В ЯНУАРСКАТА тайфа почва щура веселба

• 72 399
  • 748
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Момичета, от сърце благодаря за куража и положителната енергия Hug Hug
Люби, ако може и вълкът да е сит и агнето цяло - има ли по-хубаво от това Laughing
Мимче, супер, че се оправя Елия Hug
Тайс, браво на Алекс Peace
Съжалявам, ако съм пропуснала нещо, ама чета-отгоре-отгоре Embarassed
Много ви обичам-през толкова неща сме минали заедно-и добри и лоши......ще ви държа в течение Hug Hug Hug

# 451
Мони  Hug Hug Hug Стискам палци всичко да е наред  Praynig
Таис, добре е, че Алекс е ок.
Мим, радвам се, че Ели е добре. Давай нещо за имунната система, че след тези шарки яко пада имунитета. За Карнавала - доволна съм от нещата, нямам забележка за сега. То зависи какви марки са дрехите, аз вземам на Cichlid, Watch me, които съм си купувала и от магазините, с тази разлика, че асортиментът в Карнавала е много богат и цените по-ниски. Като поръчвах за есен-зима взех за Александрина размер 104, но сега летните неща са 110 ръст. Една идея по-дългички са, но до лято трябва да са ок.
Люби, ако ти си лигла, аз съм царица на лиглите  Mr. Green, споко съвсем нормални мисли и терзания имаш.

# 452
  • София
а Гого сега е с панталон 116, блузи има и 122 Rolling Eyes
Бяхме на РД - издържа почти до края. През цялото време ме караше да си държа ръката върху ушето му...И сега се чудя да ходим ли на спешен УНГ, да не ходим ли. Т няма. Само сополи, знам ли и аз вече...

# 453
  • Русе
Аз вземам 116 от Карнавала. Днес купихме подаръка - количка на Чиполино. Венци каза, че
вътре може да се сложи истинско бебе. Момичета, тази скарлатина как се проявява? За температурата е ясно. Иначе пъпки има ли? На Карина забелязах една пъпчица на горния клепач. Дано да не е нищо..
Мони,  Hug още веднъж. Аз моята си баба много я обичам - тя ме е отгледала и най-много време съм прекарвала с нея. Лятото чукна 80 и въпреки това ми се иска да продължи да е сред нас колкото може повече.

# 454
  • Ловеч
Дони ,хич не се чуди !Води го ,виж с Ралчето какво стана.Ако няма нищо ,още по-добре Wink
Ивко и той от два дни се кани да се разболява ,вчера беше леко хремав ,почнах засилено Инфлуцид и за сега е ок.
До кифлички не стигнах ,че правих други сладки ,които ми се ядат от мин.година.
За дрехи -категорично 110 ,има такива които са 110/116 но са му големи,напролет предполагам ще са ок.

# 455
  • София
Дони по -добре го заведи.В повечето случай има температура,ама знаеш ли.
ЛюбиМони и аз за моята баба умирам.На 78 е вече,но не мога да си представа живота без нея.Тя и други ми дядо(почина и още не мога да го преживея) са най истинските хора в живота ми.Дано всичко мине добре.
Моника носи 110.Този месец мн дръпна.Блузи има и 104 които и стават,но краката са и по дълги и даже и 110 почнаха да стават къси.
В Карнавал Кидс продават точно моите марки дрехи.Онзи ден ходих до Илиянци.Има едно много хубаво магазинче в което продават Бриз,Чичлид и др марки от този тип.Цените са с около 5-10 лв разлика с кварталните магазини.Една рокля и взех за 20,която тука в Дружба гледах 32.
Моника преди малко така ме изнерви....Направо ме докара до лудост.даже и ухото и дръпнах.Мн рядко ми се случва.
Пак се увлякох. Laughing

Айде едно ранно наздраве от мене  cheers Wine Glass

# 456
  • София
Мда, на мама лонгорчето Heart Eyes Те затова го гледат странно, след като установят, че "баткото" не говори.
Аз сега се прибирам, спи човека. Бяхме с бате на Архитектурна работилничка да майстори календари. А баба си не е карал да целува ухото. Да видин като се събуди как е - ей де го ИСУЛ на 5 минути...
А защо има готини дрехи само за момичета smile3516

# 457
Дони, не знам дали тук разказвах как го беше закъсала Ани с ухо. Ей така почна невинно и док каза отипакс. И като я стегна вечерта, цяла нощ пищя като заклана, налагахме топли кърпи на ухото и проби гной, гной, теч....страшен  Заведох я на сутринта вече на УНГ и тази каза, че имаме късмет, че е пробило навън, а не навътре защото отива директно в мозъка. Беше 10 дена на АБ и сега пазя ухото от намокряне до март....това с ушите не е шега работа....

# 458
  • Ловеч

А защо има готини дрехи само за момичета smile3516
А де?Виж сега ,за 10 годишнината -бяла рокля и едно момиченце.Ще го сметнем,да не се обърка нещо.Тез умения в кухнята и цветарството трябва да ги наследи някой все пак,не да разчиташ на снахите  и да ги тормозиш Mr. Green
По въпроса за лазанята -гледах аз леля ти Лидия и тя ги оставя леко да си починат,пишеше някъде ,че може  леко да се изсушат на фурна.Между другото съм купувала готови кори без варене,като пресни са и ги сложих направо   chef
Ивко днес не спа-нещо не мога да се справя ,четохме книжки -купих му една поредица приказки в рими с чудни картинки,направо е влюбен в тях.Пъзели давам от време на време-има един любим с животни  на който трябва да открива  открива къде живеят.
Улях се ,личи че съм без мъж и имам помощници Whistling

Последна редакция: сб, 19 яну 2013, 20:22 от tobito

# 459
  • Варна
Люби, скарлатината, освен висока Т, има по езика бял налеп първия ден-два, след това не може  да го объркаш, става като малинка - червен и на едни ситни точки.  Обрива е ситен и не е по лицето, най-много е корема, слабините.

Аз се засилих от Карнавала на 104 размер, добре, че не ги поръчах, май трябва да е най-малко 110, въпреки, че Ели е дребна. Сесията за Какао, която Ели се снима е с бебешката серия рокли - размера е за 2 годишни:) Но стана само за снимките, иначе са и малки:)

# 460
  • Ловеч
Честит Рожден ден на Катерина и Делян!

# 461

Честит рожден ден на Катерина и Делян! Да си живи и здрави, много усмихнати и щастливи!

Ние имахме гости с преспиване 3 дена с едно момченце 1 седмица по-малко само от Андрей и голяма веселба падна. Първата вечер купон до 2 часа вечерта....докато ние играем скрабъл. Много готино беше, разнообразихме, че и успяхме да пласираме всички деца при баби и да отидем на дискотечка:))

# 462
  • Варна.....
Бубс, Лорини!!!  Честит празник на Делян и Катерина!! Да са здрави и усмихнати, позитивни като вас и предполагам като бащите си уравновесени  Heart Eyes

# 463
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВЧЕРАШНИТЕ РОЖДЕННИЦИ!!!
Днес Мони е рожденничка.Порасна ми дететнцето.

Почерпете се за нейно здраве.МНого се вълнувам на този ден.Надявам се да си изкара страхотно

# 464
  • Русе
Честит Рожден Ден на Мони! Да е здрава и щастлива!

Много съм щастлива - обучението в София се отлага за 31.01 и 01.02. Днес колежката от Човешки Ресурси ни го съобщи.

Общи условия

Активация на акаунт