Отговори
# 645
най-удобни дрешки в началото са ни били:
-камизолките с къс ръкав, които се премятат (от едната страна имат връзки) настрани, без копчета;
-ританки;
- памучни жилетки (т.е. с копчетата отпред) с дълъг ръкав.

също така:
-целите гащеризони с копчетата отпред изцяло, обличат се без да се мушка главата, само ръце и крака и се закопчава отпред. отдолу едно потниче и готово.

- за пижамка ползвахме боди с дълъг или къс ръкав и панталонки (все им викам ританки, ама не са, че нямат стъпала  Mr. Green)

гащички в началото не съм купувала и не сме ползвали, чак като започна да се позакрепва да си седи на д-то по земята и тн, към 8ми месец я пуснахме на пода, от 9тия на гърне, чак тогава бикинки за момиче.

Sunny, права си за ританките, ние до към 3ти месец използвахме такива панталони, после вече ми се струваха неудобни. но в началото бяха идеални Simple Smile

аз преди няколко дни купих памучна шапчица, че+

# 646
сега се замислих, че ще са летни бебета, така че повече неща с къс ръкав, за спане потниче и гащета (ще купувам значи) или само боди без да се завиваме  newsm78, много е важно да съобразим дрехите със сезона. ще го мисля и това.

# 647
  • Варна
И аз съм решила да купя най-необходимото за първия месец неща, а за после се надявам основно на подаръци Joy.

Така както се очертава ще ни очаква и второ бебенце до година, така че и нещо да се окажа излишно или ако умалее много бързо ще се предава нататък.
Да питам вие в коя седмица отидохте на лекар? Аз отидох още на 4-5 ден закъснение, защото имах и проблеми с щитовидната и исках да съм сигурна, че има плоден сак, че после да ходяи на ендокринолог. Но сестра ми сега се чуди кога да отиде, защото не и се дават 40лв за ехограф, ако още не може да се види сърце, а нали знаете няма търпение да потвърдят, че бебе наистина има, колкото и да не й се вярва Joy

# 648
yara, страхотна новина за сестричката  Simple Smile Какво по-хубаво от това да си гледате заедно бебчовците (живи и здрави)  Heart Eyes
Аз отидох в 4г.с. и 5-6 дни някъде да ме видят на ехограф, защото нямах търпение. Видя се едваммм   едвамм наченък на плодно сакче. Много си зависи и от гинекологът, който преглежда дали ще види нещо.
Аз още не съм започнала с покупките, изчаквам да видим пола и тогава малко по малко ще започна да се заоглеждам по магазините.

# 649
И аз съм решила да купя най-необходимото за първия месец неща, а за после се надявам основно на подаръци Joy.

Така както се очертава ще ни очаква и второ бебенце до година, така че и нещо да се окажа излишно или ако умалее много бързо ще се предава нататък.
Да питам вие в коя седмица отидохте на лекар? Аз отидох още на 4-5 ден закъснение, защото имах и проблеми с щитовидната и исках да съм сигурна, че има плоден сак, че после да ходяи на ендокринолог. Но сестра ми сега се чуди кога да отиде, защото не и се дават 40лв за ехограф, ако още не може да се види сърце, а нали знаете няма търпение да потвърдят, че бебе наистина има, колкото и да не й се вярва Joy
с миналата отидох в 9та седмица и 2-3 дни, сега отидох в 8 и 4-5 дни пак.
съветвам я да не бърза с прегледа излишно да се шашка кой какво видял, невидял...
след 7ма да отиде  Hug  стискам палци както писах всичко да е наред и да бременеете заедно  Heart Eyes

# 650
Yara, ако може да издържи да отиде в 7ма седмица, би трябвало тогава да се види сърдечна дейност - така съм чела и така беше при мен (имаше пус в 6та, но ми казаха, че това не била същинската сърдечна дейност).
Суит_мъниче, дай повече инфо за черно-белите играчки, че ми стана интересно. Никъде не съм го срещала и мислех, че колкото по-цветно, толкова по-добре.

