В ЯНУАРСКАТА тайфа почва щура веселба

• 72 403
  • 748
  •   1
Отговори
# 405
Аууу, Наде, страхотна новина.
Хайде да ви е честито!!!!!!

Хайде и аз да почерпя за именния ден на моята майка. Тортата и още не е готова защото ще го празнуваме в неделя, само декорацията съм и направила.
Да ми е жива и здрава!!!

Честито и на майката на Радост и на Доника(ти що на Антонов ден бре моме?)

# 406
  • Ловеч
Лили да е жива и здрава мама!
и ето по твоят въпрос:
Доника - значение, произход и имен ден
видоизменено от Андон, а то - разновидност на Антон. Имен ден празнуват на 17 Януари (Антоновден). Също видоизменено от Донка.
исп. "доня" - "господарка"
И ако искаш да знаеш и ти трябва да черпиш, щото си доня Коприва  smile3534

# 407
И ако искаш да знаеш и ти трябва да черпиш, щото си доня Коприва  smile3534

Laughing да, да! Никнеймов ден имаш днес!  Laughing Тобито, поздравления!  Laughing

Честит имен ден на майките на Радостчо и на доня Коприва! Живи и здрави да са!   bouquet

Ивайла е все още с памперс през нощта.

# 408
Много добре тогава!
Никнеймовите дни трябва да се поливат обилно.
Сега ще си сипя едно питие, може и 2 и 3 и...абе децата гледат "Грижовните мечета" и са така запленени от тази боза, че мога и бутилка да изпия и никой няма да ме разбере...

Наздраве за всички именни, никнеймови и подобни дни!!!

# 409
  • Ловеч
Браво Доня smile3501 почерпката е идеална!Да си жива и здрава !Наздраве!

# 410
  • Русе
Како Наде, честито! You made my day! Ще чакаме с нетърпение събитието!
Честит имен ден на майките на Ради и Донята! Да са ви живи и здрави!
На Кари чичо и се сгоди снощи. И ние сме на сватба на пролет. Май трябва да започна диета след рождените дни.  newsm78
Карина различно - понякога стиска цяла нощ, а друг път става да пика. Явно от това се събужда.
Хайде, отивам да гледам Отмъщението. До скоро!
П.С. Мим, Рали, радвам се, че децата са по-добре.  Hug

# 411
Аз предупредих, че съм руса...Почнах и Гинкоприма Rolling Eyes Данито ще ме прощава Hug Обаче снимки от събитието не видяхме Crossing Arms

Ми то още не е имало.Отложихме го като се роди другата девойка,че не е честно така hahaha,а и да имам стимул към  септември да позаслабна.Хич не ми се иска сега да съм с корема по снимките,а и е студено.Честит имен ден,Дони!Да си жива и здрава и да свършва неприятната серия при теб.Желая ти повече поводи за радост Hug!
Наде,честито!Много хубав този ресторант в Пловдив,чак ме накара и мен да се позамисля Embarassed(ние уж само щяхме да подпишем,но нещо ми се прииска пак да сложа бяла рокля-лиглааа!)
Мим,Ралче,радвам се че децата вече са добре.Това е най-важното. Hug
Честито на всички други празнуващи,пиене да има!И аз си сипах 2 пръста винце по случай случката Crazy

# 412
  • София
Дани, друго си е роклята. Само заради емоцията бих се оженила пак. Освен за 10тата годишнина да си подновяваме обетите по Хамерикански тертип Simple Smile
Копривке , хепи никнеймов ден :р

Наздраве дружина...мали, тази вечер така да ми се пийва, а няма с кого Sad Мъжо на работа. Гого ми прави компания с един компот...

# 413
Наздравеее! вече ви водя с една обиколка, пардон, с 200 мл. червено вино. И сега съм в страхотна дилема да си сипвам ли още една чаша или не  newsm78. Щото рискувам да заспя преди децата  Laughing
ЧИД и на Доня и майка й.
За памперса - от лятото сме без нощен памперс, стиска цяла нощ, много рядко се е случвало да става, като е прекалила с напитките. Буди се сама, става, изпишква се и си ляга  Mr. Green

Дани, ама само подпис, трябва да има и рокля и всичко останало. Двете девойки ще са шаферки, какво по-готино.

Люби, това Отмъщение много нагласено нещо, супер далеч от действителността и мудно ми върви, а започнах да го гледам с очаквания. Аз толкова рядко следя сериали, но за сега не може да ме спечели особено. Виж Династията на Тюдорите беше друга работа - много ми харесва, но вчера беше последната серия. Много силен сериал, страхотна роля прави Джонатан Рийс Майерс като Хенри 8-и. А и точно тази историческа епоха ми е много интересна и определено беше моят сериал.

Ай, втора чаша няма да се пие, детето иска да четем  Wink

# 414
  • София
, Ели. Ще се пие. Имам още един повод. С риск за обгазяване и и зхабен почти цял кибрит - воала - Гого вдяна ка се духа свещ. Надявам се да не са гнусливи децата , че духането е като преваляване на дъжд  Mr. Green

# 415
  • Русе
Люби, това Отмъщение много нагласено нещо, супер далеч от действителността и мудно ми върви, а започнах да го гледам с очаквания. Аз толкова рядко следя сериали, но за сега не може да ме спечели особено.
На мен пък първите серии изобщо не ми харесаха, но започна да се позаплита, а и няма какво друго да гледам от 20ч. Само дето ме е яд на главната героиня, не ми е симпатична и това е. На Ей Би Си по принцип са хубави сериалите, но този не е като Отчаяните съпруги..
И аз ударих чаша червено.

# 416
Аз не повторих чашата,че ще напия неродената мома Mr. Green.
Йоаницата не се напикава през нощта,даже й се ядосвам,че и през деня стиска до последно и може да изкара по 5-6 часа без да ходи.От стискане понякога пуска по пътя за тоалетната  Whistling.
Аз гледах 1-2 епизода на това "Отмъщение",но нещо не ме грабна,а и сега сме сами с малката,че мъжО командировка последно време и няма много време за сериали.

# 417
  • Варна.....
Размазахте се от алкохол  Mr. Green
Наде, страхотно!! Ние тука като клюкарките ще чакаме и коментираме  Mr. Green

Дони, според мен РД е празник не само за детето. Може би и повече за нас и близките ни! Силно се съмнявам, че Преслав в момента се вълнува от РД-то си. В смисъл чака го (май) и при това за първо година, но аз съм много по- "въодушевена" от него. Може би точно организацията и очакването създават в нас празничното настроение!
Ти обаче трябва да вземеш решение дали да правиш РД с деца, или да вземеш твоите и мъжо и да се повеселите в капела например. Нещо, което  ми се мота из главата, защото свекърва ми искала да дойде на торта със сок на РД на детето, а той очаква гости, танци, вечеря... И ако Милен не се разбере с тях вземаме децата и в Капела, на кино, сандвич, балони..... С деца така или иначе няма да организирам РД, освен в градината. А после заедно с РД на батко му и на брат ми ще празнуваме в "тесен " кръг  Mr. Green (дано пооздравеят дотогава де).
И, да не пропусна да се "похваля", че днес и Пъсела е бил на справка при управителката на градината  Mr. Green
Т.е. абсолютно провален родител във възпитанието на децата се оказва, че съм аз.
Ако ме подгоните и замеряте с камъни, обещавам да си стоя засрамено в ъгъла  bowuu

Улях се!
Допивам си виното се отнасям  Heart Eyes

# 418
  • София
Чакайте бе хора...върнах се да чета какво съм писала - не че не мисля да има РД. Просто факта, че става на 4, а е като на 2 ми убива някакси ентусиазма Sad Извадила съм архивите и показвам торти, обяснявам, че ще има рожден ден. Но щом успях да го науча да духа свещ си е постижение. Мъча се вече над година. Тренирахме и със сапунени балони, но тц.
И к'во сгафил Пъсела Heart Eyes Оправно дете си имаш Wink
Люби да не си на БСК? Отмъщението и на мен ми е тъпо. Гледах Костюмари, но и те свършиха Sad

# 419
  • Русе
Не, не съм на Булсат. На БТВ дават турски бози, а любимите Столичани са ваканция. В момента гледам с кеф единствено Под Прикритие на БНТ1, но това е само в неделя.
Таис, на каква справка? Беля ли е направил? Извинявай, но ме разсмя рано сутринта.  Laughing На теб сигурно не ти е много забавно.
Хубав ден, момичета? Днес нямаме именници нали?

Общи условия

Активация на акаунт