Пациентки на д-р Владимиров и СБАЛАГРМ "София" - Тема 2

• 138 453
  • 765
  •   1
Отговори
# 240
  • София
А как мислите - дали може да си забременееш при Влад, а да си следиш бременността и после да раждаш при Сигридов (много го хвалят тоя доктор ,бе)? То сигурно можеш де, никой няма да те спре, но как според вас ще погледнат на това от едната и от другата клиника?
Не, че съм забременяла вече, де....   Rolling Eyes
При Сигридов не може да се ражда, той само проследява.
и напоследък сякаш не го хвалят много, не като способности, а като отношение има много недоволни.

# 241
Тъй ли?! Че то моите впечатления са по-скоро от сега от познати, а не от преди.  Rolling Eyes И за раждането имах предвид в клиниката на Стаменов, а не конкретно при Сигридов.
Но както и да е, де, достатъчно оспамих темата.   bouquet

# 242
  • София
Здравейте момичета   bouquet.
Може ли да помоля за малко информация  Praynig. Обмислям да си запиша час в клиниката на д-р Владимиров. Мога ли да си запиша час директно при него и за колко време напред са часовете? Видях в темичката, че ще е отпуска до началото на септември.
На сайта на клиниката не видях цени - за преглед и фоликуметрия. Може ли да ми кажете какви са ориентировъчно? Правят ли цветна снимка там и ако да, колко струва процедурата?
Благодаря ви!

# 243
На сайта на клиниката има публикуван ценоразпис:
http://www.ivf.bg/dom/index.php/ceni-ivf, погледни там, цените са актуални. Успех!

# 244
  • София
Благодаря   bouquet.
Там не видях, цените, за които питам. Или не се ориентирам нещо  newsm78

# 245
  • Бг
zazu1, аз като се обаждах да си запиша час за д-р Владимиров беше в началото на юни. Не съм чакала много, първият свободен беше за началото на м. Юли. Обаждаш се и директно искаш час за първичен преглед при Владимиров.
Първичен преглед + УЗ струва 80 лв. За фоликулометрията не знам, т. к. не съм правила, но виждам на сайта пише 40 лв.
Ето и другия ценоразпис - http://www.ivf.bg/dom/index.php/ceni-ag-pregledi-i-manipulacii

Успех ти желая  Hug.

# 246
  • София
Благодаря, Alexa_a  bouquet
Тези цени са ми убягнали  Embarassed. Сега видях, че има няколко странички с цени, аз явно съм гледала само АРТ.

# 247
  • Пловдив
Дами,знаете ли дали в клиниката се прави ФМ или БХС?

# 248
armira, 2009г., когато аз проследявах пременността си в клиниката (след успешно ин витро) си записах час за ФМ. Идва д-ра (жена беше, но и забравих името - доста известно) и ми направи ФМ. За БХС не съм сигурна дали освен в Майчин Дом на последния етаж вече може и някъде другаде да се прави. 2009 г. мисля нямаше такава опция - само Майчин Дом.

# 249
  • Пловдив
mpettrova ,благодаря ти! Ще изчакам дали някой няма да се включи с по-актуална информация Peace

# 250
БСХ се прави на вторият етаж на майчин дом.
ама първо се мерят едни гънки, носове и други подробности  Mr. Green

# 251
БХС се прави само в Майчин дом. В см. може да ти вземат кръв в клиниката, която да занесеш за анализ в Мачин дом, но не виждам защо е нужно. Всъщност, май съм срещала някъде из форума, че има клиники, които уж правят БХС на място, но не е правилно, само  Майчин дом и  още едно място, не помня къде имат така да се каже "лиценза" да правят това.....Всеки преглед на бременна е един вид фетална морфология и все пак има лекари, които са се специализирали да правят изключително само това, тъй че д-р Белчева, която следи бременните ще те прати при някой такъв. Между другото, д-р Белчева е изключителен професионалист, нямам думи, с които да изразя възхищението си към нея като към човек и лекар!!   bouquet

# 252
  • Пловдив
Да,тя ще е и моята лекарка следяща бременността ми Hug

# 253
  • София
armira, 2009г., когато аз проследявах пременността си в клиниката (след успешно ин витро) си записах час за ФМ. Идва д-ра (жена беше, но и забравих името - доста известно) и ми направи ФМ.

д-р Томова сигурно е била. тя е най-добрата по фетална ехокардиография. и мен ме е гледала още през 2006-та в старата клиника. но не знам дали още идва, трябва да се пита.

# 254
Jam, точно доц. Томова беше (ЕГН-то вече си казва думата  Grinning). И да - в старата клиника. Дори и  да не е тя сега, със сигурност работят с някой друг специалист. А за доц. Томова - и аз така съм чувала, че е професионалист от висока класа, но на мен ми направи добро впечатление и като човек.

Общи условия

Активация на акаунт