КОЛЕДАТА приближава - ДЕКЕМВРИЙЧЕ на годинка става!

• 25 720
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Добро утро!Слънчев да е денят ви!
Аз чакам свекървата да дойде ,да гледа малката и отивам на кола маска Crazy,после до социалните едни документи да нося.Предиобеда е ангажиран днес Simple Smile.

# 526
Добро утро и от мен! Marsa,  да е спорен денят ти! Ние сме си вкъщи вече почти седмица всички. Таткото го закъса с вируса от каката и тя самата още не се е оправила напълно. Изтощих се да шетам по цял ден и да ходя след всички.  ooooh! Ще се надявам другата седмица да е по-спокойна...

# 527
Може ли някой да ме добави към фейсбук групата - Lili Todorowa   bouquet
Дарко се пуска да ходи, но от нашето легло до неговото и обратно. Струва ми се, че няма много развитие, ама то в това време като е затворен няма къде да обикаля толкова.

# 528
  • София
Люби,гледай ти да "държиш фронта" и да не се разболееш,та да има кой да шета все пак Wink.
Леана,забелязвам и аз ,че на малките им доскучава вкъщи.Понякога и другата стая се явява като разнообразие.Започва да мрънка и да иска да я нося,а като отидем в друга стая и отново започва да шета Laughing.

Аз предиобедната работа си я свърших,сега върша следобедната.Ако знаете каква съм оправна-на единият котлон се готви манджата,на другия правя палачинки и в същото време пиша тук Laughing.Така даже се преизпълнява план-графика Wink.

# 529
  • София
Къде се загубихте,момичета!?!
Аз пак съм се развихрила в кухнята.Просто съм на такава вълна.За пръв път ще пробвам салата с елда да направя.Да видим какво ще се получи.

# 530
Marsa  Hug Много ми е мързеливо напоследък! Вчера и аз се бях поразвихрила в кухнята, та днес ми е простено да не припарвам. Отчетох се сутринта с едни гофрети и толкова. Привечер ще направим една разходка с децата, че трябва да мина през моята зъболекрка и вероятно и през Джъмбо, че е наблизо. Ама така ме мързи, че не ми се показва носа навън. С децата трябва да се завлечем до работата на мъжа ми, че той е с колата днес. Ако има как- ще проспя зимата Grinning
Някоя от вас извади ли вече от задължителните карти за деца под 7 години? На мен ми свършиха мастилата за принтер и не мога да разпечатам снимките, но пък дочувам, че и без снимки ги вадят, а после сами залепяме снимките...

# 531
  • София
Не,не съм вадила карта за транспорта на баткото.То казаха,че няма глоби за сега.Ослушвам се,пък ще видим.
Кое Джъмбо ти е на близо,защото и аз имам едно,да не се окажем съкварталки?

# 532
Не,не съм вадила карта за транспорта на баткото.То казаха,че няма глоби за сега.Ослушвам се,пък ще видим.
Глоби може да няма, ама си плащаш билета за детето. Веднъж се возих в рейса и срещу мен една мама с 3-годишното си дете. Кондукторката пита имат ли карта и като разбра, че няма каза, че билета трябва да се плати  #2gunfire Струва ли нещо ваденето на тази карта (не че 5-те лева за снимки са малко....)

# 533
Бихте ли казали две думи за тези карти - не съм в час. И какви документи се изискват за ваденето им?
Lyubi, дано домочадието скоро е в добра форма, за да отдъхнеш.
Marsa - свърши ли задачките за днес?
 MuJIuHka - леко бременеене и послушен батко ти пожелавам!

Ние прохождаме и по цял ден се преследваме. Още не е достатъчно стабилен Борис, обаче е смел и постоянно се пуска и тръгва сам нанякъде. Тази седмица съм направо гроги, но ме е страх да го изпусна от поглед, че постоянно се изправя и потегля, а пада лошо. Онзи ден убихме 3 часа из МОЛа и се разписахме с няколко скромни покупки от "намаленията". За неделя, ако е хубаво времето, планираме да се качим на Витоша, а пък след обяда ще ходим на детски РД.Засега това е около нас. До скоро и приятни почивни дни!