# 651
За дрешките най-необходимото ще си вземем, една приятелка така си ме посъветва, нейното момиченце е на 1 и половина и още карат с подаръци.
За прегледа отидохме още на 2-3 ден от закъснението, тъй като имахме проблем, имамхме един несполучлив опит тогава бяхме решили да изчакаме 2-3 седмици и докато отидем .... Sad затова този път по бързата процедура и веднага с хапченца Simple Smile

# 652
  • Варна
Мерси момичета, аз се сетих, че имам записки в графиката на Зачатие и сърце се е видяло на 48ден от МЦ. Така че й казах да изчака още седмица и да отиде към 10-15 декември, до тогава ще се види.

# 653
Аз няма да купя нищо освен беберони,шишета,памперси и АМ.Всичко имам от каката,а приятелки вече ми дадоха чанти с бебешки дрешки за момче Peace

# 654
Днес се събудих без никакви болки и неразположения !Изглежда но-шпа мн ми помогна,малко ми е твърд обаче корема та пих и сутринта  но се успокойх   Grinning Ходих да си плащам здр. осигуровки и на връщане минах през 1 магазинче в което видях страхотни детски албумчета-сдобих се с едно синичко с мече отпред и след малко ще подредя снимките от ехото Heart Вчера забравих да спомена че термина ми се измести с 1 седмица и вече е на 01.05 както каза доки Деня на труда-работно момче ще имам  Laughing
Относно списъка -смятам че е ок (моя е по обемен ама включва  и неща който няма да ми трябват първите месеци )Бебефона изобщо не съм го писала,ще сме в 1 стая и ми се вижда напълно излишен,в моя списък  съм писала кенгуру защото не харесвам слинга,за тензухените  пелените и помпата съм плътно ЗА ....другоо newsm78...а стерилизатора още не съм решила дали ще имам,че ми е скъпичък а после да ми седи в шкафа Stop /Имайте напредвид обаче че ще ни трябва добра ютия ,че като си помисля какво гладене ще падне  Laughing     лек и успешен момичета !!   bouquet

# 655
Аз за първи път отидох на гинеколог около 15 дена след закъснението Simple Smile
За ютията- имам много хубава и нямам нужда от друга...само трябва да си купя някоя по свястна дъска за гладене Simple Smile
Добре,щом списъка ви се струва горе-долу добре,ще взема предвид и вашите мнения и ще си съставя мой списък,че вече е добре да купуваме малко по малко Wink Мерсии,момичета Simple Smile Hug

# 656
  • София
Ох само да го разбера, какво е ще потроша и аз малко пари, нямам търпение  smile3508
Аз едрите неща ги имам, шезлога-люлка другата седмица ще си го взема, ама има пак какво да по накупя особено, ако е момче.

# 657
Аз като отидох за 1 път на ехо и ми потвърдиха бременността бях в 5 седмица Simple Smile

# 658
Аз отидох с 10 дни закъснение (макар че то моя цикъл малко...но да речем между 5 и 10 дни  Laughing), видя се като точно 5та седмица на ехографа. Бебе ц, сърце ц, май само сакче имаше и разбира се, ме наплашиха  Mr. Green Казаха ми да дойда 2 седмици по-късно, тогава на ехографа излезе 6седмица и 4дни, имаше миниатюрно бебе запетайка с биещо сърце Simple Smile
Аз ще се въздържа от пазаруване по списък, каквото ми подарят - това, няколко приятелки смятат да дават дрешки от техните бебета, а аз нямам особени претенции за дрехи. Шишета и чудеса, ако се наложи, ще купя след като се появи хайванчето.
Подписахме за апартамента  Flutter Много съм щастлива, сега само остава да се пренесем, сигурно на 8-9 уикенда. Sunglasses
Приятелят ми има рожден ден днес и всички се бъзикат как искали такава жена, която им подарява апартамент  Joy

# 659
Днес при нас голяма жега, не го очаквах наистина. )))

Ако и неделя, понеделник се задържи такова, ще е страхотно. Че иначе като отидем на балкана ,ще трябва да стоим затворени в хотела ако вали както е по прогноза.

Ео, честит апартамент, и рожденник. ) Да ти е жив и здрав. )

Еххх, на моменти малко завиждам на тези, които ще получат всичко от приятели. ) Аз такива нямам, не се и натискам де. А и предпочитам всичко да си купя сама. Мислех, че с второто дете ще е по-различно, но не ми минава страстта за това да има нови неща. Нищо, че ще ползвам и от щерката дрешки и други неща.

Общи условия

Активация на акаунт