лака, но само това ми е варианта, много мазна плочка имам...

тюл от магазин за платове взех...

люби, рокля и аз бях харесала червена на бели точки, ама нямаше налични...после мислех да ми я шият, но 50лв ми искат, а в онлайн магазина беше 32лв...
а за лака и моите са къси, но това е начина е да пораснат...моите вече две седмици супер много пораснаха...

такива обувчици каквито сте пуснали в зара, хм и уайкики може да се намерят...в карнивал кидс, като не ми трябват рокли има уникални, като ми трябва нищо не ми харесва...

а за онлайн пазаруването съм луда понего...и никога не съм се разочаровала...и обувки и дрехи...и за децата..сега от един сингапурски сайт си поръчахме едни якета, за коко в мола струва 600лв, ние го намерихме там за 140 долара Simple Smile))

и от мадъркеър чакам дрехи за децата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт