Орхидея - тема 9

• 96 940
  • 727
  •   1
Отговори
# 420
Simple Smile Добре. Много благодаря за помощта Simple Smile

# 421
  • София
 ku4o, и аз ще участвам.Днес се купих милтония от Кауфлант на 16,00лв,скъпа ми се видя,но не се стърпях-харесва ми.

# 422
Момичета някой ходи ли вече до изложбата в ботаническата? Дали си струва разкарването  newsm78

# 423
  • Gone with the wind
Тази година още не съм, но "разкарването" си струва на 1000%
Като добавим, че още само 2-3 месеца ще поносимо в оранжериите - съвсем.
Ето един от старите ми албуми от там

# 424
Страхотен албум   bouquet, а можеш ли да си купиш нещо? В обявата пише млади растения, дали има и цъфтящи?

# 425
  • Gone with the wind
Сега предимно азалии (добри растения на добри парички, пък и не мрат както купените от магазина). Орхидеите ги пазят за дните на орхидеите през март

едит - орхидеи май не продават цъфтящи, а само млади растения.

# 426
Тази година още не съм, но "разкарването" си струва на 1000%
Като добавим, че още само 2-3 месеца ще поносимо в оранжериите - съвсем.
Ето един от старите ми албуми от там

Страхотни снимки. Много обичам да ходя по такива места. Ставам разногледа. Тъкмо тази вечер си мислех, че скоро не съм посещавала Паркстрой и май ми е време. Навремето им предлагах да работя за тях без заплащане, че и без това имат дефицит на персонала, ама отказаха  Tired

Обаче не пропуснах и Пасифлората на аватара ти  Heart Eyes Моята това лято ме зарадва с цветове, но сега гледам нещо явно и е топло в нас и пооплешивя малко.

# 427
  • София
А така изглежда по време на орхидеената изложба - 2011 и 2010. Наистина си струва посещението.

# 428
Аз никога не съм ходила в ботаническата, а е срамота защото е на 5 минути от нас. Тази година ако разбера кога е задължително ще отида на орхидеената. Уникални снимки!

# 429
  • Gone with the wind
Орхидеената е първата половина на март.
Но и азалиите си заслужават. След малко ще ходя до банката (която е на 10на мин.. от БАН с кола), та мисля да отскоча и до там  Laughing

# 430
Пише че имат и венерини пантофки, виж моля те и ако имат за продажба да ми кажеш и аз да изтичам  Mr. Green

# 431
  • Gone with the wind
Минах за 5 минути, буквално претърчах през оранжериите (дори не погледнах любимите костенурки).
Имаше мноооооого цъфнали пафчета, максиларии и целонгине-та, но - орхидеи сега не продават (въпреки, че попитах, помолих, подмазвах се и т.н). Пазят ги за дните на орхидеите, които започват от 2 март. За да се докопам до нещо ще трябва да заседна още преди отварянето, че като знам какви хиени са от цветарските форуми  Laughing
Все пак си взех една азалийка  Heart Eyes

# 432
Честита азалийка  Hug значи на първи срещу втори форума на палатка пред ботаническата  Twisted Evil

# 433
  • София
Честита азалийка  Hug значи на първи срещу втори форума на палатка пред ботаническата  Twisted Evil

Майтапиш се, но ние отидохме около 13 часа първия ден и всичко беше свършило. Все пак се смилиха над нас и ни дадоха 2 малки пафчета без цвят (преди това е имало цъфнали), но нито Месечинка се е похвалила, нито при мен има някакъв напредък в развитието. Тогава купих и 2 катлеи. И те си стоят почти същите.  Confused

# 434
  • Gone with the wind
Аз искам пафчета, че си нямам. За друго ще се въздържа, че и място вече почти нямам  Embarassed
А колко китки раздадох - само и само да освободя място на орхидеите. В нас освен орхидеи и хои, други стайни почти няма (няколко адениумчета, ама те са виснали в една кошничка на цветарника, та място не заемат)

Общи условия

Активация на акаунт