В ЯНУАРСКАТА тайфа почва щура веселба

• 72 275
  • 748
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Дано да ви няма, щот празнувате, а не за друго!!!
Наздраве момичета!
Обичам ви - обичайте се и вие Heart Eyes

# 631
  • Русе
През деня и аз гледам бомба паднала. Моят пост все последен стои.
Нещо ме мъчи безсъние. 1 час слушах музика. Да взема да си лягам, че съвсем ще се оцъкля.

# 632
  • София
Добро утро !
Голямо затишие в темата  Simple Smile
Аз вчера не празнувах,нали ги няма мойте хора.
Моника е ок вече.не я боли ухо.малко подкашля .Сега чакаме да я ухапе шарката  Laughing
Така беше казало комшийчето.:"Мене ме е ухапала шарката"
Вчера да ви се похваля имах работа.Дано хората да се поразмърдат малко и да не се налага да затварям магазина.
Приятен ден на всички

# 633
  • София
Moni, стискам палци да се раздвижат нещата Hug
Имам много работа в работата (пупу, че толкова от 2г насам не е имало). Аз съм доволна де, не се оплаквам - не усетих кога е минала седмицата. Шарчо, за разлика от бате си май по-тежко кара шарката един е жален мрънлив. Колкото пъти да звънна по телефона все го чувам да нарежда - мамоо, мамоо. Ама мама баш сега по приключването няма как да изляза втори болничен, още повече, че чакам и аз включване...
Айде и читателите да се разпишат Crossing Arms

# 634
  • София
Да сте живи и здрави момичета, и вие и половинките ви, от това по-важно няма- другото, то се постига Hug Heart Eyes Hug Това, по повод празника вчера!
Иначе, радвам се, че Кари и Мони се подобряват и се е разминал отита, надявам се скоро да се съвсем здравички Praynig
Мони- радвам се, че има и хубави дни в магазина, дано да не го затваряте Praynig
Дони- миличкия Гого, сега събота и неделя ще наваксате за през седмицата, дано да изкара леко остатъка от периода Hug Благодаря ти за отговора за логопера и р-то, значи има още време. Но аз мисля да попитам и в градината, като тръгне пак, ако имат логопед, да направи някакви консултации с нея.
Снимки на апартамента нямам, но може би уикенда ще щракна, тъкно да ми кажете какъв ламинат би отивал на стените, че сега сме на този етап Thinking В една стая е прасковено, в другите две- светло зелено и синьо.
Иначе друго интересно какво да напиша- Йоанка тези дни ми е по-спокойна, не се тръшка толкова, може би, защото имаме вече и нет и й пускам вечер филмчета Mr. Green. Нещо започна много да се заплесва по турските сериали на баба си и такива лафове после има, че направо падам, та мисля да й спра гледането Naughty.
А аз нещо не съм във форма- започна да ме гони някакъв гаден апетит и все по-често в офиса посягам към разни кексчета и ей-такива глупости и много се дразня на себе си, защото по принцип отдавна съм ги отказала тези неща /откакто започнах да се боря с формата си след раждането/, ама сега Tired А и постоянно ми е едно такова вяло и уморено напоследък, увеличих кафето и вече за деня ми са три- сутрин двойно и след обяд пак.

# 635
  • Варна.....
Хохо Ралче! Три кафета и се оплакваш- докато изляза от къщи съм одрънкала 3 (е къси де). В офиса си правя още едно, което пия до към обяд, и към 2-3 правя още едно, което пия до към 4. Ужасно обичам вкуса на хубавото кафе. Опитвам се понякога да ги намаля ама.....
Да се оплаквам ли? Пъси пак е болен- вчера се прибра с болки в корема, имаше малко темп. снощи (малко понеже не я измерих, ако я бях измерила, едва ли щях да мисля така), накрая и повърна.
Та днес се гледаха с баща си (който всъщност беше си планувал дей- оф). А така ме шашнаха- звънят ми през половин час и то скимти за мене, накрая зарязах всичко и се прибрах.

А, да се похваля- открих как се прави вкусна пилешка супа- слагаш какво ще се слага и заспиваш  поне за 1 час hahaha Чак Алекс се учуди, че мама е направила толкова вкусна супа.

# 636
  • Ловеч
Като една читателка ще взема да пиша Laughing
Мойто полудя в къщи WhistlingВ понеделник го пращам на тръстиката Naughty
Ралче ,и аз съм качила поне 2 кг,то не бяха питки,тиквеник,кифлички.
В училище освен солети и кроасани друго няма ,а наблизо продават разни вкусни тестени закуски.Нямам избор ,защото почти всеки ден съм до 15ч на работа,уж няма да закусвам пък....
Ще се взимам в ръце ,че нали съм още мома Mr. Green
Имаме коте-Сузанка- полу домашна-спи нощем на вън ,денем в къщи.Една смотана такава ,взе вече да свиква на гушкане и внимание.
Ралче за ламинат не мога да дам съвет.Зависи от вашият вкус и предпочитания.
Отивам да го приспя ,че съвсем откачи дивака мамин.
Таис,Пъсела да се оправя бързо и дано вълшебната супа да помогне Wink

# 637
  • София
Добър вечер  cheers
Дони и аз така се надявам.Да тръгне ,но  Божа работа.Ти н си ли я карала варицелата.
Майка ми е със страшен грип.39 градуса темп и не може да стане от леглото
Ралче има един склад за паркети,но не се сещам къде беше.Ако те интересува ще разпитам.Има голямо разнообразие и мисля,че са на по добри цени.
А за килцата ми е болна тема.Аз така се усвиних след раждането  ooooh!
Когато се запознахме с мъжа ми бях около 57 ,а сега ме е срам да кажа колко съм ...С 30 отгоре
Тайсда оздравявате по бързо.

