Пациентки на д-р Владимиров и СБАЛАГРМ "София" - Тема 2

• 136 912
  • 765
  •   1
Отговори
# 705
Момичета, някой от Вас започна ли подготовка за ЗЕТ?

Да, аз - ще ми бъде следващия вторник, при условие, че резултатът от ЕРА теста ми е добър. Малко се позабави и ще разберем в последния момент  Embarassed.

# 706
  • Стара Загора
blessitka стискам палци за ЕРА теста и се надявам по Великден да се случи Вашето малко чудо  Hug

# 707
blessitka стискам палци за ЕРА теста и се надявам по Великден да се случи Вашето малко чудо  Hug

Благодаря, sudju4e!
И ти продължавай да пишеш как се развиват нещата при теб! Лека бременност! Simple Smile

# 708
  • София/Севлиево
Аз чакам,първо априлски цикъл,после майски и после съм на ЗЕТ.Обаче вече хич не ми се чака,но пък мъничко остана...

# 709
Дами , здравейте! Моля да ме "светнете" спермограмата + Крюгер в клиниката на д-р Владимиров с компютърен анализ ли се прави или се разчита единствено на човешкия фактор. Благодаря предварително Simple Smile

# 710
  • Стара Загора
Gerigeri88 какво точно имаш предвид под това да се разчита само на човешки фактор? Как да се направи спермограма без компютърен анализ?

# 711
Бях чела някъде, че големите разлики в резултатите от спермограмите се дължат на това, че в различните лаборатории и центрове отделят различно време и внимание за изследване на спермограмите. Моля да ме извините, мисля, че не го обясних добре, невежа съм все още по темата. Питам, защото февруари правихме спермограма в друга клиника, а вчера при д-р Владимиров и вчерашната е много по-добра като резултати от февруарската  (вярно е, че все пак през периода между двете са приемани медикаменти, назначени от андролог). Та се питах, мога ли да имам доверие (и да се радвам на постижение) и какъв е вашия опит със спермограмите при д-р Владимиров. Благодаря! Wink

# 712
  • София
В клиниката лабораторията за спермален анализ е добра. Това все пак е репродуктивна клиника.
Но лично аз ако имам две противоречиви спермограми от две репродуктивни клиники, бих направила и трета в друга репродуктивна клиника. Това се отнася за всички изследвания.
Ако първата СГ не е в репродуктивна клиника, бих повярвала на втората Simple Smile

# 713
  • София
1. повечето от показателите в спермограмата не са постоянни и се променят във времето.
2. провели сте лечение - логично е да се очаква подобрение
3. точно на спермограмите в клиниката на Владимиров бих се доверила напълно.

# 714
Момичета, много благодаря за изчерпателния отговор. И първата спермограма е правена в репродуктивна клиника, а разликата е следната - февруари заключението беше астенозооспермия и 3% Крюгер, а сега при д-р Владимиров е нормозооспермия и 6% Крюгер. Понеже ми бяха казали, че няма как медикаментите да подействат преди навършване на три месеца, реших да попитам, да не гадая. Зарадвахте ме, още веднъж - благодаря! Успех на всички ! Wink

# 715
  • София
След последната информация, която си дала, че сте провеждали лечение и все пак стойностите не са с огромна разлика, не е като да е имал 3% и след това 12%, бих се доверила на СГ в клиниката.

# 716
Brayda, права си, има логика. Още повече и след вашите коментари за самата клиника вече нямам съмнения. Факт, разликата не е голяма, но се доближава до желания от нас резултат, а очаквах да се наложи да мине повече време (лечението се изразява само с ортомол фертил).  Wink

# 717
  • Стара Загора
blessitka как беше резултатът от ЕРА теста? Направихте ли ЗЕТ?

Аз има хубави новини от миналата седмица, тупкащо сърчице и ембрионче вече 2см Simple Smile. Сряда 03.05 съм на преглед при д-р Белчева

# 718
blessitka как беше резултатът от ЕРА теста? Направихте ли ЗЕТ?

Аз има хубави новини от миналата седмица, тупкащо сърчице и ембрионче вече 2см Simple Smile. Сряда 03.05 съм на преглед при д-р Белчева

Суджуче, браво за хубавите новини! Само така, сърчицето да тупка и да те радва! Simple Smile

При мен нещата напредват по-бавно, но вярвам, че ще се случат. Първият ми ЗЕТ беше неуспешен, но продължавам с процедурите и дай Боже да не са нужни още много!  Simple Smile

# 719
Елислава, как върви при теб? Започна ли подготовката този месец?

Общи условия

Активация на акаунт