# 534
Бибка, много хубава програма за уикенда! Разкажи после за Витоша- с лифтове ли се качвахте? Как изкарахте...
Леана, това с билета за малкото дете е направо възмутително! Тая кондукторка е жива обирджийка! Няма право да иска пари за билети! Аз бих се развилняла! Само забележка могат да правят засега, без глоби! И даде ли и някакъв акт или си прибра направо парите?!
Аз не съм вадила още, че не успях вкъщи да им разпечатам снимките, но ви казвам каква информация намерих. Трябва ви снимка на детето 2-2.5см. Аз ги снимах пред един зелен чаршаф вкъщи и после отрязах снимките до нужния размер. Отивате на гише за карти за градски транспорт и носите и акт за раждане на детето, както и вашата лична карта. Това пише, че е достатъчно.
Marsa, ходихме до първото Джъмбо, на булевард България, но там е моята зъболекарка. Иначе съм от Младост и все се каня да посетя най-новото Джъмбо. Вчера харесах потничета на каката, от латексовите ластичета за коса ( малката само тях търпи) и една къдрава ножичка си харесах. Буквално прелетяхме с двете деца Grinning
Една спокойна снежна събота на всички ни си пожелавам! Hug

# 535
Lyubi, кондукторката издаде билет и на детето, но това е голяма простотие. После се разправяхме с майката и тя вика, че аз ако се кача с количката трябва двойно да ме таксува, защото количката 2 места заема  Twisted Evil

# 536
  • София
Бре,бре,това с глобата ме разби.Явно като се запролетее и започнем да използваме тролея до детската на баткото ще трябва да извадя карта Thinking.Не обичам да се разправям с кондуктори.
Люби,не си ми комшийка Laughing.А,иначе аз отдавна купих от тези ластичета ,за които пишеш.500 в пакетчето Laughing.Момичетата от Джъмбо каза ,че ги купували за малките плитчици,които тинейджърите си правят.
Бибка,програмата за неделя ви е пълна.Разкажи ни после как сте изкарали.

# 537
Голяма умора ме е налегнала. Много съм изморена, а не правя кой знае какво. Едва успявам да измия сутринта малкия, да го преоблека, нахраня, да изчистя стаята, после да го преоблека за разходка и да вземем храната от кухнята. Имаше едва 2 нощи, в които като заспеше в 21 ч. се събуждаше към 4-5 ч. Тая вечер през 1ч. се будеше с рев. Не можах да се наспя.  Tired
приятни почивни дни  Hug

# 538
Милинка, спести си колкото можеш домакинските задължения! Безсънието на малчо, съчетани с умората на бременността.... Който може да ти помага, а който не може или не иска, да не се пречка Wink На пролет ще се почувстваме всички по-добре!
Мarsa, точно за тези ластичета става въпрос  Laughing
Тези мои две госпожици нищо не могат да си поделят. Направо ме побъркват, като започнат да пищят за нещо. Преди няколко дни каката дори ритна Лили! Не съм виждала такава агресия до сега в нея. Разбира се си отнесе конското и наказанието. На Лили също и се караме, когато е заслужила. Представям си ги, като по-големи как се карат за всяка дреха или обувки!  Mr. Green

# 539
  • София
Ха,у вас вече е весело Wink.За сега баткото се държи добре,въпреки че се ядосва на Вили,ако му смачка някоя рисунка или нещо подобно.Обикновенно малката му дърпа играчки от ръцете и се ядосва.По нахална е от него.

Милинка,нормално е да се уморяваш лесно в твоето положение.Сега с грижите около детето- съвсем Hug.

Общи условия

Активация на акаунт