# 638
  • София
Наздраве дружина Simple Smile
Гледам един сериал с Тодор Колев - лека му пръст Sad Мъжо от 1 час се качва след 5 минути...
Целувки на Пъсито и бързо да се оправя.
Аз мисля, че със шарката утре ще приключим. Сега се чудя - да правя ли другата седмица РД с 1 месец закъснение или на именния ден едно голямо парти...
Днес от Терановата обзаведох Бате за първи клас. Бяха останали дрехи само негов размер.
Пък за освинване - не ми говорете #Cussing out

# 639
  • Ловеч
Дони аз мисля ,че ще е добре направо Голям Имен Ден!Хем от пъпките няма да има и следа.И времето ще е хубаво .Но както си решиш де или пък както каже "Мама". Кога успяваш да ги връткаш тез сърчица ,ти не спиш ли?Мъж  нямаш ли?
Радостчо спомена нещо за петък ,дано всичко е ок и да почне да ни радва с весели и позитивни постове!
Явно ни почва грип тук -днес нямаше 5 колежки и децата понамаляха  newsm78 само ,че ще изчакат да се тръшнем всички и тогава може би ще дадат ваканция.
лека и мека

# 640
Добра вечер, девойки  Heart Eyes
Много болнички дечица, бързо да оздравяват. В това променливо време, а и грип се задава, дано се опазим. Пием всички в къщи инфлуцид, витамин С, вечер хапваме чесън  Mr. Green, на децата слагам в таратора, те много обичат да е " лютен"  Mr. Green.
Александрина тази седмица я оставихме в къщи, че уж имало много болни деца в градината, а де факто тези в градината са здрави. Явно много родители превантивно са ги спрели и според госпожата и мед.сестрата няма болни и понеделник мисля да я пускаме. Тази седмица ги гледа свекъра, обаче в сряда би отбой и си отиде на село, под предлог, че ще празнува Зарезан  Mr. Green, ама аз си знам, че просто се побърка човека сам с двамата три дни. Мъжът ми ги гледа последните два дни, че ние имахме доста работа, поправки, единият ден се прибрах в 8,30 вечерта. Та да не си мислите, че всеки ден съм до 2, има и изключения, вярно два пъти в годината, ама все пак  Wink

Тоби, честито ново коте. 

Дони, бързо да минават пъпките и да направите супер-ден-ден  Hug

Мони, дано потръгне търговията.

Рали, за Р-то попитай логопеда в градината, принципно знам, че до 4-5 години трябва да започне да се изговаря. Александрина на 3 и половина започна. Моите турски сериали не гледат, просто защото никой не гледа. Сега им пускам Супер 7, любимите Барбита, Том и Джери и др.

Ники взе много да плаче като излизам, ама толкова жално  - искам мама, мамо нееее, не ходи там, единственото нещо, което го укротява е едно филмче, Тутиту. Иначе през деня не реве за мен, но просто сутрин става доста трудно излизането ми.

Ние днес и тримата спахме до 6 часа  Shocked. Идея си нямам в колко ще заспят тази вечер  Wink.

# 641
  • София
Моника с нетърпение чака да стане 8 и да гледа Фериха Laughing
На мене нещо тази вечер не ми се спи.Нали съм мома.
Явно се наспах 2 вечери и сега не ми се ляга.
  typeuu
Моника  се е  научил в детската да прави ей това   superuuи  така се кефи  ooooh!

# 642
  • Русе
Мислех само да надзърна, ама като видях колко сте писали не се стърпях.  Grinning
Дони, и според мен е по-добре голям имен ден. Аз много го уважавам Гергьовден.
Свеки пък запазила дата за сватбата на сина си 11.05 - ми то работен ден! Тя като не ходи на работа и не знае.  hahaha Дано да го сменят преди да са купили поканите.
В тази връзка - и аз не мога да отслабна..Уж щях да ограничавам въглехидратите, пък току търся шоколад. Батерията на кантара замина и по-добре. Сега не знам колко кг съм, но подозирам, че по-малко от 68 не са.  Sad
Таис, да се оправя Пъсито! Повръщането еднократно ли беше?
Ели, Карина пък не обича таратор, камо ли с чесън. Обича краставици, обича кисело мляко, но таратор не ще да вкуси. Подозирам, че на градината или яслата са и дали някой резняк и сега не ще и да чуе. Същото е и за айрана.
Мони, по-добре   superuu отколкото да щрака с пръсти и да върти гюбеци. Дано да потръгнат нещата с магазина!
И да ни е жива и здрава Натали!
Отивам да правя принцеси с яйце и сирене, че съпружието ме гледа накриво!

Последна редакция: сб, 16 фев 2013, 15:25 от lubito

# 643
  • Варна
Ох, и ние в отбора на болните - с Т кашлица и хрема:(

Днес от 17 започвам шоф. курс:)

Кратко, че меря Т точно:(

# 644
  • Ловеч
Мим ,вече от час върти геврека  hahahaЛеко и безаварийно учение !И дано Елия се размине с нещо по-сериозно Hug
Люби имаш време до май да се вталиш,то твоето от стрес и нерви ,колата ,семинар и още 100 неща.
Ивко се разпра от ядене -закуси следобед филийка с кюфтенце-на баба душичката Mr. GreenЕдвам му закопчах дънките днес,но като почне да ходи на градина ще му заминат бузите.Той нали се подмотава ,я ял ,я не  и като се прибере все в хладилника наднича Joy
До обед бяхме на кафенце,уж слънце ама си е студенко.Аз се помъчих да дремна на фона на куткудякащият ми син.Май ще се купуват барабани ,че само разнася едни легени  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт