Пациентки на д-р Владимиров и СБАЛАГРМ "София" - Тема 2

• 138 440
  • 765
  •   1
Отговори
# 210
Браво Армира, честито и лека бременност, сигурна бях  Hug

# 211
  • близо до Кресненското дефиле
Браво,Армира!Чудесна новина! Hug
Докторите ще отсъстват от 6 до 10-ти.Докторът ще е в отпуск от края на юли , а доктор Белчева ще е в отпуск от 13,14 до 6,7 август.
Третият доктор,за когото питате , ще ги замества в дните,когато са на конференция.
Успех на всички момичета!

# 212
  • Пловдив
 rumibumy,благодаря мила Hug Знаех си ,че доктора няма ме викне в ден в който отсъства Peace
Той е моят доктор!
Казвам и повтарям това от деня на първата ми консултация с него! Peace Peace

# 213
  • близо до Кресненското дефиле
Той е,той е! LaughingИ аз не вярвах,че ще успея от осмия опит.Бях решила да се откажа,но той ми повтаряше:"ще стане,ще стане" и ето вече съм в 4-ти месец. Crazy Laughing

# 214
  • Пловдив
 След трансфера,още бях на леглото, доктор Владимиров ми стисна ръката и ми каза''Ще стане!''...Боже..имах чувството ,че този човек има ореол на главата..Никога няма да забравя този ден Hug

# 215
Докторите ще отсъстват от 6 до 10-ти.Докторът ще е в отпуск от края на юли , а доктор Белчева ще е в отпуск от 13,14 до 6,7 август.
Т.е. Влад няма да го има от края на юли до началото на септември ли?

Честито на успелите Mr. Green Споделяйте, че да вдъхновявате останалите и тази тема да върви. Чак ревнувам като гледам в темите за другите доктори каква любов по тях се лее и колко споделени успехи имат, а тук колко сме скромни  Laughing
(не, че нещо за успехите на другите доктори - нека им се множат, бебета трябва да има. Просто нека се види, че и нашият доктор успява)

Последна редакция: ср, 03 юли 2013, 09:11 от BAN

# 216
  • София (Възраждане)
БАН, не бяхте ли на 1 юни с детето в клиниката? По зареждащо от това мероприятие едва ли може да има!

# 217
Моят тест ера го отложихме за есента, защото доктора няма да го има на 10.07, а после целия август и така до средата на септември.
armira честито   bouquet
Вчера, докато чаках за преглед имаше 2 момичета за трансфер. Дано след някалко дни да се похвалят с  EFP

# 218
  • София
Т.е. Влад няма да го има от края на юли до началото на септември ли?

на Фейсбук страницата пише, че ще отсъства от 28.07 до 08.09

като пишете как ви е давал кураж Владимиров, си припомних как и на мен ми каза навремето "Аз съм сигурен, че ти ще имаш дете" - точно преди последната инсеминация, когато бях доста обезверена, защото не вървяха добре нещата. това ми повлия много окуражително и успокоително, а и то взе, че се получи.

докторът е много премерен в думите, затова, когато ти каже такова нещо, инстинктивно му вярваш - и усещаш, че е наистина по човешки съпричастен. такива неща се помнят.

колкото до натовареността, чувам, че имат адски много работа напоследък.

# 219
като пишете как ви е давал кураж Владимиров, си припомних как и на мен ми каза навремето "Аз съм сигурен, че ти ще имаш дете" - точно преди последната инсеминация, когато бях доста обезверена, защото не вървяха добре нещата. това ми повлия много окуражително и успокоително, а и то взе, че се получи. 

Е, не мен на всеки от трите опита ин витро ми казваше, че този път ще стане (на третото инвитро даже използва думите "Три пъти за щастие") и не ставаше нищо.  Cry А след четвъртата пункция преди трансфира ни викна с мъжа ми да поговорим какво ще правим и дали да не започнем да мислим за "други варианти". То пък взе, че стана.  Heart Eyes Мисля, че тогава и той и доктор Тачева (тя ни беше ембриолога) се радваха почти колкото и ние.   Mr. Green  Mr. Green
Толкова скъп им стана моят син, че си го овесиха по стените на болницата  Blush

# 220
  • Пловдив
Доктора  е номер едно!!!! Hug Hug Hug Hug

# 221
Честито на всички успели и успех на борещите се!
Д-р Владимиров е и "нашият" доктор. Искам да ви попитам: до края на месец юли очакваме да вземем заповед от ФАР. С оглед почивният за доктора месец август, как се процедира при това положение? Да нося ли в клиниката заповедта веднага щом я получа и да си запиша час при доктора когато се върне, или да чакам да дойде септември? И още нещо: според вас ако питам някой от персонала или самият доктор относно доплащането (според диагнозата ни разбира се и на базата на опита от предният ни успешен опит) дали биха ме ориентирали, защото в момента никак не сме подготвени да реагираме финансово. Благодаря!

# 222
  • София
mpetrova, според мен, като си вземеш заповедта от фонда, обади се в клиниката, обясни че имаш заповед и поискай да ти запишат час. не чакай да дойде септември.

колкото до евентуално доплащане, вероятно само докторът може да те ориентира, едва ли служителите ще се наемат с това.

# 223
Благодаря ти jam,
и аз съм на същото мнение, но просто исках някой ако има опит да сподели.
Това и ще направя.

# 224
  • Пловдив
И аз съм от тези, на които д-р Владимиров каза: "Ще успеем!" и наистина успяхме, никога не забравих тези думи и усмивката му Simple Smile Мечтите се сбъдват, борете се, момичета!
БАНЧЕ, за второ златце ли ще действате Hug Аз нямам смелост за още едно Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт